• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
oooo hiç kıyamam yok yok en kısa zamanda bulursun eleman hemde en iyisini bulursun keşke burada olsan birilerini bulurduk mutlaka :40:
yaaa sorma adam gibi çalışan bulsamm daha ne isterim ki ben yaa efendice calısan adam bulmak zor ya geliyor facalı macalı
diger türlüsüde olmuyor diyorr offf kafayı yicem
ya anlamıorum ki babamın da ona konuşamasını bir görsen
varyaa canım oğlum da oğlum be onun anasından bir kere
kızım lafı duymadım diorum demek benm ailem onlarınkinin bana
yaptığı gibi yapsa suratlarına bakmıcak ya olmayanı da var
canımm ya benm ark yeni evlendi peşinde resmen karısının heryere gidiolar
daha yenide evlendiler onlar adam değil mi..

oooo maşallah adama bakkk yaa benim kocamda aynı anlattın gibi resmen bizimkiler bana üvey evlat muamelesi ediyorlar artık cok sinir oluyorum ogun annemlere gittik al ye cocugum dedim ben anne çöpten mi aldınız yaa anam babam yok benim ,
aslında biz bunların bierlerini kaldırıyoruz ama neyse :19:

yaaa sorma adam gibi çalışan bulsamm daha ne isterim ki ben yaa efendice calısan adam bulmak zor ya geliyor facalı macalı

oooo maşallah adama bakkk yaa benim kocamda aynı anlattın gibi resmen bizimkiler bana üvey evlat muamelesi ediyorlar artık cok sinir oluyorum ogun annemlere gittik al ye cocugum dedim ben anne çöpten mi aldınız yaa anam babam yok benim ,

yok canım daha ii olsunlar öle olmalarına rağmen
yaptığına baksana elinden gelse hiç gitmicek düğün falan
onada gitceği yokda zaten ama sabrımı zorluoo

çok haklısında sıkma canını canım benim allah büyüktür böyle böyle eleye eleye adamakıllı elemanı da bulacan eminim :29:

yok canım daha ii olsunlar öle olmalarına rağmen
yaptığına baksana elinden gelse hiç gitmicek düğün falan
onada gitceği yokda zaten ama sabrımı zorluoo

ama yaptıgı bencillikten başka bişey deiğil :19:

işte o da işin sabır kısmı mutlaka sabrı zorlıyacak bi durum olacak ve bu durumdada o görevi eşin üstlenmiş :52:

ya sözde eşim yavremmm hayatıma kastı var resmen :1:
dolmammmmmmmmmmm karnım acıktı seni yesem bitirsem :56::56::56::56:

ama anlamak istemeyince anlamıyor işe kız bende kocama sinirliydim zaten ice sinirlendim valla :19::19::19:

sizinki farklı bende diorum ki bazen keşke kavgalarımız özel olsa aileler için olmasa
o daha çok üzüo çünküüü..

YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:

:113:busraliaras:113: seni merak ediyorum canım lütfen bana ulaş

:113:dorugunannesi:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:balbocegi35:113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:
[/SIZE][/B][/CENTER]

Canım yazamadım ya ilgin için tşk ederim.... kafam karışıkti biraz toparlamaya ihtiyaç duydum size de anlatırken tekrar tekrar yaşamış gibi oluyo büsbütün sinirlerim zipliyoo...kapattım dediğim konuları bile hatırlaynca....
Biz kadınlar niye hiç bir şeyi unutmazsak..¿

ßůšr@

sizinki farklı bende diorum ki bazen keşke kavgalarımız özel olsa aileler için olmasa
o daha çok üzüo çünküüü..

