• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yaş farkı

karşındaki adamın seni sevmesi imkansız. bu kadar yaş farkında senin yaşında tamamen istismar odaklı bir ilişkidir bu, aksi mümkün değil. eminim uzman arkadaşlar da benzerini söyleyecektir. 35 yaşındayım ve işim gereği 20 yaşındakilerle çok içli dışlıyım son birkaç senedir, beraber çalışıyoruz öğrencim falan değiller yani. mümkün değil ya o gözle bakmak, asla mümkün değil. tövbe büyük sözüme aklım bir milim dahi kaymadı Allah muhafaza. senin karthoroz bi de seninle ilişki kurmuş beraber yaşamış :kusmuk:

yol yakınken dön. bırakamıyosan da sakın sakın sakın evlenme. ve korun.

Hayır menfaat ilişkisi değil inan.
Senin acından menfaat ilişkisi olmayabilir ama adamın menfaatleri ortada...

Keşke senin de bir menfaatin olsaydı.

Gencecik halinle kendini ve aileni içine düşürdüğüm durumdan çıkarın olsaydı bu kadar üzülmezdim.

20 yaş farkı diye bir fark yok. Bu bir ömür farkı.

Olmayacak şeylerin olmayacağını bile bile sormayın. Burda aklı başında hiçkimse size onay vermez.

Ailen de vermez. Çünkü haklılar. Çünkü senin iyiliğini istiyorlar.

O kadar pişman olacaksın ki... şu durumdan ilerde o kadar utanacaksın ki..

O zaman burda sana "olmaz" diyen her bir kadını hatirla.

Sizi üzdüğüm için özür dilerim ama adam babanız yaşında. Size şimdi iyi anlaşıyorsunuz gibi geliyor ya 10 yıl sonra sevgilinizin emekli akranları oysa sizin yeni evlenen akranlarıniz olacak. Yani gündeminiz, beklentileriniz çok farklı olacak.

Son düzenleme:
Hayır menfaat ilişkisi değil inan. Sağlik ve psikolojik sorunlar yaşadığımda hep yanimdaydi. En güçsüz zamanlarımda destek olması sanırım beni iyice ona bağladı. İnsan başına gelmeden anlamıyor tabii.
Hadi sen onun olgunluğundan etkilendin peki bu adam senin neyinden etkilendi? Gençliğinden.40 yaşında adamın hayat arkadaşı olarak seçeceği kriter "gençlik ve güzellik" ise o adam pek tekin biri sayılmaz.

Adamı şimdi sığınacak liman gibi görüyorsun şevkati hoşuna gidiyor. Üç gün sonra bana kadınlığımı hissetmiyor, benimle birlikte olmak istemiyor diyeceksin çünkü beklentiler değişecek

Kadın da erkekten büyük olsa erkek de kadından büyük olsa bu 5 yaşı geçmemeli bana göre. Sizin yaş farkınız çok yüksek. Bir kere erkeklerin 50 yasından sonra özellikle andropoz döneminde cinsel hayatlarında %80 düşüş oluyor. Sen 30 yaşında gencecik bir kadın iken buna katlanabilecek misin ? Ve 20 yaş gercekten çok fazla iki jenerasyon var aranızda.

İyi bir bölümde okuyorum ve en çok okulum konusunda o destek oluyor. Yurtdışinda mutlaka yüksek lisans yapmam için sürekli yönlendiriyor vs. Evet çoğu kişi sübyancı olarak bakiyor ama ben onun öyle olmadığina eminim.
Okuldan hocan falanmi?

Acun hiç olmazsa , en azından zengin bir gelecek vaad ediyor.
Bu adamda eminim o da yoktur.
adam konu sahibinin baba ilgisi ihtiyacını kullanıyor,vereceği tek şey baba gibi şefkat başka bir işi yok. Konu sahibi kendine yazık ediyor. koca adam neden 21 yaşındaki kızla sevgili olur ki çocuk yaşlar daha o yaşlar

20 yıl sonra dedeniz yaşındaki adama bakıcılık mı yapacaksınız?
Çok mu zengin?

Merhaba öncelikle.
Ben 21 yaşındayım, sevgilimin yaşı ise 41. 2 yıldır beraberiz ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailesiyle tanıştım gerek annesi gerek de babasıyla aramız çok iyi ve sürekli vakit geçiriyoruz .
1 yıl önceki konunuzdan aldım bunları.

Merhaba arkadaşlar. belki de sizi boşuna meşgul edicem bu soruyla ama yine de sormak istedim. Benim 1.5 yıllık bir ilişkim var. Beraber olduğum kişinin Instagramindan eski sevgilisini arattığını gördüm ve çok üzüldüm. Ona söylediğimde sadece öylesine baktığını, altında anlam aramamam gerektiğini söyledi. Ben de aklına gelmeyen kişiye bakmazdın demek ki onu düşünüyorsun dedim ve tartıştık. Sonra özür diledi ve o kişiyi engellediğini söyledi. Sizce bende bir sorun mu var, fazla mı abartiyorum?

Farkında misiniz bilmem ama adam babaniz olacak yasta.
Siz olsanız ne yapardiniz demissiniz.adami amca olarak gorup zaten bu iliskiye baslamazdim.
Ailemin tepkisi büyük olur dediginize gore yanlis oldugunun siz de farkindasiniz.
Kimse kimsesiz ölmez merak etmeyin.
Siz 50 yasindayken adam 70 yasinda dede olacak.

Beraberliğiniz ilk başladığında yaşınız 19muş çocuk sayılırdınız nerdeyse 39 yaşındaki adamla nasıl yürüttünüz ilişkiyi hayret ettim. Yaş farkını önemsemem ama sizin yaşınız çok küçük daha. 21 yaş asla evlilik yaşı değil hele ki 20 yaş farkla evlilik yaşı hiç değil. Ailenizin yerinde olsam ben de onay vermem. Siz 32 erkek arkadaşınız 52 olsa bu kadar sırıtmazdı emin olun. Şundan bi 5 sene sonra çok farklı düşüneceksiniz.

Back
X