evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
O cok kotu bi durum kis kardesim ve kocasi ablam ve kocasi bu yuzden ayrildilar Rabbimin bir bildigi varki vermiyo onlara belki hayirlisi bu diyoruz. Dojtorlar sorun yok diyo pskolojik diyo ama olmuyo usde olmuyo şukurler olsunki ben evlendigim ilkay hamile kadim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah cunku her adet doneminde lavabodan aaglayark ciktiklarini gormek com uzucu :(
ALLAH korusun kimseye Allah Bu aciyi yasatmasin
Hos geldin canim aramiza

kizlar isler cok yogun olmasada nete giremiyorum pazr unu tabletimden bir bakam dedim nasilsinzi diye
K karanfilim ole atlama kiz adam kalp carpintisindan gitcek :-):-):-)
D Defnem bernammm bebisler kocis nasilkiz cok yoruluyosan at bodenesini kocanin ustune anlasin anyayi konyayi :-):-):-)

kizlar isler cok yogun olmasada nete giremiyorum pazr unu tabletimden bir bakam dedim nasilsinzi diye
K karanfilim ole atlama kiz adam kalp carpintisindan gitcek :-):-):-)
D Defnem bernammm bebisler kocis nasilkiz cok yoruluyosan at bodenesini kocanin ustune anlasin anyayi konyayi :-):-):-)

Yok anam bosuna. Bebisle ilgileniyo ve tv izliyo sadece. Simdiye kadar oyleydi ve ise gittii. Evdeyim temizlik yapiorum bu hafta evde pek duramadim isler birikti. Bu arada salon takimimi bir ay once yolladim dosemeciye. Biraz sorun yasadim mobilyacimla ama yolladim sonunda. Artik kim bilir ne zamn gelir koltuklar. Hazir salon bosken kose bucak temizledim oglen. Kocam kizdi bos islerle ugrasiyormusum. E ne yapayim tozlu mu kalsin koltuklar gelene kadar. Buyuk kizimi kaynanama aldi kocam. Kucugu insallah uyutursam nevresimleri degistircm, evi supurcm silcm balkon yikiycam :-) ayy kizlar bir de bir haftadir siki diyet yapiorum diye yoruluyorum is yaparken :-) :-)

Yok anam bosuna. Bebisle ilgileniyo ve tv izliyo sadece. Simdiye kadar oyleydi ve ise gittii. Evdeyim temizlik yapiorum bu hafta evde pek duramadim isler birikti. Bu arada salon takimimi bir ay once yolladim dosemeciye. Biraz sorun yasadim mobilyacimla ama yolladim sonunda. Artik kim bilir ne zamn gelir koltuklar. Hazir salon bosken kose bucak temizledim oglen. Kocam kizdi bos islerle ugrasiyormusum. E ne yapayim tozlu mu kalsin koltuklar gelene kadar. Buyuk kizimi kaynanama aldi kocam. Kucugu insallah uyutursam nevresimleri degistircm, evi supurcm silcm balkon yikiycam :-) ayy kizlar bir de bir haftadir siki diyet yapiorum diye yoruluyorum is yaparken :-) :-)
senin işin bitmez kuzum benim ya kıyamam sana okadar loşturmaca anlatıyosun ki valla okurken ben yoruluyorum ben se aynı biliyosun çalış çalış anca kendime vakit ayırabıldıgımden buralarada cok fazla ugrayamaz oldum ama sizi özlüyorum insan burda derdini hiç değilse belli bir süreliğine olsa unutuyor :KK19::KK19::KK51:

Slm canlar nasilsiniz ozledim sizi yahuu :-) neler yapiorsunuz karanfilsokak tedavin ne oldu tatlim insallah hamilesindir merak ediyorum valla. ben ayni bildiginiz gibi ugrasip gidiyorum.