aaa sen öle san ogün kv aradı sinir etti bana kem küm konustu gene :19::19:
kocamda bıktı bende bıktım bu sefer girdik birbirimize yeter artık diye
kaynım kendine araba alcakmıs benim gözüm yok
bu seferde kocam söleniyo hakkımı yiyolar diye amann yaaa
içimi baydınız dedim aile muhabbetinizle :19:

aaa sen öle san ogün kv aradı sinir etti bana kem küm konustu gene :19::19:
kocamda bıktı bende bıktım bu sefer girdik birbirimize yeter artık diye
kaynım kendine araba alcakmıs benim gözüm yok
bu seferde kocam söleniyo hakkımı yiyolar diye amann yaaa
içimi baydınız dedim aile muhabbetinizle :19:

bi yer kapansa bi yer açılıoo evlilik ne zor işmiş ya
sevgiliyken biz ne iyi gece gündüz aşkımlar canımlar havada
yeter artık evlenelim böle uzak olmuo sen benm herşeyimsin
senden başka kimsem yok falan filan e noldu şimdiiii dimii
madem ailen böleydi sen onların lafına bakıcaktın nie aldın beni..

Canım yazamadım ya ilgin için tşk ederim.... kafam karışıkti biraz toparlamaya ihtiyaç duydum size de anlatırken tekrar tekrar yaşamış gibi oluyo büsbütün sinirlerim zipliyoo...kapattım dediğim konuları bile hatırlaynca....
Biz kadınlar niye hiç bir şeyi unutmazsak..¿

ßůšr@

ayyy canım benimmm ya seni okadar merak ettim ki yaaa nerdesn sen ne oldu hele anlat bakim

bi yer kapansa bi yer açılıoo evlilik ne zor işmiş ya
sevgiliyken biz ne iyi gece gündüz aşkımlar canımlar havada
yeter artık evlenelim böle uzak olmuo sen benm herşeyimsin
senden başka kimsem yok falan filan e noldu şimdiiii dimii
madem ailen böleydi sen onların lafına bakıcaktın nie aldın beni..

Kiymetsiz oğul birdenbire paşa ağa oluyo tatlım olcak o kadar eşin de şuan ailemin değerini yeni anladım modundadir eminim sakın tartışma bu knuda zaten kıymetli aileleri daha da bi kiymetleniyo o zaman...
Mesafe güzeldir boşver sen de mesafeni koru...

ßůšr@

ya sözde eşim yavremmm hayatıma kastı var resmen :1:
dolmammmmmmmmmmm karnım acıktı seni yesem bitirsem :56::56::56::56:

olur olur yanı sırada güzel bi cacık iyi gider ne dersin :56::39:
sıcaklar başlamıştır oralarda cacık çok güzel gider ben bayılırım cacığa geçen sen çok takmıştım sürekli yiyiyordum :9:
biraz bişeyler atıştırdım ben ama karnım ağrıyor ya pek canım bişey istemiyor bide annemi bekliyorum gelsin birlikte yeriz artık :10::39:

ayyy canım benimmm ya seni okadar merak ettim ki yaaa nerdesn sen ne oldu hele anlat bakim

Amaaann hiç bir şey olmadı kuzum ya hiç bir şey. ...
Kendi kendine tavır yaptı kendi kendine barıştı ama benim için yok artık yaa gün içinde hiç bir şekilde aramiyorum o ariyo alyansini takmiyo hala ben de niye takmiyosun bile demiyorum pzar günü evde oturup duruyo çık dışarı dolaş dedim ne otruyon dedim önceden adim atmazdik ayrı napiyim yalnız dio...
Ozmn ben biraz yürüycm çocuğa bak dedim ve çıktım yağmurda yürümeyi cok severim zaten müzik eşliğinde ohh valla moral oldu bana... geldim sirnasiyo nereye gittin faln sarılıyo ya artık bişe diyemiyorum ki ya ben onu adam edicem ya kanser olcam basıp gidemedigim icin...
Her şeyi kabullenmek diil yaptığım ama sanırım bosvermek iplemiceksin erkekleri yaa....

ßůšr@

Bundan sonra onunla tartışırken beynimi çıkarıp bi yere koycam eşit şartlarda oluruz en azından. ...

ßůšr@

Back
X