• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kız küçücük yerde hiç yorulunurmu :KK53: bizim bbi ablamız var urda gidip kaldıyduk:KK53: bu senede kalacaktık aksilik çıktı geri döndük, orda erken kalkıp mis gibi kahvaltı etmek ve yanında sevdiğin varsa çok güzel, gidin kalın sizde bi gün aşk tazeleyin kızçe:rolleyes:
Yaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beni :-):-):-)

Beratmm Beratmm canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Tabiki dertlesicemiz ve ogut verip alicamiz gunlerimizde olucak
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola :-):-)

böcek değilde balıkmı denir: )))))
su böcekleride var denizde, onlarda sudan çıkıyo, onlarıdamı yicez şimdi: )))))
böcek işte böcek: )))))) :-):-):-)
şaka şaka, bana böceği hatırlattığı için öyle dedim canım, yiyene yeme deme hakkınada sahip değilim.
afiyet olsun: ) :KK45::KK45:
zaten dinende hanefi hariç caiz yenmesi, ama hanefilere göre yenmesi günahtır.
e ben hanifiyim bana zaten caiz değil, belki sen hanifi değilsindir.
neyse kırılma sakın bana istemeden kırdımsa seni.....

geçmiş olsun kuzum.....:KK19:
bir adaçayımı içsen acaba?
gittimi misafirlerin?:KK23:
Hec te bikerem bocek deil ve tadi enfess :-):-):-)
Cinliler hamam bocugu yiyolar sen git onlara sole :-):-):-):-)
gulmektem oldum :-):-):-):-)

Son düzenleme:
Evlilikte yapılan bir tilkilik hikayesi olsa herkes bunu yazsa neyse sohbette evlilik üzerine olsa neyse çok şey istiyorum sanırım :-)

canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
Burda simdi kimsenin derdi yokken ben kime ne ogut vereyim ogut en guzel dertliyken alinir
Ben burda neleri i yazdim nelerimi paylastim okadar arkadasim bana akil verdiki anlatamam sana
Hee bu arada bir sknti varsa her zaman dinlerim seni bacim haberin ola :-):-)[/QUOTE]

Evlilikte yapılan bir tilkilik hikayesi olsa herkes bunu yazsa neyse sohbette evlilik üzerine olsa neyse çok şey istiyorum sanırım :-)

canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani
bu istegin canim cok cok dogal bir istek rahat hisset kendini :-):-):-)
Iste isteee sen evliydin dimi

Yaaa sorma gelip bana sarilmalar opmeler askim sana her zaman bunlari yasatamiyorum affet demeler milletin yaninda sapur sapur goturdu beni :-):-):-)

Beratmm Beratmm canim dikkat edersenkonunun basindada yazdigim gibi burasi hem dertlesme alani hem sohbet hemde gir gir alani

Hec te bikerem bocek deil ve tadi enfess :-):-):-)
Cinliler hamam bocugu yiyolar sen git onlara sole :-):-):-):-)
gulmektem oldum :-):-):-):-)
Ay ne güzel canım benim ya afferin ona :KK45:

Ay ne güzel canım benim ya afferin ona :KK45:
Kizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercez :-):-):-)
Olsek orda altinay kimse bizi bulamazdi kopekler havliyo dagda donus yolunu bulamadik odum koptu :-):-):-)

Bugun evimde deilim kizlar kocam m Ankaraya gitti bugun yalnizlari oynadim :KK14::KK14:

Kizim kral mezarligi gibi bir mezarligi var dagin tepesinde biz normal yoldan gicegimize ust yoldan gittik yeminle dussek gebercez :-):-):-)
Olsek orda altinay kimse bizi bulamazdi kopekler havliyo dagda donus yolunu bulamadik odum koptu :-):-):-)
AA sız farklı yerden gitmişiniz o zaman kuzum, selçuktaki tabelaları takip etseydiniz keşke öyle daha kolay, bildiğin dağın tepesi ama çok ferah, evim olsa orda yaşarım ben bi de bahçem olsun köpek tavuk ördek tavşan keçi bir sürü hayvan beslerim :KK48:

Matematik koyu var bayildimmmmm oraya resmennn evlerr offf nasil biz haybeye yasiyomusuz kiscem :KK53::KK53:

heeeeyaaa dinliyom valla beni yengemlere tek birakti vatsaptan bir yazilar bir yazilarr herifimeee biseyler oliyyyy:KK8::KK8::rolleyes:
Sen Ecük yanaş Ecük geri çek kendini kaçan kovalanır :KK45: süslenip püslenip whatsappa bi foto koy bak nasıl pervane oluyor :KK53:

ozamana kadderr ben yasarsam bakariz yavrem :KK69:

heyaaa benim kocam romantikmis benim haberim yokmus geldiginde yemegine sap atamda kafam rahat etsin :KK47::KK47:
oz-garden.webp

ozgarden(11).webp

Kaldığımız yer burasıydı kuzum, tepede bi yerde tüm köy gözüküyor, süperdi, çok istiyorum tekrar gitmeyi ah :110::KK23::KK36:

:-):-)

waofff ne güzel bişi bu bölee beeeee ahah benimkiylede maşallah diyelim bu aralar pek bi iyiyiz cicim ayları gibiyiz:KK36::KK36:

ayhhh yeminle biz bir kahvalti yerine gittik inanilmaz guzeldi yaaa sirincenin bu kadar guzel oldugunu bilmiyordum :KK51:

hos geldin kiscem beyaaa :KK68::KK68::KK19:
hoşbulduk özlediniz mi beni dün giremedim pek ama hiç merak etmişede benzemiyorsunuz sanırım hıhh bu kız öldümü kaldımı ne oldu @balböceği bu lafım sanada:KK67:

Back
X