- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
tamam derdini paylassin ben paylasmasin demiyorum ki onunla ben ne dertler cektim ama aksam gelsin anlatsin yuz yuze sabah ariyo bugun gun kafayi yeme modunda dort duvar arasinda kaliyorumAhh canm ya allah yardimciniz olsn hic kolay bir durum degil sizinkisi. Haklisin bu bakima ama o da derdini paylasmak icin seni ariyo kimi arasin ki baska? Yazik yaa.

ne zamandan beri kemer altina gidemiyorum bir bilsen canim okadar ozledim ki oraya gitmeyi avucumun ici gibi bilsemde malesef su aralar yani evlendigimden beri gitmedigimi soleyebilirim ama cok ozledim konak taraflarini
hafta sonu çok yoğun geçti cnm c.tesi iş çıkışı görümceme gittik yemeğe davetliydik o gün orada geçti.
pazar günüde eşimin kuzenine davetliydik kahvaltıya kahvaltı diye bi gittik saat 5 de oradan ayrıldık sonra kemer altında işimiz vardı onu hallettik derken eve gel yemek yap ye gün bitti şimdide işteyim dinlenemedim hiç bugün çalışmak çok zor geliyor sizler naptınız

gecen dedim makinayi sat iste yapiyoruz sukur yapmiyoruz deil ama iste odemeler bizi dellendiriyor eskiden daha sorumsuzdu simdi daha bir evine duskun ama buda gozumden kacmiyor deilcanım benim kıyamam sana ben üzülme desekte elde değil haklısın zor bir durum borç insanı çok huzursuz ediyor bizimde 9 bin tl borcumuz var kredi borçlarımız nasılda beni huzursuz ediyor anlatamam sana. neyseki şükür az kalmış bu günlerde geçecek elbet sabrın sonu selamettir.