Yanlış seçim yaptığımı düşünürdüm
vallahi para maddiyat gercekten önemli degil bende öyle yapmadım..
tabikide eli maşalı olucaksın..madem evi yönetiyorsun..oda adam olsun senin yükünü hafifletsin
toparlanana kadar sana destek olmalı..gece nasıl dıaşrıda keyif yapabılıyor..aklım almıyor sevıyor dıyorsun bırde..seven ınsan kıyamaz yahuu gencecık hanımın bır daırede tek basına bırakmaya..ertesi gün yüzü tutmamalı.derken sen birde yalan yakalıyorsun..
vallahi para maddiyat gercekten önemli degil bende öyle yapmadım..
tabikide eli maşalı olucaksın..madem evi yönetiyorsun..oda adam olsun senin yükünü hafifletsin
toparlanana kadar sana destek olmalı..gece nasıl dıaşrıda keyif yapabılıyor..aklım almıyor sevıyor dıyorsun bırde..seven ınsan kıyamaz yahuu gencecık hanımın bır daırede tek basına bırakmaya..ertesi gün yüzü tutmamalı.derken sen birde yalan yakalıyorsun..
çogu zaman öyle durumlar olurki kimse hakettiğini degeri göremez..kendine dikkat et..sakin ol..erkek degilmi genlerinde vardır...senin suçun degil..sen sadece şimdi ne yapabilirimdiye düşün..bir şekilde yola getirmelisin onu..hata üstüne hata yapmasın...
burcubiriktir_23 ya var ya bu konu aynı benim sorunum ama biz henüz evlenmedik.inan çok yalanını yakaladım ama hani aldatılma filan değil ama çok yalanı var en ufacık bi durumda anı kurtarmak için hemen yazıyor bişeyler ya .kaç kere yakaladım aylarca ayrı kaldık yalvardı bin kez yemin etti düzelmiyor.bi haftadır yine ayrıldım.bide aynı sendeki durum ben emek veriyorum maddi olarakta.sevince insan işsiz parasız aramıyorki .üzerime titriyor onunda durumu düzelirnce bana yapar diyorum ama bütün sorumluluk daha evlenemden bende .canım acıybilir sinirlenirim üzülürüm belki panik olurum ama bana gerçeği söyle turuncuya sarı desen bunu yalan sayarım o yüzden dikkatli ol diyorum .sadece kendini kandırıyorsun ben sana yalan söylüyorsun demeye yalanını yakalamaya utanıyorum sen söylemekten bıkmıyorsun diyorum ama ne fayda.yani evlenmeyide düşünüyoruz ne dersin eşinin bu huyunu bile bile evlenirmiydin.
burcubiriktir_23 ya var ya bu konu aynı benim sorunum ama biz henüz evlenmedik.inan çok yalanını yakaladım ama hani aldatılma filan değil ama çok yalanı var en ufacık bi durumda anı kurtarmak için hemen yazıyor bişeyler ya .kaç kere yakaladım aylarca ayrı kaldık yalvardı bin kez yemin etti düzelmiyor.bi haftadır yine ayrıldım.bide aynı sendeki durum ben emek veriyorum maddi olarakta.sevince insan işsiz parasız aramıyorki .üzerime titriyor onunda durumu düzelirnce bana yapar diyorum ama bütün sorumluluk daha evlenemden bende .canım acıybilir sinirlenirim üzülürüm belki panik olurum ama bana gerçeği söyle turuncuya sarı desen bunu yalan sayarım o yüzden dikkatli ol diyorum .sadece kendini kandırıyorsun ben sana yalan söylüyorsun demeye yalanını yakalamaya utanıyorum sen söylemekten bıkmıyorsun diyorum ama ne fayda.yani evlenmeyide düşünüyoruz ne dersin eşinin bu huyunu bile bile evlenirmiydin.
cidden şok oldum canım!
ya o kadar sinirlendim ki anlatamam. sen ne kadar sıkıntılar yaşadın. daha önceki konunda ne zorluklar çektiğini biliyorum. ailenle bile aran bozuldu. yuvam dağılmasın diye çabaladın çırpındın. hala da uğraşıyorsun. evlenirken sana o kadar borç açtılar hemde gereksiz yere. kaç kere hastalandın. üzüntü sıkıntı üst üste geldi. evden kovmakla en iyisini yaparsın. ya düzelcek ya çekip gidecek.
boşan demek inan kolay değil. yuva kolay kurulmuyor. ama evliliğin içine yalan girince olmuyor. bir kere bile olsa ki tahminimce bu bir defa değil. yalan bir kere başladı mı devamı geliyor. çalışacağım diye gidiyor içip eve geliyor. içeceksen ya evinde içeceksin ya da eşine haber verip arkadaşlarıyla içeceğini söyleyeceksin. ama evine de vaktiyle geleceksin.
yapacağın şey kesin tavrını koy bence seni kaybedeceğini anlasın düzelsin. ama yalan girdimi olmuyor güzelim olmuyor.
benim bir arkadaşım eşinin yalanını kaç kere yakaldı. burnunu sürttü. yalan söylersen boşanırım dedi en sonunda, kaç kere şans verdi olmadı düzelmedi. 5 senelik evililiği bitti.
sevmek yetmiyor evlilikte güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?