• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
gecmisler olsun kuzum, aminn insallah .. :2:
ocakta asılama oldum tutmadı cok üzgünüm .. :14:
ne kadarlık evlisin ? kac yasındasın cnm ? izmirlim :23:

görüşrüüz tatlım öpüldün :54::54::3::3:

çok iyi yapmışssın tanışmakla zaten gidecem diyodu izmire :10:
dolmam gelmiş dolmammmm
selam millet nbersiniz intihar gibi bi düşüncem var bugün dahada yoğunlaştı nedense buna başına bela arıyoda diyebiliriz normalde ikici çocuk asla derdim ama bi ikiz çocuğum olsa yada tek bile olur diye hayal etmeye başladım tabi kararı verecek olan allah benimki sadece hayal yani :27:
ne intiharı kız hayat güzel :1::1:
dediğim dedik olsun..
Dünyanın kendi etrafında döndüğüne inanan..
Herşeyi kendi bilen..
Kısa öz böyle diyebilirim hiç anlaşamayız iki uç tarftayız..
Dün anneme bi kaç ilaç alacaktım..
Sağlık ocağına gitmektense abime söyledim..
Yazdı..
şifreyi aldım eczaneye gittim aksilik sistem kabul etmedi sonra zor bela oldu aldım bi baktım aralarında alakasız bi ilaç :53::53:
Allah bilir abimin kafa neredeydi bu ilaçları yazarken ne alaka dedim annemle allakası olmayan bi ilaç dedim..
Sonra anlaşıldıki benim için yazmış o ilacıda..
Işte bazen beni şaşaırtabiliyor dedim ya işte onlardan biri..
abin güldürdü beni valla yaaa senin için mi yazmıs :1::1:

dolmam gelmiş dolmammmm

ne intiharı kız hayat güzel :1::1:

Abin güldürdü beni valla yaaa senin için mi yazmıs :1::1:

he valla eczanede iki ton güldüm oradaki teyzede ne güzel seni düşünmüş diyo normalde öyle olmaması gerekti dedim bende :9:

niye kimse bana slm demiyor yaaa dışladınız heeee beni sevmiyonuzmu siz bakam :19:

ben bilmem sarma yı sen hatırlattın istiremm :56::56::52::52::72::72:

teyzemin lafını diyimmi sana :9::9:

abooo acıktım gııı gadanı alimmm :9::9::9::9:

haydi söle söleeeee ammeeeeeeee ayıpsa çoluk çambalakta okuyor burayı özelden yaz öbür türlü :60:

heee yaaa çok iyi birisi lilyy cok sevdimm :1::1:
şimdi sıra sende hele bir ankaraya gelemde :1::1:

gel tabiki her zman beklerim :42:
Bugün ankara ben çok korkuttu ama :18::18:
Bi yağmur yağdı öyle böyle değil ya :31:
çakıl taşı gibi dolular yağdı,bi rüzgar,hani türk filmlerinde yağan yağmurlar olur ya kovayla dökülüyrmuş gibi aynen o şekilde yağdı..
Camlar tıkırdadı,koca koca gödeli ağaçlar savruldu noluyoruz dedim ya :53::53::18::18:
Kalakaldım yerimde :53::53:

gel tabiki her zman beklerim :42:
Bugün ankara ben çok korkuttu ama :18::18:
Bi yağmur yağdı öyle böyle değil ya :31:
çakıl taşı gibi dolular yağdı,bi rüzgar,hani türk filmlerinde yağan yağmurlar olur ya kovayla dökülüyrmuş gibi aynen o şekilde yağdı..
Camlar tıkırdadı,koca koca gödeli ağaçlar savruldu noluyoruz dedim ya :53::53::18::18:
Kalakaldım yerimde :53::53:

ayyy kıyamam ablam yaa bugün izmirede yagmurlu dendi ama heç yağmadı mübarek

sen yanlıs ilac yazdım demiştin ya ben hakkaten yanlıs yazdı sandım dı haa :1::1::1:

ben ilacı görünce zaten bi tepki verdim bak ya dedim yanlış ilaç yazmış annemin ilaçla ne alaka şimdi yaaa..
şimdi yarın yine peşine düşecem şu ilaçları yaz diye off ya derken aaa bi baktım boğaz spreyiymiş :53::53::9:

Back
X