13 yaş var ve hiç pişman değilim :)eşimle aramda 15 yaş var ve her zaman söylerim hayatımda verdiğim en doğru karar evliliğimdir diye.yaş değil kafalar arasındaki uyum daha önemli bence.ablan acele etmesin tanısın ve fırsat versin.hayırlısı olsun inşallah...
Arkadaslar, ablam var 26 yasinda. Birisi talip oldu. 37 yasinda. Fikir aile yapisi her seyin cok uyumlu oldugunu söylüyorlar. Bugune kadar talip olanlar arasinda coj cok cok fazla uyumlu oldugunu soylediler. Tabi sadece tanisma süreci bu.
talip olan bey meslek hayatındaki calismalardan dolayı evliligi ertelemis. Bir türlü kimse nasip olmamis. Ailesini ve kendisimi cok küçük çaplı sorduk herkes iyi diyor ancak yas mevzusuna gercekten cok takildim ben.
Minyon tipli oldugu icin yasini gostermiyor. Karakter ilk plana alinmasi gereken bir sey ancak yas önemli.
Yazik ablama da cok kimse geliyor böylesi de zor :)
Sizler ne düşünüyorsunuz yas konusunda
Arkadaslar, ablam var 26 yasinda. Birisi talip oldu. 37 yasinda. Fikir aile yapisi her seyin cok uyumlu oldugunu söylüyorlar. Bugune kadar talip olanlar arasinda coj cok cok fazla uyumlu oldugunu soylediler. Tabi sadece tanisma süreci bu.
talip olan bey meslek hayatındaki calismalardan dolayı evliligi ertelemis. Bir türlü kimse nasip olmamis. Ailesini ve kendisimi cok küçük çaplı sorduk herkes iyi diyor ancak yas mevzusuna gercekten cok takildim ben.
Minyon tipli oldugu icin yasini gostermiyor. Karakter ilk plana alinmasi gereken bir sey ancak yas önemli.
Yazik ablama da cok kimse geliyor böylesi de zor :)
Sizler ne düşünüyorsunuz yas konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?