• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kiymetsiz oğul birdenbire paşa ağa oluyo tatlım olcak o kadar eşin de şuan ailemin değerini yeni anladım modundadir eminim sakın tartışma bu knuda zaten kıymetli aileleri daha da bi kiymetleniyo o zaman...
Mesafe güzeldir boşver sen de mesafeni koru...

ßůšr@

aynen öyle hasta olur gelir eliyle çorba içirir ben bişi yapmama fırsat vermez
günde 40 kere arar oğlunu akşamları görse bilee aynen öyle konuştukça daha bi değerleniolar
ama napım sinirleniorum bencillik olmazki onun ailesi aile ise benimkide aile uzağa geldim die hiç
bir arkadaşımla görüşemiorum yalnız bırakmıo die ısrarcıda olmadım napım kıskanç dedim bari bu düğündü dernekti
gitsinn ya görüşmemi sağlasınnn.mesafe evet güzel ama baştan olmadı ki fırsat vermediler ki şimdide olmuo işte.

bi yer kapansa bi yer açılıoo evlilik ne zor işmiş ya
sevgiliyken biz ne iyi gece gündüz aşkımlar canımlar havada
yeter artık evlenelim böle uzak olmuo sen benm herşeyimsin
senden başka kimsem yok falan filan e noldu şimdiiii dimii
madem ailen böleydi sen onların lafına bakıcaktın nie aldın beni..
evlendik yaaa sözdee bütün nazı cekecegimizi zannediyorlar
valla bekarlık sultanlıkmus degerini bilemedim
olur olur yanı sırada güzel bi cacık iyi gider ne dersin :56::39:
sıcaklar başlamıştır oralarda cacık çok güzel gider ben bayılırım cacığa geçen sen çok takmıştım sürekli yiyiyordum :9:
biraz bişeyler atıştırdım ben ama karnım ağrıyor ya pek canım bişey istemiyor bide annemi bekliyorum gelsin birlikte yeriz artık :10::39:
kuzumm kusura bakma benim için girdin ama elamanlar gelince konusmaya yazamadım cıkmıssın doru düzgün bile sohbet edemedik üzüldüm dorusu kusura bakma
Amaaann hiç bir şey olmadı kuzum ya hiç bir şey. ...
Kendi kendine tavır yaptı kendi kendine barıştı ama benim için yok artık yaa gün içinde hiç bir şekilde aramiyorum o ariyo alyansini takmiyo hala ben de niye takmiyosun bile demiyorum pzar günü evde oturup duruyo çık dışarı dolaş dedim ne otruyon dedim önceden adim atmazdik ayrı napiyim yalnız dio...
Ozmn ben biraz yürüycm çocuğa bak dedim ve çıktım yağmurda yürümeyi cok severim zaten müzik eşliğinde ohh valla moral oldu bana... geldim sirnasiyo nereye gittin faln sarılıyo ya artık bişe diyemiyorum ki ya ben onu adam edicem ya kanser olcam basıp gidemedigim icin...
Her şeyi kabullenmek diil yaptığım ama sanırım bosvermek iplemiceksin erkekleri yaa....

ßůšr@
senin kocan da zaten bunu hak ediyor kusura bakmada
bu nebiçim insan anlamadım
herşey ama ailesinde hep biyerlerini kaldırmıslar
dünyanın kendi etrafında döndünü zannediyor hasbam

evlendik yaaa sözdee bütün nazı cekecegimizi zannediyorlar
valla bekarlık sultanlıkmus degerini bilemedim

kuzumm kusura bakma benim için girdin ama elamanlar gelince konusmaya yazamadım cıkmıssın doru düzgün bile sohbet edemedik üzüldüm dorusu kusura bakma

senin kocan da zaten bunu hak ediyor kusura bakmada
bu nebiçim insan anlamadım
herşey ama ailesinde hep biyerlerini kaldırmıslar
dünyanın kendi etrafında döndünü zannediyor hasbam

ya aslında onla hayat çok güzel emin ol varya yalnız olsak
buralarda herşey daha güzel olur onlar müdahale ettikçe biz böyle
oluyoruz bak cuma günü d.günü kesin birşey yapamk isterler ya pasta alır
çağırır hiç demez bunların özel planı varmıdır bilmm nee oğluna yaranmak ya işte.

çağırır hiç demez bunların özel planı varmıdır bilmm nee oğluna yaranmak ya işte.

benim kv de arıyor diyorki bayramda napıcanız dedim biyere gitmek yok ben tatil yapmak istiyorum dedim yeter artık dedim sinir krizlerine girdim yani düün kavga ettik ben seni zorla buraa getirmedim dedim
getirmem de sen kendin geldin kusura bakma dedim valla kuzum artık bana gına geldi yeminle kocamdan sogudum resmen :ssz::ssz::ssz::ssz:

Ondan önce plan yapacaksın tatlım şunu ayarladim şuraya gitcez aaa bak bütün gün benimsin karışmam bak faln... ;)

ßůšr@

Ondan önce plan yapacaksın tatlım şunu ayarladim şuraya gitcez aaa bak bütün gün benimsin karışmam bak faln... ;)

