- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Yaş farkı iki katı çok fazla erkekler erken yaşlanıyor iktidarsızlaşıyor herşeye rağmen varım 35 yaşına geldiğimde 55 yaşında biriyle ilk günkü heyecanla evliliğim eksiksiz doruklarda devam eder diyorsan hayat senin
Ben simdiyi değil 15 sene sonrayi dusunerek karsr vermeni tavsiye ederim. Sen 35-36 yasinda hayatinin en heyecanli en enerjik gunlerindeyken, genc ve olgun bir kadın olmanin tadina varacakken, o coktan 60ına yaklsmis ve artık enerjisiz bir adam olacak. Su an sana enerjisi yetse de o zaman isteklerine karsilik veremeyecek. Yasitin kadinlar esleriyle dag tepe gezerken esinin tansiyonu yuzunden en fazla manzarali bir restoranda yemek yiyecek olmana uzulmeyecek misin?
Hakikaten çocukluktan yeni çıkmış bir bedene bir ruha karısı gözüyle bakabilmek,ben bilmiyorum yaa! Hadi kızımız cahil göremiyor diyelim adama ne ola ki?? Ben şu an 39 40 aralığındayım ve 62 yaş düşünmek benliğimi depremlere sürüklüyor.62 yaşındaki adamın beni öyle karısı gibi düşünmesi de midemi bulandırıyor.Çok mu hassasım ben ki! Düşünme kardeşim kızın yaşındayım ben sevsemde sen yapma bunu yani. Aynı şekilde hemcinslerimin de bu kadar kendinden ufak biriyle olmasını da tasvip etmiyorum. Belli bir yaş sınırı aşılmamalı benim kanaatime göre.
yaşım 40
20 yaşındakiler çocuk gibi geliyor zira arada müthiş bir fark var
geçen oturup üniversitedeki hocalarımızın o zamanki yaşlarını hesapladık
biz 20 civarı iken onlar 35-40 yaş bandındaymış ve biz onları bayağı yaşlı buluyorduk
ailenin bunu makul bulmaması normal de adamın ailesi neden bu işe olur diyor bence ona bakmalı
paravan evlilik mi yapacak
Sen onsuz yasayamaz ölürsün ama o senle de fazla yasayamaz be yavrumMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Çakma baba,ama BABA:işşiz:Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.
Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Siz olsanız ne yapardınız,
kuzu biraz forumları araştırsaydın, burada bu gibi bir başlık açmayacağını anlardın. burada böyle bir konu açanı linç ederler, psikolojisini bozarlar anacım. sonra da kıza arazi olmuş diyorlar. üşenmedim, tek tek okudum tüm yorumları. mantıklı eleştirilere açığım fakat yok deden yok bişeyi kalkmaz. arkadaşlar kendilerinden olmayanı linç etmeye çoooook alışıklar.
tek tavsiyem büyük konuşmayın.
Empati kurulunca insan gençliğine acıyor, o adama gencecik kıza yanaştığı için sinirleniyor. Benim kızım yok oğlum var ama kızım bana benle yaşıt adamı eş adayı diye getirse kalpten giderim.Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
Sen 30 iken adam 50 olacak. Sen 40 iken adam merdiven çıkamayacak belki. Bilmiyorum gerçekten böyle emmiler sübyancı mı yoksa kendine yatılı bakıcı mı arıyor hala çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?