Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım kendinden dokuz yaş küçük bir kızla evlendi ve şimdi bin pişman. Kızı daha rahat yönetirim diye evlendi ama çok yanlış kararmış diyor şimdi.Bence akıllı ol şuan seni mutlu edebilir ama inan ileride çok büyük sorunlar çıkıcak çünkü onun yaşı ilerledikçe sen gençliğini yaşıcaksın ve sana çocuk gözüyle bakıcak şahsen bi tanıdığımız var aralarında eşiyle 9 yaş var o bile çok fazlaymış kız şuan gençliğini yaşarken adam hep bunu çocukca buluyomuş geçimleride çok kötü hemen hemen hergün herşeye tartışıyolarmış bana dertlerini anlatıyo bn bile çok etkileniyom yol yakınken dön bnce yinede sizin fikriniz
hello darling, linç yeme uğruna sana birşeyler yazmak istedim, umarım okursun.Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
Kimse seni üzmek için yazmadıki. Kardeşi kızı yerine koyup daha sonra yaşayacaklarından korumak için yazdı. Şu an laylaylom geliyor sana. Çok matah bi durum olsaydı Kayahan ın eşi, kayahan ölünce hemen nir yaşlı daha bulurdu. Buldu mu?Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
Canım 27 yaşındayım 41 bana bile büyük geliyor.Yani seni anlıyorum ama adam sana nasıl baktı ben anlamadım.Benim annemle aramda 20 yaş var senin sevgilinle aranda 20 yaş.Sana karşı cinsel isteklerde bulundu mu peki?Bilmiyorum sevgilin olan koca adama güvenemedim.Ailen de gereken tepkiyi verecektir.Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor.
Doğru birde tabi çocuk olursa nolacakSen 30 iken adam 50 olacak. Sen 40 iken adam merdiven çıkamayacak belki. Bilmiyorum gerçekten böyle emmiler sübyancı mı yoksa kendine yatılı bakıcı mı arıyor hala çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?