evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ahh canm ya allah yardimciniz olsn hic kolay bir durum degil sizinkisi. Haklisin bu bakima ama o da derdini paylasmak icin seni ariyo kimi arasin ki baska? Yazik yaa.
tamam derdini paylassin ben paylasmasin demiyorum ki onunla ben ne dertler cektim ama aksam gelsin anlatsin yuz yuze sabah ariyo bugun gun kafayi yeme modunda dort duvar arasinda kaliyorum
:KK14::KK14:

:KK68::KK68:

hafta sonu çok yoğun geçti cnm c.tesi iş çıkışı görümceme gittik yemeğe davetliydik o gün orada geçti.
pazar günüde eşimin kuzenine davetliydik kahvaltıya kahvaltı diye bi gittik saat 5 de oradan ayrıldık sonra kemer altında işimiz vardı onu hallettik derken eve gel yemek yap ye gün bitti şimdide işteyim dinlenemedim hiç bugün çalışmak çok zor geliyor sizler naptınız
ne zamandan beri kemer altina gidemiyorum bir bilsen canim okadar ozledim ki oraya gitmeyi avucumun ici gibi bilsemde malesef su aralar yani evlendigimden beri gitmedigimi soleyebilirim ama cok ozledim konak taraflarini :KK51:

canım benim kıyamam sana ben üzülme desekte elde değil haklısın zor bir durum borç insanı çok huzursuz ediyor bizimde 9 bin tl borcumuz var kredi borçlarımız nasılda beni huzursuz ediyor anlatamam sana. neyseki şükür az kalmış bu günlerde geçecek elbet sabrın sonu selamettir.
gecen dedim makinayi sat iste yapiyoruz sukur yapmiyoruz deil ama iste odemeler bizi dellendiriyor eskiden daha sorumsuzdu simdi daha bir evine duskun ama buda gozumden kacmiyor deil :KK22:

Ne mutlu bak evine duskun olmus, bu kadar dert sorun varken cani sikkin oldugu icin aksamlari arkadaslariyla disari ciksa, kafayi dagitmaya ihtiyacim var dese, seni evd yalniz biraksa, eve gec saatte gelse daha mi iyi olur. Sen de haklisin kuzum, dort duvar arasinda butun gun patliyotsun seni cok iyi anliyorum ama belki de esin aksama kadar icinde tutamiyordur hemen seni aramasi lazimdir sana anlatmaya dertlesmeye sesini duymaya onu teselli etmene ihtiyac duyuyordur. Genis ol biraz, sabret, sabrin sonu selamettir dememisler bosuna canim benim. Esine kizma hemen bak eve duskun olmusken disari itme onu. Birak ne zaman isterse arasin doksun icini. Sorunlardan dolayi kendisinden bıktığını hissettirme. Gun gelir bu sorunlari birlikte astiginizda ona bu kadar sabrettigin icin iliskiniz daha da guzel olacak eminim. Hayirlisyla bir de bebeginiz olursa degmeyin keyfinize :-) :-) :-)

tamam derdini paylassin ben paylasmasin demiyorum ki onunla ben ne dertler cektim ama aksam gelsin anlatsin yuz yuze sabah ariyo bugun gun kafayi yeme modunda dort duvar arasinda kaliyorum
:KK14::KK14:

ne zamandan beri kemer altina gidemiyorum bir bilsen canim okadar ozledim ki oraya gitmeyi avucumun ici gibi bilsemde malesef su aralar yani evlendigimden beri gitmedigimi soleyebilirim ama cok ozledim konak taraflarini :KK51:

gecen dedim makinayi sat iste yapiyoruz sukur yapmiyoruz deil ama iste odemeler bizi dellendiriyor eskiden daha sorumsuzdu simdi daha bir evine duskun ama buda gozumden kacmiyor deil :KK22:
zamanla herşey yoluna girecek inşallah kuzum. sorumluluğunun farkına varması bile bir başlangıç

Ne mutlu bak evine duskun olmus, bu kadar dert sorun varken cani sikkin oldugu icin aksamlari arkadaslariyla disari ciksa, kafayi dagitmaya ihtiyacim var dese, seni evd yalniz biraksa, eve gec saatte gelse daha mi iyi olur. Sen de haklisin kuzum, dort duvar arasinda butun gun patliyotsun seni cok iyi anliyorum ama belki de esin aksama kadar icinde tutamiyordur hemen seni aramasi lazimdir sana anlatmaya dertlesmeye sesini duymaya onu teselli etmene ihtiyac duyuyordur. Genis ol biraz, sabret, sabrin sonu selamettir dememisler bosuna canim benim. Esine kizma hemen bak eve duskun olmusken disari itme onu. Birak ne zaman isterse arasin doksun icini. Sorunlardan dolayi kendisinden bıktığını hissettirme. Gun gelir bu sorunlari birlikte astiginizda ona bu kadar sabrettigin icin iliskiniz daha da guzel olacak eminim. Hayirlisyla bir de bebeginiz olursa degmeyin keyfinize :-) :-) :-)
yok uzum inan onada hak veriyorum ben geldi evde yemek yedi sarildim dedim aksam a konusalim biraz bazi skntilari ben basardim demesini istiyorum zor ikimiz icinde zor

He ya :-):-) kocami sevmesem coktan oklavayikafasina indirmistim :-):-):-)

He valla :-) :-) :-) dun aksam benimki de uc bes ay sonra ise baslamami istiyormuş markette, bana ihtiyaci oldugunu soyledi. Kardesi isten cikiyor ve ben cocuklar olmadan orda calistim isi biliyorum bensiz olmuyomus. Cocuklari birakamam dedim o da cocuklari da getirirsin dedi. Oglen gelir aksam cikarsin dedi. Bilmiyorum ne yapacam eaim de cok dertli o da ne yapacagini bilmiyor.

He valla :-) :-) :-) dun aksam benimki de uc bes ay sonra ise baslamami istiyormuş markette, bana ihtiyaci oldugunu soyledi. Kardesi isten cikiyor ve ben cocuklar olmadan orda calistim isi biliyorum bensiz olmuyomus. Cocuklari birakamam dedim o da cocuklari da getirirsin dedi. Oglen gelir aksam cikarsin dedi. Bilmiyorum ne yapacam eaim de cok dertli o da ne yapacagini bilmiyor.
hımmm çocuklar evv iş market bi an gözümde çok büyüdü peki sen yapabilirmisin bu işi

hımmm çocuklar evv iş market bi an gözümde çok büyüdü peki sen yapabilirmisin bu işi
Isi yapabilirim kuzum amacok yorulaxam. Sabahtan uyanmam gerekecek ev kahvalti cocuklar, sonra ise git tum gun ayakta kostur sonra eve gel yemek yap cocuklarla ilgilen camasir bulasik temuzlik banyo.... ayyy sumdiden yoruldm.

Nerdsin kuzu yaa niye esin nerde? Ben annemdeyim oturuyoz birazdan kaynanamlar gelcek aksamlamaya.
Saat sekiz gibi geliyor canim ben anlamadim yani bende diyorum bizim kizlar nerde megersem siz yaziyormussunuz ben gormuyormusum :-):-)
Esim bu aralar terelelli biliyosun anlatmistim zatem size aksam oturduk beraber konustuk eskiye gore daha az kavga eder olduk zaten bagrisma cagrisma yok kafam rahat geldiginde
Domates corbasi yapim diyorum yaninada ne yapsam hala cozemedim :-):-)

Back
X