- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
Geceee taaaa uce kadar sohbet ettik benim kocisleee hecc sorma bacim dertliyim dertlibak çay dedim hemen damladın yoksa geleceğin yoktuu. bende diyorum nerelerde bu kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geceee taaaa uce kadar sohbet ettik benim kocisleee hecc sorma bacim dertliyim dertlibak çay dedim hemen damladın yoksa geleceğin yoktuu. bende diyorum nerelerde bu kız
benimkininde sende aşşa kalır yanı yok merak etme. Ruhum benim çok yaşlı bunu ben herkese söylerim yaşım genç ama ruhum atmış yaşındaBenimle yasayanlar yaslanmaz ama beni yaslandiriyo keratalar
he sorma bende yeni kalktim ama uykum dsha varcalisinca ben ne halt yicem hec bilmiyom
yuhhhh bu saate kadar aman allahım yıllar olmuştur benim şöyle doya doya yatak keyfi yapmayalı. hafta sonuda eşimin yüzünden erken kalkıyorum adam sabahın dokuzunda ayakta
Gunaydin balimmmmmmmm
kiz ole demek bak ogun face karakter yasina baktim kac cikti bilin mi 54 yani bana abla diceksin ona gore sen daha gore bana toysun![]()
niye ne oldu ki canım. Bende benim ki sinir etti benim döndüm kıçımı yattımGeceee taaaa uce kadar sohbet ettik benim kocisleee hecc sorma bacim dertliyim dertli
![]()
degerimi bilin size detoks etkisi yapiyom daha ne istyosunuz beeeaynı şeyi düşünmüşüz canım yazdıktan sonra farkettim. Hakkaten bunla olan yaşlanmazz orası kesinn![]()
Amennnn beeee illa benden buyuk olucaksin demiik yalnix benimki face den test edilmis onaylanmisbenimkininde sende aşşa kalır yanı yok merak etme. Ruhum benim çok yaşlı bunu ben herkese söylerim yaşım genç ama ruhum atmış yaşında![]()
bende kendimdem biliyom canım insan anlamaz mı kendini. Bi ara bende test etmiştim ama çok oluyor hatırlamıyorum vallaa kaç yaş çıktığınıAmennnn beeee illa benden buyuk olucaksin demiik yalnix benimki face den test edilmis onaylanmis
Seninki nerden onaylanmis hele sen onu sole![]()
Valla ben dayanamadim gittim yattim o sonradan arkamda geldi gel is tabletimi kurcaliyo arkadaslarimla konustuklarima bakiyo girdik birbirimizeniye ne oldu ki canım. Bende benim ki sinir etti benim döndüm kıçımı yattım![]()
Insan hissetigi yastadir canimm ama su u solim brn genellikle hep yasimdan buyuk insanlar la cok daha iyi anlasmisimdir onlarla zamanimi her zaman daha iyi degerlendiriyorum sohbet ediyorumbende kendimdem biliyom canım insan anlamaz mı kendini. Bi ara bende test etmiştim ama çok oluyor hatırlamıyorum vallaa kaç yaş çıktığını![]()
Insan hissetigi yastadir canimm ama su u solim brn genellikle hep yasimdan buyuk insanlar la cok daha iyi anlasmisimdir onlarla zamanimi her zaman daha iyi degerlendiriyorum sohbet ediyorum
Hep bana kakalayin bakalimmmbenim izmirde kendi yaşıtımdan arkadaşım yok zaten en küçüğü benden 5 ya büyüktür.
çay dedik ama yapacağımızı söylemedik ki çaylar sendennnn![]()
Hep bana kakalayin bakalimmmtamam ismarliyorum gel hadi esin ne is yapiyo senin nilk evlendiginiz donemler de gercekten de cicim ayi donemi yasadinizmi
Benim yengemde ist grldi buraya oda cok bir surecten gecti ailesi yoktu burda bildigin depresif bir hayat yasadi ilk donemlerde calisiyor simdi oda birde kis bir bebegi var hala biraz sknti cekiyor ama ne bilim iste hayat zor ben hala cicim hayati gormedim ne oldugunu, erak ediyorumbenim eşim bankada çalışıyor güvenlik görevlisi. Bende avukatın yanında çalışıyorum. Cicim aylarımı oda ne kiii
Bilmem pek cicim ayları dönemi diyemem ama en azından kötüde değildi. Benim için zor bi süreçti farklı bi şehir aile yok. Yanlızlık evliliğe adepte olma süreci.Bilmiyorum yaa offf böyle ciddi ciddi konuşunca çok mutsuz oluyorum. Evlilik işte şimdiki aklım olsa evlenirmiydim ki acaba diye düşündüttürüyor beni işte tahmin et bacımmm![]()
Benim yengemde ist grldi buraya oda cok bir surecten gecti ailesi yoktu burda bildigin depresif bir hayat yasadi ilk donemlerde calisiyor simdi oda birde kis bir bebegi var hala biraz sknti cekiyor ama ne bilim iste hayat zor ben hala cicim hayati gormedim ne oldugunu, erak ediyorum![]()
benim esimde aynen oyleydi bizde cokkkk zor donemlerden gectik insanlarin kafalarina bazi seyler dank etmesini saglmak icin sanirim biraz zaman gecmesi gereko kişilikle alakalı benim arkadaşım benimle aynı anda evlendi ufak tefek problemler yaşar her evlilikte olduğu gibi ama maşallah eşi azğının içine bakıyor diye tabiri caizse bir laf vardır ya aynı öyle.Morali bozuk olunca bugün kahvaltıyı ahdi gel dışarıda yapalım diyip iki hava aldırıp evine öyle getiren bi insan. Anlayışlı olmak budur işte. İlgi alaka. Benimkide tam tersidir ben bişi demeden şuradan şuraya gitmez kolundan zorla tuta tutaa![]()
kesinlikleee erkek çocukalrının yetiştirme ve büyütme dönemlerinde yapılan yanlış şeyler ileride kendi hayatını kurarken problemler yaşamasına neden oluyor en basitinden anneler erkek çocukalrına aman sen bişi yapma ben yaparım o erkek gözüyle bakıldığı için erkek önüne gelirse yemeğini yer çamaşırları ütülenir evin işine el sürdürülmez. doğal olarak annelerinin evinde böyle gördükleri içinde eşlerini hizmetçi olarak görmeleri normal. Şakayla karışık biz boşunamı evlendik diye böyle saçma sapan seylere maruz kalabiliyoruz. Bizi bizden başka anlayan yok zaten.benim esimde aynen oyleydi bizde cokkkk zor donemlerden gectik insanlarin kafalarina bazi seyler dank etmesini saglmak icin sanirim biraz zaman gecmesi gerek
Ben esim yonunden cok fazla hayal kirikligi yasamis birisi olarakburda neler neler yazdim ah bir bilsen
Keske analarimiz erkek evlatlarini daha bilincli yetistirseler
Can kuzummju gelmisyine tam gaz kocişleri çekiştirmeye devam haaa :)
en son yazınki tatlı dedikodularımızdan sonra bura bayaa boş kaldı..
ama tekrar toplanmamıza sevindim..
bu arada lily doruğunannesi busraliaras neyim nerdeler yahu?
gören eden var mı?
krizcimmm
faatcimmm
nasılsınızz?
geçmiş sayfaları okuyamadım..
bu arada eşinle aranız nasıl dostlar anlatım bakiymm![]()
Beni ozlemedin demekk hihhkız lilyyyyyy özlettin kendini napıyon nediyon kızzz???