- Emoji Skoru
- 2.473
- Puanlar
- 448
ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacambu küçük bir örnek belki ama gerçekten benim için çok şey ifade ediyor mesela sen anlatıyorsun ya şöyle yaptım ettim diye ben en fazla iki kez yaparım üçüncüde gider boşarım adamı çekemem üstüne tazminat davası bile açarım - şu an huzurlu bir hayatım var bu huzuru devam ettirecek biri çıkmazsa ben ne diye başıma iş açayım ki
bekar olmaktan ya da hayatımı böyle geçirmekten şikayetçi değilim çok şükür
hoşgeldin balböceği, biz böyle kıldan tüyden temizlikten bahsediyorduk işte![]()
cok haklısın kuzum bende bazen düşünüyorum neden cektim bu adamı diye nasıl boşamadım diye kendime hayret ediyorum sonunda kazma gibi bir adamdan cicek gibi bir insana döndüdüm kökü gene odun olsada ama valla genede düşünmüyor değilim neden sabrettim naslıl diye
ayrıcada gercekten hak veriyorum sana canım ogun aynı konu benim dayı kızımlada yasandı inan
neden armıyomusum ben evine geldim kaç kere 2 senelik evliyim sen benim kapımı kaç kere actın kaç kere beni aradın nasılsın dedin arasan bile kinaye sokup huzurumu kaçırdın uffff insanlarla uraşmak zor heleki birde anlayışssız ve edepsizse