evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Çalışmaya devamm yaz ayı geldi istanbula nihayett..şükürler olsun mevlayaa canımm..sizin işler daha bir artar bacımm..
Bizim isler daha gecen haftaya kadar cok yogundu canim fakat bu hafta bir durgunluk var isin acikcasi biraz nefes aldik ama bu yazin sanirim tatil yuzu yok bana bunu anladim esim ankaraya gitti ailesinin yanina ben burda kaldim bir basima

Bizim isler daha gecen haftaya kadar cok yogundu canim fakat bu hafta bir durgunluk var isin acikcasi biraz nefes aldik ama bu yazin sanirim tatil yuzu yok bana bunu anladim esim ankaraya gitti ailesinin yanina ben burda kaldim bir basima
Aaaaaa.. neden gitti kızz sen başa çıkabilecekmisinn yaz ayı çok artış olur senin iştee.. Bir sorun yoktur inşallahh..

Aaaaaa.. neden gitti kızz sen başa çıkabilecekmisinn yaz ayı çok artış olur senin iştee.. Bir sorun yoktur inşallahh..
Totosuna bir dene tekmigi vurmam la gacti hasbam :KK53:
Yok kiz tam is yokken bir gidem gorem dedi bende tamam dedim biraz durgun ya ses etmedim
Bizim iki servis aracimiz var ya o yetisiyo simdilik

Havadisler sende ustamm sole bakam kim kimi yumrukladi kimin yuvasi dama yapildi :eek:
Ben ne zamandan beri yokum buralarin muhtari sensin nevreste abla falan nasil yarismalara devam mi :KK50:
Yarışmalaraa devam ,devam,şu an sütlü tatlılar oylanıyor.. ben sonlardayımm.. :KK61::KK61:yaz geldi yaa ara veririm artık bütün kategorilere katıldım nasılsaa..:KK53::KK53::KK53:

duzeldi gibi canim ya he ya calisiyorumyaesk. Isi kadar giremz oldum nete anca tel girmeye frsat bulursam oda belki
Aynen burasi derttas topik kuzucan ama eskisi kadar andralin dolu deil :KK53::KK53:

oy oy ablalarin guzeli mi gelmis ne :KK51::KK53:

İYİ İYİ GÜZEL AYNI İŞ DİMİ HALA KOCANIN AİLESİ YANINIZDA DEĞİLMYDİ SENİN AİLESİNİN YANINA GİTTİ DEMİŞİN DE YANLIŞMI HATIRLADIM

öncelikle bütün banyalara merhaba diyerek konuyu açma sebebiyetimi açıklıyorum yazım konusunda şimdiden hatam olursa affola
bayan olarak okadar hayattın bize verdiği sorumluluklar varki her biri başka kişilik isteyen her bir konuda bam başka bir davranış sergilememizi bekleyen
koca cilveli alımlı bakımlı hahahayyyy diye evi gülüşüyle aydınlatacak bir eş çoğu ama dışarıda ise tam tersine hanım hanımcık uslu puslu bir bayan hiçç sesini çıkarmıcak hiççç arkadaşlarının yanında kendisine haksızlık yapılsa dahi susacak bir bayan neden yoksa sen edepsiz oluyorsun kocan susarsa ise kılıbık benim için ne büyük bir çelişki aslında o kılıbık diyen kocalarda evde neydeyse kedicik olmazlarmı :KK31:
kayınvalide ise oooo saymakla bitmez evinin temizliğini yapacak yemegini yapacak onunla altın gününe sürekli katılan ve her dediğini uygulayan oğlunun evinin sadece oğlunun evi olarak gören gelinin orda yaşadını yok sayan bu yüzden her türlü gelinin koyacagı düzene karsı olan bir düşünce birde bayan olarak bunlara gögüs geliyoruz yazık değilmi bizlere :KK14:
bebekler çoçuklar anlatmakla sıralanamam gece uyumazsın sabah uyumazsın buna rağmen herkez senden güler yüz ister herkez her şeyi bilir herkez çocuk büyütme konusunda anında uzman kesilir kimi kızar yanlıs yapıyorsun kimiside ayıplar kisimide arkadan konusur kadın bu sefer analık rolüne bürünüp sağlıgı hiçe atılmasına göz yumarak o bebeği büyütmeye çalışır yavrum sütü gelsin diye birde denemedikleri şey kalmaz ahh kıyamam annelerin ayakları cennet altı :KK46::nazar:
ee nereye geldik çalışmaya bu sefer kadın evde tantalar kopsa dahi çocugunu bırakmak zorunda kalsa dahi maddi durumu el vermediği için bazen bazende kendince çalışmak zorunda oldugu sebeblerden dolayı canımm yavruyu başka ellere bırakıp arkasına baka baka işe gider orda ciddi profesyonel olamaya çalışır heleki bayanlarda patronlarına cocugum hastalandı gimek zorundayım derse tamamen gözden düşerler okadar verdikleri emeklere yazık olur okadar yorulmanın ardından ....:KK14:
birde ev temizliği baş gösterir evin dagınık sa bebegin varmıs çalışıyormussun kendine bakman gerek kocan için onların hepsi bu cektiğin sıkıntıların hepsiii bir kenara atılıp görmezden gelinip aaa gelin pasaklı yemek bilmez temizlik bilmez diyee dedikodu çıkar
dedikoducuları saymıyorum arayı bozmak için fitne fesatcıları saymıyorum bilee
işimiz zor bayanlar hemde çok zorrrr :KK15:

