• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
20141229_113721.webp
20141229_113835.webp
20141229_114028.webp

Tekli koltuklari desenli yapasim geldi :-) digerlweini sade ama yastiklari deswnli kotu mu olur acaba

ay sekli cok guzelmis balam dedigim gibi zamain sade yastiklar cicekli cok hos olur sakin zemini cicekli sevme zaten koltuklarin cok gosterisli bu sefer bayar bence

Tesekkur ederim ama dosemesini degistircem ne yapsam naail yapsam diyorum o yuzden foto koydum neresini desenli yapsam diye.
zerafet-koltuk-tak%C4%B1m%C4%B1.jpg

Canım sana bu fotoğrafı örnek göstermek için buldum , bence çiçekli desenler çok itici duruyor yastıklar haricinde , tabii bu benim fikrim , güzellik görecelidir, benim beğendiğimi sen beğenmezsin mesela...
Mobilyanın modeli çok şık ama rengi çok koyu pudra tonları ve renkli yastıklar çok tatlı yapıcaktır , çiçek desenini döşeme olarak tavsiye etmiyorum .

Sen ne zaman istersen bebemmm istersen bizim eve gel isterden disarda bulusakk yavrummm
Tamam kuzucum bi ara ayarlayalım kızçe zaten yakınızda :) bitsin bu hasretlik dimi ama ?
Nerelerdeydin sen kayboldun bi ara yoktun :KK64:

mm ayni dusuncedeyiz modeli super ama zeminin koyu olmasi karanlik yapmis odayi aydinlatmaz mobilyalar zemini acik renk yapsa yastiklarda ona uygun cicekli bisi olsa super olur odayida ferah gosterir

Tamam kuzucum bi ara ayarlayalım kızçe zaten yakınızda :) bitsin bu hasretlik dimi ama ?
Nerelerdeydin sen kayboldun bi ara yoktun :KK64:
Kotu gunler yasadim be kuzum benim okuz kocam varya netten baska hatunlarla fingirdesiyomus meger aonra kavga kiyamet

Tesekkur ederim peki tekli berjellerimi desenli yapsam buyuk koltuklari sade yapsam uysun diye de yastiklari cicekli yapsam nasil olur

Kotu gunler yasadim be kuzum benim okuz kocam varya netten baska hatunlarla fingirdesiyomus meger aonra kavga kiyamet

Bu internet hem çok iyi hem çok kötü , evlenince eve net bağlatmıcam:KK62: Çizseydin senin öküzü biraz , kuzum yapmayan erkekk var dersem yalan olur , yakalanmayan erkek vardır. Anlatmak istersen dinlerim kuzum seni kıyamam

Valla evdeyim iste her zaman gitmiyorum is yerine artik lazim olunca gidiyorum sekerim artik keyfime bakarim herkez ederi kadar :-)
İyi yapıyosun kuzum erkeklere yaranılmıyor , benimde kv problemleri var , bi ara senle buluşup dertleşelim

Bu internet hem çok iyi hem çok kötü , evlenince eve net bağlatmıcam:KK62: Çizseydin senin öküzü biraz , kuzum yapmayan erkekk var dersem yalan olur , yakalanmayan erkek vardır. Anlatmak istersen dinlerim kuzum seni kıyamam
Dur ozaman uzun yazicam bekle yaziyorum

Back
X