Çok özel değilse, nasıl tnaıstıgınızı merak ettımMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben hic ama hic doğru bulmuyorum ya geçen bir çift gördüm aralarında 20 25 yaş var kadın yaninda kızı gibi küçük küçükte 3 çocuk adam çocuklara ayakta uyduramiyor dede gibi dolanıyor çocukların peşinde o çocuklara da yazık ben kazara olmuş bir cocugum eskiye göre geç doğurmuş annem beni ilkokulda herkesin annesi gençti bir gün kırtasiyeci annen mi anneannen mi diye sormuştu annem için o kadar üzülmüş ve utanmıştım ki çocuk aklimla bu arada annem şu an insanlarin yeni evlendiği yaşlarda 34-35 yaşlarında doğurmuş. Şimdi hala bir 10 yıl önce dogsaymisim annemle daha verimli zaman gecirirdim diyorum. Bunların haricinde bir sürü laf söz duyacaksin baban mi diye bile soracaklar muhtemelen ve evlilik hep cicim aylarıyla devam etmiyor çok pişman olacağını düşünüyorumMerhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı de qolursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle katiliyorum. Bizim de 7 yas var esimle aramizda ve 9 yildir beraberiz. İlk zamanlar cok hareketli bir cinsel hayatimiz vardi ama esim 40 yasina girdikten sonra cok duruldu o eski istekli hali de kalmadi. kadinlarin bu anlamda hele en guzel zamanlari 30lari ve ben su anda kendimi inanilmaz seksi ve istekli hissediyorken esimde bunu gorememek sinirimi bozuyor. Demem o ki ben 30 yasindayken 52 yasinda biriyle birlikte olamazdim icim almazdi bir kere ki o da cok istekli olmaz zaten. Bak 7 yasta bile boyle sorunlar oluyor azalma vs oluyor nerde kaldi 22 yas. Senin en cekici ve diri( buraya bi feristah emojisi:)) oldugun zamanlar karsinda poposu kadayifa donmus biriyle yapabilecek misin? Ask sevgi bir yere kadar. Vucut doymayinca kalp de doymuyor. Oyle diyeyim ben.Yaş farkı iki katı çok fazla erkekler erken yaşlanıyor iktidarsızlaşıyor herşeye rağmen varım 35 yaşına geldiğimde 55 yaşında biriyle ilk günkü heyecanla evliliğim eksiksiz doruklarda devam eder diyorsan hayat senin
Ben o kizlar babalari yasindaki adamla nasil sey ediyorlar asil onu anlamiyorm. IgrencResmen sübyancılık. Nasıl sevişiyorlar çocukları yaşındaki kızlarla aklım almıyor
37 yaşında bir insan olarak yaş farkına karşı değilim. +- 5 belki 7 ama 20 abartı. Sizin cağınız aynı değil. Sen üniversite cağındasın o artık hayatını düzene koymuş olması gereken bir yaşta. Sana bakmasi bile ayıp bence.Merhaba öncelikle.
Onlar da beni çok seviyor. Sorun şu ki benim ailem bu ilişkiyi bilmiyor ve öğrendiklerinde tepkilerinin çok büyük olacağını biliyorum. Çünkü yan yana bariz uyumsuz duruyoruz yaş farkı itibariyle. Düşünüyorum aileme bir şekilde söylesem evlensem ileride sorun çıkacak yaşlar ilerleyince. Söylemeden ayrılsam o kadar çok baglandim ki onsuz yaşayamam ölürüm gibi geliyor. O da bana çok bağlandi beni çok seviyor, sürekli beni mutlu etmeye çalışıyor çok ilgileniyor. Ayrılırsam ona cokk haksizlik etmiş olurum. Ailesi ile bile bağ kurdum ve onlar da haklı olarak artık işin ciddiye binmesini istiyor gizli saklı ilişki yurutmemizi istemiyor. Bu durum benim psikolojimi gerçekten çok yıprattı ve 6-7 kilo verdim. Siz olsanız ne yapardınız, başınızdan böyle bir şey geçti mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
sevgiliniz daha önce evlenmiş mi?Merhaba öncelikle.
Zaten konuyu açtığım gün kendimi ucube olarak hissettim ve yorumlardan dolayı kaç gündür ölü gibi dolaşıyorum ortalarda. Anladım ki insanlar birisine yardım etmekten çok o kişinin içinde bulunduğu durumun berbatlığını dibine kadar hissettirip, o kişiyi daha da eksik hissettirme derdindeler. Ben zaten içimde bulunduğum durumu savunmuyorum. Savunsam normal sekilde hayatıma devam eder, buraya konu bile açmazdim. Ya da açtığımda eleştiren kişilere haksızsın derdim. Ama işte burası tecrübeli olduğunu savunup karşıdaki için empati bile kurmayı tecrübe etmekten kaçınan kadınlarla dolu maalesef. Herkes hayatı boyunca hep doğru kararlar vermiyor ve kimse mükemmel değil. Ama yanlış kararlar verdiğimizde karşıdaki insan da üstümüze gelirse eğer zayıf olduğumuz bir dönemden geçiyorsak kendimize zarar bile verebiliriz. Umarım bir gün herkes bol empati kurar da karşıdakini böyle üzmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?