- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
* Bütün kadinlar kesin bir cevabi olmayan konularda soru sormakta müthis ustadir. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.
* Istinasiz her kadin vermesi gereken bir-iki kilo oldugunu düsünür.
* Kadinlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan süphelenir.
* Kadinlar tuvaletin kapagini küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasina söylenir ve tuvalete geri döner.
* Erkek konusurken kadin lafin ortasindan konusmaya dalar ve devameder.Ayni seyi erkek yapacak olsa kiyamet kopar.
* Karisinin gözucuyla bir baska adama baktigini yakalayabilmis erkek yoktur.Oysa kadinlar erkeklerini baska kadina baktigi an saniyesinde yakalarlar.
* Kadinlar kendilerine neler verildigine degil, onlar için nelerden vazgeçildigine bakar.
* Her daim kavga etmek isterler. E haklilar, insan havasiz susuz yasayabilir mi?
* Kocalarinin zengin, yakisikli, kültürlü, basarili, dürüst, güvenilir, sadik ve kilibik olmasini isterler.Bu kadar meziyet kafi. Adamin kafasina kakilacak birkaç eksiklik olmali.
* Anlasilmaz olmayi, ayni zamanda da anlasilmayi isterler. Anlayan varsa beri gelsin!
* 24 saat alisveris etmek isterler. Aslinda bu çok önemli bir husus.Kadinlarin yarisi yokluktan, öteki yarisi dükkanlar 24 saat açik olmadigindan bu istegini gerçeklestiremez. Hal böyle olunca, gelsin bunalim..
bunları sevdimm uyuyor sanırım kadınlara bana bizee![]()
Ya aslında doğar doğmaz yaptrmak lazım anlamdan hmen çabuk iyileşir bez çıkmadan altından.
Ama Kıyamam tabi ki şimdi de o ağladı ben ağladım valla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Supermis yaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet aynı bize uygugu için zatii kopyaladım buraya kızlar belkide dısardan nasıl gözüküyoruzz haberimiz varmı acep diye yazdım isyan kuzum ara ara yazıyorsun ama hiç buraya sohbete gelmiyorsun
büşraaa kuzum bebekken yaptırmaya ben korkuyorum yaaa kötü bişi olurmu diyee bebegee
anamm onun şimdi ne canı acıyordur heee