Evlilikte yalan...

günaydın kıslarrrrrr :)) size dün olanları anlatmak istiyorum.eve gittim tv kapalı koltukta oturuyo...hiç ses yok bende üstümü değiştirdim bi kahve aldım kendime...gittim çalışma odama...bir iki şarkı dinledim kafamı toparlamak için...oda gelemedi tabi yanıma...sonra ben gittim oturdum bi sigara yaktım evet dedim ümit bey sizi dinliyorum...ben dedi sana yalan söledim onu dedim biliyorum nedenlerini ve bundan sonra ne yapacağını anlat...hatta dedim sen konuşma sen sadece beni dinle...2 senedir birlikteyiz bir senedir evliyiz...kaç defa yalan söledin ve ben kaç defa bunu alttan aldım....çok dedi...evet dedim çok peki acaba ben böle yaptığım için mi sürekli bunu yapıyosun...evliliğimizi neresinden vurduğunun farkındamısın...ben ne senin annene nede kendi anneme benzemem kusura bakma benim kimse için boşuna harcayacak yirmi senem otuz senem yok evet bundan sonra ailemin yanına dönmem ama kendimi geçindirecek bi işim ve maaşım var kimseye ihtiyacım yok dedim...tabi başka da bir sürü şey söledim ama yinede çok sert kırıcı olmadım yinede erkek gururunu fazla incitmek istemedim daha fazla yeteri kadar ezikti çünkü...şimdi dedim son şansını bu kapıları sen kapattın ya açacaksın yada paşa paşa ayırıcaz yolları...sana bu şansı vermemin sebebi seni sevmem falan deil dedim sadece bu eve bu eşyalara verdiğim mücadeleye ait o pay...yoksa sen hakkını fazlasıyla doldurdun...bundan sonra ben getiririm maaşımı (malum borçlar) oturur hesaplar kitaplar çevirirsin bu evi dedim ya adam gibi önde duracaksın yada beni unutucaksın ona göre dedim...:) nasıl ii konuşmuşmuyum kıslar :)

burcu canım senin için hayırlı olanı hangisi ise o olsun..güçlü oldugunu eşine hissettirt sevgini pek fazla gösterme haklısın sevginden dolayı onun yalanlarına katlanıyorsun zanneder....eşine bundan böyle sorumluluk ver güzelim...evin idaresi yönetimi onda olsun..bir ev nasıl döndürülüyor görsün..sen herşeyi üzerine almışssın adamda kendi hayatını yasamaya calısmıs...degişsin herşeyyy...

şu 1 yılınızı geçirseniz..borçlar bitse...ohh sonra hayat size kalsa..bebegınız gelse...ne varsanki..illaki bir olumsuzluk olucak degilmi? anlayamıyorum bazen..
aksam konustugun iyi olmuş..inşallah seni kaybetmemek için bişeyler yapar düzelir canım...
evli oldugunu anlasın artık...sen mecbur degilsin ki o evi yönetmeye...

öle olucak zaten...bundan sonra herkes durması gerektiği yeri bilecek..ama yinede bişi sölim mi sana çokta fazla inandığımı söyleyemem onu çok fazla seviyorum ama hayatımı kendim için düzene koymam lazım ben evliliğime çok fazla ömür biçemiyorum malesef...ama bi taraftanda daha çok yeniyiz diorum nasıl ben alışamadıysam oda alışamamıştır belki diyorum...amamnnnnnnn ne bilim öle işte

hayırlısı olsun canım...alışamamış olmanız yalan söylemesini gerektirmezki..
sende alışamamıssın sende yalan söyle o zaman..
hayır senin kendi içinde var yalan söyleme huyu...
inşallah senin desteginle aşar...