EĞER SİZDE SIKINTILARINIZ VARSA KAPIMIZ HERKEZE AÇIKTIR BUYRUN GELİN HEm SOHBET EDELİM HEm DERTLEŞELİM HEMDE BURDA EVLİLİK HAKKINDA BİRBİRİMİZDEN BİLGİ ALIP DAHA ÇOK ŞEY ÖĞRENELİM
:nazar:BU KONU HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞ :nazar:
NOT: BU KONU AÇILDIĞI AN İTİBAREN HEPİMİZİNDİR BEN VARIM YOKUM FARK ETMEZ

merhaba ben evli değilim ama evlilik yolunda ilerleyen bi ilişkim var
bunları okuyunca gözüm korktu
evlenince böylemi olucak:KK17:

Huhuuu hatunlar napıonuz bakalım görüşmeyeli nasılsınız iyimisiniz hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu varmı güzel haber
bende güzel haber yok en azından şimdilik :)

Huhuuu hatunlar napıonuz bakalım görüşmeyeli nasılsınız iyimisiniz hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu varmı güzel haber
bende güzel haber yok en azından şimdilik :)
Slm canim benim ozledim nerdeydun yaa kriz de yok nerde acaba. Nasilsin ne yaptin gorusmeyeli :-) :-)

Slm canim benim ozledim nerdeydun yaa kriz de yok nerde acaba. Nasilsin ne yaptin gorusmeyeli :-) :-)
selam cnm valla bende özledim görüşemedik bu aralar ewt uzak kaldım forumdan. bir değişiklik yok bende hayatım aynn devam bebiş olayımızda olmadı bende bıraktım artık zamanı değil demek ki Allahın vardır bir bildiği diyerekten üzülmemeye çalışıyorum sen naptın ne var ne yok bebişler nasıl senin :KK66:

selam cnm valla bende özledim görüşemedik bu aralar ewt uzak kaldım forumdan. bir değişiklik yok bende hayatım aynn devam bebiş olayımızda olmadı bende bıraktım artık zamanı değil demek ki Allahın vardır bir bildiği diyerekten üzülmemeye çalışıyorum sen naptın ne var ne yok bebişler nasıl senin :KK66:

Ne olsn canim ya ancak tum gun peslerinden kosarim, omrum ev temizligi cocuk bakimiyla geciyo :mad: arada hayatima comak sokmaya calisanlarla da ugrastigim oluyo :-) dogru diyosun bebis konusunda seni korkutmak istemem ama zamani ne zaman gelirse o zaman kendiliğinden olacak. Teyzemin gitmedigi doktor denemedigi sey kalmadi en son koca kari islerinden bile medet umdu ama olmadi. Esiyle bosanacakti nerdeyse her gun tartisma. Psikolojisi bozulfu kadinin. Simdi gorsen durdurabilene ask olsun besinciyi bile dogurdu :-) sen de takma unutmaya calis esinle hayatinizi yasayin olacak insallah.

Back
X