Slm canlar nasilsiniz ozledim sizi yahuu :-) neler yapiorsunuz karanfilsokak tedavin ne oldu tatlim insallah hamilesindir merak ediyorum valla. ben ayni bildiginiz gibi ugrasip gidiyorum.
Anemm kuzum napim ya calisali hala kendime bile vakit bulamiyorum bugun disariya kahvaltiya ciktik canim bende sizi ozledim ne zamandnan beri gorusemiyoruz
krizantem krizantem cnm nbr burası hala online mi :):) ne var ne yok görüşmedik ne kadar zaman oldu..
Allah kimler gelmis kiscem kimler gelmis sen hala burasi acikmi ne tabikide acik seni cok ozledim profildeki yaramaz sana ait sanirim :nazar::nazar:

Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.

Anemm kuzum napim ya calisali hala kendime bile vakit bulamiyorum bugun disariya kahvaltiya ciktik canim bende sizi ozledim ne zamandnan beri gorusemiyoruz

Allah kimler gelmis kiscem kimler gelmis sen hala burasi acikmi ne tabikide acik seni cok ozledim profildeki yaramaz sana ait sanirim :nazar::nazar:

Bi anda aklıma geldi bakayım dedim daha yeni bakmaya başladım hiç girmemiştim uzun zamandır biliosun :)
bende özledim ya meğer biz ne güzel şeyler konuşup dertleşiyomuşuz:(:(
aynen canm bana ait benim bebeğim herşeyim karnımda 3 aylık falandı burdayken şimdi 5,50 aylık oldu teyzesi.
sende ne var ne yok düzeldimi herşey sıkıntılar iyimisin şimdi.

ama anlayan mı varki
valla eşim benden hep şikayetçi
hep bişeylerime kabahat buluyor
ona yaranmak için yapmadığım şey kalmıyor
ve artık yorulduğumu hissediyoru

yemek yaparım güzel olmamış der
çayını meyvesini ayağına servis ederim
ola ki 2 gün yemek yapmayayım hemen yüzüme vurur.

biliyorsun zaten çalışıyorum
hem ev hem iş hemde mız mız bir koca işim çok zor.:KK50::KK50:

Valla bende öyle kocayı sevmedim sevmediği ot burnunun dibinde biterdi canim sofrada suyu olmasın su der o kadar höyük kocam var maalesef ne eline sağlık nefret ettiğim bütün huyları mevcut arada bir bunalıma girip bosansanda midir insan.

Bi anda aklıma geldi bakayım dedim daha yeni bakmaya başladım hiç girmemiştim uzun zamandır biliosun :)
bende özledim ya meğer biz ne güzel şeyler konuşup dertleşiyomuşuz:KK43::KK43:
aynen canm bana ait benim bebeğim herşeyim karnımda 3 aylık falandı burdayken şimdi 5,50 aylık oldu teyzesi.
sende ne var ne yok düzeldimi herşey sıkıntılar iyimisin şimdi.
duzeldi gibi canim ya he ya calisiyorumyaesk. Isi kadar giremz oldum nete anca tel girmeye frsat bulursam oda belki
Aynen burasi derttas topik kuzucan ama eskisi kadar andralin dolu deil :KK53::KK53:

Hayırlı Akşamlar:KK36:
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
oy oy ablalarin guzeli mi gelmis ne :KK51::KK53:

Merhaba, uzun bir zamandır kendi üzerimde denediğim bir şey keşfetmiş bulunuyorum. Falcı değilim cinlerim de yok korkarım da zaten. Ben sadece beyin dalgalarımı kontrol etmeyi öğrendim. Lütfen gülüp geçmeyip ve hafife almayın. Beyininiz gücünü keşfettiğinizde neler olabileceğini bilmiyorsunuz bunu yaşadığım için ben biliyorum. Ve insanlara yardım etmeye karar verdim. Sevgilinizden mi ayrıldınız acı mı çekiyorsunuz yangınlar ağzınızdan mı çıkıyor ki bunları çok iyi bilirim en babasını yaşadım. Size yardım edebilirim bunları en asgari seviyede atlatmanıza ve karşı tarafa göndermek istediğiniz hislere yol olabilirim. Lütfen ihtiyacı olan iletişime geçebilirim. Seanslar dahilinde görüşmeler yapılacaktır.
Lucy i cok mu izledin bacim

Back
X