- 20 Haziran 2024
- 1.815
- 2.227
- 53
- 49
- Konu Sahibi Kelebekhayati
-
Yazılım yapıyorum ayağına bütün gün oyun oynuyor olması muhtemel. Oyun içi kod yazıyordur belkiSöylediği öyleydi. Hadi sizin dediğiniz gibi orta seviye diyelim ama bence yine yalan var bu işte. Kimse mecbur olmazsa bu işi yapmaz.
Maddiyat her şeydir ve ilişkilerde denk gelirler olmalı. Özellikle erkekler kadınlardan az kazanmamalı çünkü bir süre sonra yetersizlik hissine kapılıyorlar. Kadınların bazıları bunu önemsemese de erkeklerin büyük bir çoğunluğu için önemli bir konu. Ve acısı sonra çıkıyor.Merhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
Bir evde kadın daha çok kazanıyorsa OL MAZZZMerhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
Benim eşim önceden (sevgiliyken) markette personel , düğünlerde garson gibi gibi işlerde çalıştı. Sonra kendi mesleğine dair sektöre en dipten giriş yaptı bir şekilde. Bu da beklemediğimiz şekilde oldu. Fakat ben onun her koşulda yanındaydım. Asgariden az alırken de yanındaydım yani. Şu an benim 3 katım maaş alıyor. Ben hep ona destek oldum. Ha şöyle bir sorun olabilir, erkekler yaradılış gereği evlerine bakmak, eşlerini korumak ister. Maddi olarak size karşı yetersiz hissederse çok büyük sorun olur.Merhaba. Lütfen evli ya da ilişkisi olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Çünkü tecrübeye ihtiyacım var. Evlilik ya da ilişkide maddiyatın önemi var mı? Mesela karşı taraf benden yarı yarıya asgari ücretin de altında maaş alıyor, ben onun iki kadar kadar maaş alıyorum. Eğitim, kültür seviyesini sorarsanız bu konuda ikimiz de denkiz. Hayata bakisimiz, tahsil seviyemiz vs. Aynı. Benim için en önemli şeylerden biri hayata bakış ama maddiyat olayi kafamı karıştırdı. Kimisi yapma etme sana yazık diyor, öteki samanlık seyran diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zengininden de hayır görmedik. Kafalar karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?