• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
:43:
ben yazdım sana ayrıcada listede senin hakkında şeyler yazdım bakmamıssın birde nazlanıyorsun bak hele kaç günden beri şiirsiz kaldık haberin varm senin

beni burda yalnız bıraktınız

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: küstüm ben sen günlerce gelmesen seni görünce böle bi hg demem yani:63:

sizmisiniz bu ohhh maşallah valla :1::1:

ahh canım çok mu bulanıooo bu aydan sonra nie hala bulanıo ki ya arada bi benimde oluo gerçiii:50::50:

aman canım ya öküslükrine ver napalım söle söle akıllanmıolarki
hep aynı hep aynıı karı koca kavgası olur elemanlar hiç yapmamışmı
boşver unuturlar takılma sen onlara yeter artık üzüldüğümüz biz onlar gibi
olamıyoruz hemen unutamıyoruz:50::50:

Bilemdedim ki ya cıkarmiyorum ama bulaniyo ole dahada berbat oluyo

kız gitme iptalmi etticen yoksan sensiz ne ederiz

afiyet ossun kuzummm

günaydınn şekerim

şimdide kalkmıs özür diliyor ama iştee iş işten gectikten sonramı :19::19::19:[/QUOTE

Bi resim atiyorum sacma sapan yorumlar yaziiyolar yok shop mus falan valla hi ugrasilcak insan degil bunlar

kız gitme iptalmi etticen yoksan sensiz ne ederiz

afiyet ossun kuzummm

günaydınn şekerim

şimdide kalkmıs özür diliyor ama iştee iş işten gectikten sonramı :19::19::19:[/QUOTE

Bi resim atiyorum sacma sapan yorumlar yaziiyolar yok shop mus falan valla hi ugrasilcak insan degil bunlar

oooo sen her insanın dediklerine bakarsın bir sürü insan dengeliysede dengesizde var canım benimm onlar için üyeliğini heba etme

Son düzenleme:
Ahh ezgicim ahhh bu durum geçici tatlım maalesef ama fotoğraflamak güzel fikirmiş ben yapmadım kız kafama tüküriim

ßůšr@

Gecici olmicak cunku kocamin ne annesi ne babasi var sadece 3muz olcaz ki dogumdan oncede boyleydi hakkini yiyemem ama erkek gine belli olmaz

hayy maşallahhh kız sözde baş tilki benimmm
istifa ediyomm kardeşimmm
baş tilki sen ol :1::1::1:

Hahaha deli kiz:54::54::33:

biyere gitmek yok banada zamanında saçma salak söylevde bulunmuslardı hatta dorugun annesi bilir oda yasamıstı bizi kovalamıslardı bir konudan bizde kendimize işte bu konuyu actık :1:

oooo sen her insanın dediklerine bakarsın bir sürü insan dengeliysede dengesizde var canım benimm onlar için üyeliğini heba etme
Bundan sonra gizledim zaten zaten hamileligin getirmis oldugu bi stres var agzmdan koyu bise cikcak diye korkuyorum vall

biyere gitmek yok banada zamanında saçma salak söylevde bulunmuslardı hatta dorugun annesi bilir oda yasamıstı bizi kovalamıslardı bir konudan bizde kendimize işte bu konuyu actık :1:

Tamam bas tilki gitmiyoru. :23::23:

Back
X