• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte yaş farkı

erkekelr yaşlandıkça gözlerı genç kızlara kayıyor

nebılım bence sorun olur ben eşimden 4 yaş küçüğüm

bazen benden küçük buluyorlar :5::5::5::5:

bnde kendinden büyük biriyle evlenen erkeğin daha genç birini isticeni düşünmüyorum ben :34: zaten dediğin karakterle alakalı canım kadınlar kendilerine bakıyor artık zaman geçtikçe erkek yaşlansada kadın daha geç yaşlanıyo bence :51:

arkadaşımın sevgilisi kendinden 4 yaş küçüktü.çocuğun ailesi kızı çok seviyodu.bir an önce evlenseler diye bakıyolardı.neyse arkadaşım kendi başka sorundan dolayı ayrıldı.bu arada çocuğu ailesi yunan dı türk değil :)

Benim abimle yengem arasında da 4 yada 5 yaş var .
Onları biri tanıştırmıştı abim nasıl olur ki diye düşünüyordu annem de öyle dedim ki ikisine de ne olmuş milletene bir görüşsünler bakalım olabilir . Ve benim sayemde oldu da bu iş .
Şuan 1.5 yıllık evliler çok da mutlular Allaha şükür. Aralarında ki yaş farkını ailemiz dışında bilen yok hoş bilsede umrumuzda değil.
Allah ağızlarının tadını bozmasın :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep onlar mı çıtır hatun kapacak?
Azıcık da kadınlar çıtırları alsın:9:
Ben eskiden olmaz,yürümez diye düşünüyordum ama
bakış açım değişti..
Akıl yaşta değil başta bacım..:ssz:

askerlik gibi olmuş 18 ay :)
Allah mutluluğnuzu daim etsin. :nazar:

ne kadar çok örneği varmış bu yaş farkının biz de nadir bir şeydr diye düşünüyoruz iki gündür.

Teşekkür ederim.Amin hepimizin mutluluğu daim olsun.

azımsanmayacak kadar fazlayız:1:Yalnız değilsiniz:29:

Dört yaş çökkünlükte çok fark yaratacak bir yaş değil bence

Anlaşmaları mühim, soranlara akranız derler olup biter, herkes kimliklere bakacak değil ya, yersiz bir endişe

Hem şimdi yeni nesil 30 dedin mi saçlar falan dökülüyor, kendilerine baksın erkekler, kadın çökecekte hoş 20 yıl birden çökecek değil ya, çökmüş bile olsa bakımlı kadın her zaman eşinden güzeldir :36:

doğru adamın gözü niye kaysın ki zaten kayacağı varsa da yaşla alakasız bir şekilde kayar sanırım

bnde kendinden büyük biriyle evlenen erkeğin daha genç birini isticeni düşünmüyorum ben :34: zaten dediğin karakterle alakalı canım kadınlar kendilerine bakıyor artık zaman geçtikçe erkek yaşlansada kadın daha geç yaşlanıyo bence :51:

erkeğin karakteri önemli tabii bu durumda. sağlam biriyse zaten sıkıntı olmaz ha değilse aldatmaya bir bahane bulur sanki

arkadaşımın sevgilisi kendinden 4 yaş küçüktü.çocuğun ailesi kızı çok seviyodu.bir an önce evlenseler diye bakıyolardı.neyse arkadaşım kendi başka sorundan dolayı ayrıldı.bu arada çocuğu ailesi yunan dı türk değil :)

diğer ülkelerde sıkıntı olmuyor çok aile filan. malum kültürel farklılıklardan dolayı. ama bizimkiler de aşsınlar artık bu detayları.

Benim abimle yengem arasında da 4 yada 5 yaş var .
Onları biri tanıştırmıştı abim nasıl olur ki diye düşünüyordu annem de öyle dedim ki ikisine de ne olmuş milletene bir görüşsünler bakalım olabilir . Ve benim sayemde oldu da bu iş .
Şuan 1.5 yıllık evliler çok da mutlular Allaha şükür. Aralarında ki yaş farkını ailemiz dışında bilen yok hoş bilsede umrumuzda değil.
Allah ağızlarının tadını bozmasın :nazar:

allah nazardan korusun hep mutlu olsunlar inşallah

Hep onlar mı çıtır hatun kapacak?
Azıcık da kadınlar çıtırları alsın:9:
Ben eskiden olmaz,yürümez diye düşünüyordum ama
bakış açım değişti..
Akıl yaşta değil başta bacım..:ssz:

doğru :46:

kadın erken çöküyor doğrudur . Ama bu tamamen kişiye bağlı hatun kişi kendine bakarsa problem yok .

kızımız alımlı bakımlı bir hatun o kısımda sorun yok

Dört yaş çökkünlükte çok fark yaratacak bir yaş değil bence

Anlaşmaları mühim, soranlara akranız derler olup biter, herkes kimliklere bakacak değil ya, yersiz bir endişe

Hem şimdi yeni nesil 30 dedin mi saçlar falan dökülüyor, kendilerine baksın erkekler, kadın çökecekte hoş 20 yıl birden çökecek değil ya, çökmüş bile olsa bakımlı kadın her zaman eşinden güzeldir :36:

ne bileyim ya haklarında hayırlısı olsun inşallah.
ama iyi olacak bir birliktelik bu yüzden olmazsa çok saçma olur ve çok da üzülürüm açıkcası

Bende citir dusunuyorum. Bakalim :60:
Allah gönlünüze göre versin

Bende sevgilimden 1 ay büyüğüm çıtır kapmış sayılır mıyım kızlar ? :27:

hafiften bir çıtırtı var gibi :1:

Ehehe o zaman şanslıyım :9:

Söyle arkadaşına önemli olan anlaşabilmek de çünkü ön yargıları olan bir toplumuz kızamayız kimsey de. Abimin olayına bende öyle yaklaşsaydım belki olmayacaktı annemi yüreklendirdim abime bişey demedi. Yanlış anlamayın annem çok temiz bir yüreğe sahip ama ne derler diye düşündü canım annem :D Annem de şuan çok memnun çünkü yengem çok çok hanım çok temiz biri . Ve birbirlerini de öyle çok seviyolar ki abimle yemişim yaşı :16: Yaşı hiç hiç takmasın eğer çocuk sorun etmiyorsa.

ki$iden ki$iye degi$ir bu, benim arkada$im ya$itiyla evlendi ama dügünde damat çocuk gibi duruyordu, hatta herkes gelin dahamiu büyük diye soruyordu

Aylardır peşimde olan bi çocuk var ama benden 4 yaş küçük diye cesaret edemedim bu konuda gördüm ki ne kadar çok örneği var. Cesaret geldi valla :)

Ama bence yaştan yaşa da fark var mesela 24 yaşında ki bir bayan 20 yaşında ki çocukla olmaz bence ben öyle düşünüyorum . Erkek 25 olmuşsa sorun yok ondan sonra kadın istediği kadar büyük olabilir erkekler düşüncelerinin tam olarak oturması şart diye düşünüyorum.

Ama bence yaştan yaşa da fark var mesela 24 yaşında ki bir bayan 20 yaşında ki çocukla olmaz bence ben öyle düşünüyorum . Erkek 25 olmuşsa sorun yok ondan sonra kadın istediği kadar büyük olabilir erkekler düşüncelerinin tam olarak oturması şart diye düşünüyorum.

biz ilk çıkmaya başladığımızda 21 25 dik :9: ama ozamanda çok olgunda hala daha öyle her erkek bir değil bence genç yaşta çok olgun erkeklerde var :34:

Back
X