ßůšr@

kızım onun kocası inatcıı yaa adam bencillik yapıyor ailesinin planını uyuyor bu kız cagız plan yapsada bu sefer ailesi bişey dedimi o planı bozuyor

ßůšr@

bilemiyorum ki işte ahh çalışmasam varya
neler yaparımm düğüne gitcez dedim işte doğum günüm
benim bi yere gidemm dedi ama sen gör eğer annesi bi pasta ayarlayıp da
günü orda geçirirsek varya bak sen ozaman neler yapıcamm..

benim kv de arıyor diyorki bayramda napıcanız dedim biyere gitmek yok ben tatil yapmak istiyorum dedim yeter artık dedim sinir krizlerine girdim yani düün kavga ettik ben seni zorla buraa getirmedim dedim
getirmem de sen kendin geldin kusura bakma dedim valla kuzum artık bana gına geldi yeminle kocamdan sogudum resmen :ssz::ssz::ssz::ssz:

sizene dicen işte olmuooo bizde geçen yıl bodrumdayken
bi kaç sefer ii gidin kafanızı dağıtın bi daha gidemezsiniz çoluk çocuk olur falan
dedim çocuğumlada giderim ben giderken kimseden para istemiorumm ellerinden
gelse ona bile karışcaklar yaaa allah kahretsin onları dicem de dönüp dolaşıp beni bulurrr.

kızım onun kocası inatcıı yaa adam bencillik yapıyor ailesinin planını uyuyor bu kız cagız plan yapsada bu sefer ailesi bişey dedimi o planı bozuyor

ya aslında bi yere giderken haberleri bile olmaz ama planımız yoksa
ve böle günde annesi plan yaparsa kırmamak için der gidelim anlık bile olsa
başka plan yapmaz napsın oda annesi anlayışlı deil kii kızar hemen karısına bizi
değişti bilmm ne..

bilemiyorum ki işte ahh çalışmasam varya
neler yaparımm düğüne gitcez dedim işte doğum günüm
benim bi yere gidemm dedi ama sen gör eğer annesi bi pasta ayarlayıp da
günü orda geçirirsek varya bak sen ozaman neler yapıcamm..

sizene dicen işte olmuooo bizde geçen yıl bodrumdayken
bi kaç sefer ii gidin kafanızı dağıtın bi daha gidemezsiniz çoluk çocuk olur falan
dedim çocuğumlada giderim ben giderken kimseden para istemiorumm ellerinden
gelse ona bile karışcaklar yaaa allah kahretsin onları dicem de dönüp dolaşıp beni bulurrr.

ya aslında bi yere giderken haberleri bile olmaz ama planımız yoksa
ve böle günde annesi plan yaparsa kırmamak için der gidelim anlık bile olsa
başka plan yapmaz napsın oda annesi anlayışlı deil kii kızar hemen karısına bizi
değişti bilmm ne..
yaa hiç mi düşünmüyorlar bunlar bizim yüzümüzden kavga ediyorlar oglumun huzuru bozulacak susayım diye offf nereye bakarsan bak
yeminle ben neden evlendim diyorum :ssz:

:14::14::14::14::14::14: bu kadarmı ya:47: kaç gündür yokum kimse mrk etmemiş :43::43::43::43::43::43:

ben yazdım sana ayrıcada listede senin hakkında şeyler yazdım bakmamıssın birde nazlanıyorsun bak hele kaç günden beri şiirsiz kaldık haberin varm senin

beni burda yalnız bıraktınız

yaa hiç mi düşünmüyorlar bunlar bizim yüzümüzden kavga ediyorlar oglumun huzuru bozulacak susayım diye offf nereye bakarsan bak
yeminle ben neden evlendim diyorum :ssz:

bazen bende diorum onu kocama çok sevdiğim halde bilseydim senle
evlenmezdim falan diee ama işte hep anasının yüzündenn.

kız bu arada kurban olurum kaç gündür mekan bakımuş benm kocam
yaaa alkollü bazıları çok pahalı falan bi türlü bulamadım dieeeee ne deyim ki
şimdi ben bunaaa :50:

bazen bende diorum onu kocama çok sevdiğim halde bilseydim senle
evlenmezdim falan diee ama işte hep anasının yüzündenn.

kız bu arada kurban olurum kaç gündür mekan bakımuş benm kocam
yaaa alkollü bazıları çok pahalı falan bi türlü bulamadım dieeeee ne deyim ki
şimdi ben bunaaa :50:

ya senin kocan iyi ama kendi istedikleri konusunda bencil canım biraz dik kafalı anladın
aslında seni düşünmüyor değil ama istedikleriniz zıtlaştıgı zaman sesin dediklerinide takmıyor işte

ya senin kocan iyi ama kendi istedikleri konusunda bencil canım biraz dik kafalı anladın
aslında seni düşünmüyor değil ama istedikleriniz zıtlaştıgı zaman sesin dediklerinide takmıyor işte

evet aynen öle anası dio karın gelip bi yardım mı etti
karın gelip bi güler yüzmü gösterdi oda napsın üzülüo annesini
bu durumda haklı buluoo benm tek gelinim var acındırıo kendini
haklı çıkıo hemenn aman napım ben bilmiom kii.

Back
X