• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
öle olmazzzz accık seninle ilgilensin hayatı sadece kendi için yaşıyor :19:

ben daha kıymet bilen ni bulamadım buldunuzda kızlar bana haber veri

üzüldüğüne değmezde olmuyo gene üzülüyoruzn :50:

heralde ben öle diorum da ben nsıl takarım kafama bilseniz
hemen ağlarım salak gibi savunmaya geçemem hiç napım haksızlığa
uğramak kötü bişi

aslında korku değilde ne bilim ben anlamadım işine gelince çok cevaplar verip
laf sölüo valla..bişi bilmiş tansiyonum çıkar çıkıo inmio korkuolar bişi olacak diye.
bende bişi bulcam da biz genciz bize bişi olmaz.

sende suanda hamileliğini kullan canım :1::1:kaynaaya bak yaa resmen oyuncu

heralde ben öle diorum da ben nsıl takarım kafama bilseniz
hemen ağlarım salak gibi savunmaya geçemem hiç napım haksızlığa
uğramak kötü bişi

aglamak mı kendimize yazık ediyoruz beee hayata 10 kere geliyoruz ya sanki :19::19:

sende suanda hamileliğini kullan canım :1::1:kaynaaya bak yaa resmen oyuncu

sorma kızları ağzına edio tansiyon çıkmıo benmle arasında bi tartışma geçsin hemen
tansiyon çıkıo önceden yoktu bu 2 yıldır var deyip duruo insanın sinirini hepten bozuo.

sorma kızları ağzına edio tansiyon çıkmıo benmle arasında bi tartışma geçsin hemen
tansiyon çıkıo önceden yoktu bu 2 yıldır var deyip duruo insanın sinirini hepten bozuo.

kaç yaşında bu senin kv

Sohbetize gülsem mi ne yapsam bilemedim - Ayshe senin canını epey sıkmışlar belli
34ist- sen hamiş değil misin ne diye o kadar yoruyorsun kendini?
krizantem- eşin gönlünü almış aferin ona - ama yine de yıpranmışsın - bu arada izin gününün tadını çıkar fazla ev işine sarma yat dinlen:34:

Sohbetize gülsem mi ne yapsam bilemedim - Ayshe senin canını epey sıkmışlar belli
krizantem- eşin gönlünü almış aferin ona - ama yine de yıpranmışsın - bu arada izin gününün tadını çıkar fazla ev işine sarma yat dinlen:34:

he ya bugün topikteki herkez bunalımda sorma canım :1::1:

ya beni cok seviyorsun demek rüyalarında ffalan görüyorsan :23::23::23:

evet bencede her şeyin farkında ama annesi laf yapacak diye korkuyor

halıları kontrol ettim canım maşallah işlerimiz ice artıyor para kazanmaya başladık şükür kız unuttun mu biz halı yıkamacıyz ya :1::1::1:

hee ya döktürüyoruz ama sen yoksun özletme kendini canım ablacım arada gel yohuu varmısın yokmusun belli değil :54::54::54:

ohaa o nasıl bir düşünce ya gel yemek yap insanın zıkkımın kökünü ye diyesi geliyor ama neyse :22::22:

Sevmemem icin sebep yok ki :)

Canim askinda evde falan yapmiorum esim yardim eder saolsunn kv yapma zorunlulugu birakio evde olunca yatarimm

LİLY :) hepimizi bi arada çıkarmışsın :) evet sıktılar nasıl düzelir ara bilmem :47:

Back
X