Evlilikte yaş farkı

Çok özel değilse, nasıl tnaıstıgınızı merak ettım

Benim kızım böyle birşeyle karşıma çıksa çok net söylüyorum döverim. Adama neler yapabileceğimi düşünmek bile istemiyorum. Benim gözümde sapıktan başka birşey olamaz böyle bir adam. Kızımı karanlık odalara kilitler aç bırakırım ya öyle gözüm döner. Evlerden ırak, aman aman.

Ben hic ama hic doğru bulmuyorum ya geçen bir çift gördüm aralarında 20 25 yaş var kadın yaninda kızı gibi küçük küçükte 3 çocuk adam çocuklara ayakta uyduramiyor dede gibi dolanıyor çocukların peşinde o çocuklara da yazık ben kazara olmuş bir cocugum eskiye göre geç doğurmuş annem beni ilkokulda herkesin annesi gençti bir gün kırtasiyeci annen mi anneannen mi diye sormuştu annem için o kadar üzülmüş ve utanmıştım ki çocuk aklimla bu arada annem şu an insanlarin yeni evlendiği yaşlarda 34-35 yaşlarında doğurmuş. Şimdi hala bir 10 yıl önce dogsaymisim annemle daha verimli zaman gecirirdim diyorum. Bunların haricinde bir sürü laf söz duyacaksin baban mi diye bile soracaklar muhtemelen ve evlilik hep cicim aylarıyla devam etmiyor çok pişman olacağını düşünüyorum

Kesinlikle katiliyorum. Bizim de 7 yas var esimle aramizda ve 9 yildir beraberiz. İlk zamanlar cok hareketli bir cinsel hayatimiz vardi ama esim 40 yasina girdikten sonra cok duruldu o eski istekli hali de kalmadi. kadinlarin bu anlamda hele en guzel zamanlari 30lari ve ben su anda kendimi inanilmaz seksi ve istekli hissediyorken esimde bunu gorememek sinirimi bozuyor. Demem o ki ben 30 yasindayken 52 yasinda biriyle birlikte olamazdim icim almazdi bir kere ki o da cok istekli olmaz zaten. Bak 7 yasta bile boyle sorunlar oluyor azalma vs oluyor nerde kaldi 22 yas. Senin en cekici ve diri( buraya bi feristah emojisi:)) oldugun zamanlar karsinda poposu kadayifa donmus biriyle yapabilecek misin? Ask sevgi bir yere kadar. Vucut doymayinca kalp de doymuyor. Oyle diyeyim ben.

Canım yorumları baştan aşağı okudum çok abartanlar da olmuş. Senin hissettiğin şey aşktan çok sana iyilikler yapmasına karşın hissettiğin minnet duygusu gibi geldi bana. O benim iyi günümde de kötü günümde de yanımdaydı yarı yolda bırakırsam haksızlık olur ailesi de beni çok seviyor bırakırsam mahçup olurum gibisinden düşünüyorsun. Haksızsın diyemem ama enine boyuna düşünüp alınması gerekilen bir karar. Hayat senin ister yaşar görürsün ister kalbine ve mantığına söz geçirirsin kendine yeni düzen kurarsın.

Amaaaan ablacım yapma sakın şimdi çok güzel gelir de evlilik dediğin bir ömürlük bir yol ilerde olamayacağını hiç mi anlamıyorsun hele hele aileni karşına alıp sakın boyle bir işe kalkışma evlensen bile illa o ilişki tıkanır bosanirsin çok yıpranmış bir şekilde sakın ha sakın hiç olmaz bu iş

37 yaşında bir insan olarak yaş farkına karşı değilim. +- 5 belki 7 ama 20 abartı. Sizin cağınız aynı değil. Sen üniversite cağındasın o artık hayatını düzene koymuş olması gereken bir yaşta. Sana bakmasi bile ayıp bence.

Ben bendeki olanı yazayım 14yaş farkı üzerine kafaları yedik..Yedii kafayı banada yedirdi.. Kırılan parfum şişeleri.. Evden çıkmadan yarım saat kıyafet kavgası ne giyisem olmuyor. Sorun kıyafetlerde değil aslında. Şuan sende oyle olmayabılır başlarda bende de değildi..

sevgiliniz daha önce evlenmiş mi?

tamam da kuşum 21 ve 40
yani tam 2 katı, hadi sen çocuksun,gençsin,kanabilirsin sende suç yok, suç o 40 yaşındaki adamda.
nasıl bir şeydir bu?
lutfen yol yakınken vazgeç, ne yaşamış olursan ol, hataydı kötu tecrubeydi de bırak, ailenin karşısına çıkaramazsın mutlu olamazsın. boşuna unlulerin hayatına bakıp onlar yapmış olmuş biz de oldururuz deme.
unluluk zenginlik olduğu zaman herkes yaşsız, bizm gibi normallerle aynı kulvarda değiller, hayatını yoketme.
ileride bugunleri duşunup duşunup pişman olacaksın onunla birlikte olduğuna, yapmışsın bir hata, hatada ısrar etme.
boşver buyuk bir gençlik hatası yapmış ol. ama bırak,okuluna yoğunlaş. belli ki erkekler konusunda daha net bir fikrin yok,önce kendini tanı ne istediğine karar ver, sonra erkek seçersin.

O seninle evlendiğine pişman olmazda sen ilerde yanyana yürürken rahatsız olur musun bunu düşün ben karşı değilim yaş farkına.Beyin yaşı önemli.

Ya koca koca adamlar hiç utanmıyor mu küçücük kızlarla flörtleşirken?

Kuzum ya 20 yaş biraz fazla gibi. Yanında yakışmıyorsan bu ileride daha büyük sorunlar olabilir senin için. Zaman geçtikçe fikirleriniz bile uymaha bilir. İyi düşünüp karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…