• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben bilmem sarma yı sen hatırlattın istiremm :56::56::52::52::72::72:

teyzemin lafını diyimmi sana :9::9:

abooo acıktım gııı gadanı alimmm :9::9::9::9:

o zaman bugün benim buluşlarımdan oluşan bi kaç resim gödereyim sana resimleri gör daha acık :27::27:
Gönderiyorum takipte ol sayfaları :9::9:
Annemin bi kaç arkadaşı geldide öyle bi yardım edeyim dedim evde ne varsa derledim topladım :6::6:
Az sonra resimlerle :10:

ben ilacı görünce zaten bi tepki verdim bak ya dedim yanlış ilaç yazmış annemin ilaçla ne alaka şimdi yaaa..
şimdi yarın yine peşine düşecem şu ilaçları yaz diye off ya derken aaa bi baktım boğaz spreyiymiş :53::53::9:

ayhhhhh sinirlerin gectimi kuzum ablanla aran nasıl oldu :54::54:

o zaman bugün benim buluşlarımdan oluşan bi kaç resim gödereyim sana resimleri gör daha acık :27::27:
Annemin bi kaç arkadaşı geldide öyle bi yardım edeyim dedim evde ne varsa derledim topladım :6::6:

merakla beklemekteyiz cano :ssz:

at pakem bakıorum :82::82::82::82::82::82:

özelki yavremmm
teyzeye slm hürmetler :1::1::1:

uuiiyy biricik teyzosumun suna bak heleee
$20140414_135939.webp

atla gelin kız ..:10:
yemek.cay faslında dönerim geri gı .. :24:

kzuumm ben cıkacam birazdannn eve gitcem geri
odan akama yokum ama siz bensiz takılın ben sizi arkadan oku yazarım dedikodumu yapmayın ama haaa
ona göre .... :23::23:

Back
X