Gençliğini, güzelliğini, ömrünü, ananı, babanı, onların emeklerini, hayallerini ziyan etme nolur. Çünkü olsa olsa ziyan olur. Bu hayata Bi kere geliyosun ve onu ilerde yanında zıpkın gibi Bi delikanlıyka yaşamak varken neden vurulmuş Bi dedeye geçirsin ki? Aşk mı? Hayır tatlım burada herkes söylüyor ben de söylüyorum evlenince aşk başka bi boyuta geçiyor ve bazen o çok sevdiğin insanı boğasın geliyo bazen de çok seviyorsun böyle karışık Bi şey fakat asla o sevgililikteki heyecan kalmıyo, artık başka şeyleri görmeye başlıyorsun. Belki konuşmasına takıyorsun sevgiliyken takmamana rağmen. Çünkü o zaman gözün Başka h Bi şey görmüyo fakat evlenince görüceksin. Arkadaşlarınla bile buluşamıycaksın belki yanındaki adamdan utanıcaksın artık yeterince genç görünmesini için, belki Bi cafeye bile gitmek istemiyceksin insanlar size bakmasın diye. Böyle Bi hayat mı istiyosun? Bence saçmalama ve yanlışında dön. 21 yaş ASLA AMA Asla evlenilecek Bi yaş değil. 20 yıl önceki 20 yaşla şimdiki 20 yaş aynı değil Malesef artık çok geç olgunlaşır nesil. Senin evlenmen için en az Bi 26 27 yaş lazım, e o arada adam 50ye merdiven dayıycak ohooo 1 ayağı çukurda resmen. Sonra evde oturmak istiycek enerjisi bitcek aranızdaki ciddi fark iyice kendisini göstericek ve mutsuz olcaksın. Bu ilişkinin başka bi alternatifi yok. Tamamen mutsuzluk. Anneni babanı hiç üzme onlara söyleme bile ve ayrıl.baya uzun yazdım ama pırıl pırıl Bi gençsin belki Bi umut işe yarar diye yazdım. Uyuyan kızım var 7 aylık, ve onu düşündüm o da böyle Bi şey yaşasa Allah beterinden korusun şu an anlamıyosun çok küçüksün ama bu çok yanlış Bi ilişki ilerde anlıycaksın ama umarım keşke diyerek değil iyi ki diyerek anarsın. İyi ki bırakmışım ne aptalmışım ya diyerek...