Çok tebrik ederim ben sizi.En doğrusunu yapmışsınız bazen erkekler çoğu zaman gerçekten çocukça davranıyorlar.Restiniz yerini buldu bence.Çünkü anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz zaten suçunu kabul etmiş.Ve hatta sizinde hiiiç birşeye kanmayacağınızı anlamış.
Akıllı kadının hali başka oluyor canım:jeyyar:
ınşallah bundan sonra daha güzel günleriniz olur.

güzwl konuşmuşsun canım sakin olarak bu konuşmayaı yapmaklada ciddiyetine inandırmışsın.çünkü bağırıp çağırınca bide sen sinirlisin öfkeden söylüyorsun sakinleşince tekrar konuşamlım demiyorlarmı deli oluyorum.inşallah düzelir seninki canım benimkine zaten geçmiş olsun.daha neler var ama senin konunu yeterince meşgul ettim zaten lütfen kusura bakma.iyi düşün iyi olsun inşallah.

iyi bir konuşma yapmışsın bence de ama benim sana söylemek istediğim verdiğin son şans gerçekten son şans olsun. eğer yaptığı bir hata da söylediği yalanda tekrar onu sevdiğin için affedersen inan bunu hep tekrarlayacaktır.
bunu söylerken gözlerimin önünde yalan yüzünden biten 5 senelik evlilikte yaşanan tüm olaylara şahit oldum. senin konuşman bile neredeyse noktasına kadar aynıydı. son diyorsan son olmalı.
çoğumuz severek evleniyoruz ve sevdiğimiz için düzelir diyoruz. ama yalan söyleyenler kolay kolay düzelmiyor. bir insan dağınıksa pis ise belki söyleyerek kavga ederek düzeltebiliyorsun. ama yalan çok farklı. yalanın affı olmaz. pembe yalanlar vardır bilirsin. küsleri barıştırmak için, ya da birini kırmamak için masum yalanlar vardır. affedilebilir olanlar bunlardır.
biz eşimle evlenmeden bir anlaşma yaptık. ne olursa olsun yalan söylemek yok!
ha hiç mi söylemedi dediğim gibi pembe yalanlar o da bin de bir o kadar.
artık sevdiğini belli etme dediğin gibi eline alsın defteri parayı hesaplasın evin erkeği direği o. hesap kitap işi de onun işi. sen yeterince bunaldın.
umarım düzelir!

saolun arkadaşlarım umarım düzelir düzelmezsede kendi bilir daha ne yapayım zaten kararlıyım aynı şeyler tekrarlarsa ayırıcam yolları...benide anam babam alemin oğlu kendine oyuncak etsin die büyütmedi dimi ama kasımda müşavirlik için staj başlatma sınavım var ağustosta acaip yoğun bir tempoya giriyoruz dua edinde o zamana kadar uslu dursun iuan bozamam düzeninmi

anlamadım bu öyle yenir yutulur bir yalan değilki,nerdeymiş kimleymiş açıklama yapmak zorunda yuva bile dağıtılır bu sebepten yani,ya alkol problemi var yada sizden hariç farklı bir yaşantısı var tek açıklaması bu.

vauvvv şimdi okudum konuşmanızı harika yapmışsınız,ekonomik özgürlüğün gücü diye buna denir ya hayran kaldım size opuyorumnanaktan

yok ikiside deil biz birliktede dışaı çıkıp içeriz eğleniriz çok ii vakti geçiririz bide...ama ben fazla sıkıştırıyorum onu sanırım kırk yılda bi yere gidecek olsa iğne ipliğe kadar soruyorum kıskanıyorum çünkü ay ne yapayım :) ama yinede bu yalan sölemeye sebep deil...neyse bi daha olmaz inşallah olursada klava:

insallah düzelir bir daha yalan söylemez burcu..
sen meslegini eline almaya bak..
onun yüzünden gelecegini mahvettme...

Kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadının,hayata duruşuda farklı oluyor işte.
Restinizi çekmişsiniz,gerisi ona kalmış
Umarım bundan sonra iyi olur sizin için.
Yalan ucu olmayan bir kuyu,düşmeye başladınmı içine bir süre sonra yalanlar gerçek gelmeye başlar insana.Bu tavrınızdan asla dönmeyin,şimdi kurtarabilirseniz kurtarabilirisiniz evliliğinizi,sonrası zor gözüküyor çünkü.
İnşallah iyi bir ders olmuştur eşinize ve ciddi olduğunuzu biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…