Evlilikte yaş farkıyla mutlu olan var mı ?

Yas farkini ne kadar abartmissiniz. Aranizda oyle abartilacak bir yas farki yok diger arkadaslarin dedigi gibi sizin sorununuz baska. Birbirinizle uyumlu bir cift degilsiniz demekki.

Sorun yas farkinda degil ki. Adam saygisiz. Siz de kendinizi unutmussunuz. Kendi degerinizi bilmeniz, size saygisizlik yapmasina musade etmemeniz gerekiyor. Adamin totosu fazla kalkmis.

Benim teyzemle eniştem arasında 13 yaş var teyzem 23 enişte 36.Birbirlerini hiç anlamıyorlar .Kedi köpek gibiler .Teyzem enişteme çok çocuk gibi geliyor.Eniştem de teyzeme çok olgun.Evlenirken yaş farkı göz önünde bulundurulmalı.Yaşıt olmalı eşler.

Gencecik kızsın evde oturma
Çık dışarı, arkadaş edin sosyalleş...yazık değil mi sana hayatının başında eve kapanmış ağlıyorsun?
Meslek edinip çalış en iyisi bana sorarsan

7 yıldan anlattığınız kadar bir fark olmaz ki erkekler olgunlaşmaz bile 29 yaşında. Bence sizin duygu ve düşüncelerinize önem vermiyor. Görücü usulü olması da bunu kanıtlıyor. Sanki sevgi saygı en baştan yok gibi...

Benmde esimle aramda 7 yas var hic bir problemimiz yok cok sükur.
Bence esinde problem var cunku benm bile bazi eksiklerim oldugunda severek tatli dille gülerek soyler söyle yapalm daha mantıkli der.
Bende onun kararlarina saygi duymayi bilirim oda benimkilere.
Bi terapiste gitseniz iyi olur sanırım.

Yaş farkı deyince bende bir şey zannettim.
Valla klasik bir atasözü derki akıl yaşta değil baştadır. Eşşek insan her yaşta eşşektir.
Önemli olan akıl yaşı... Bence bu yönden değerlendirin.
Yaşa bakacak olursak eşimle benim aramda da 14 yaş var.

Merhaba. Eşim ile benim de aramda 9 yaş var. Ben 23 yaşındayım o 32. Ama görünüşte neredeyse aynı gibiyiz. Zevk ortaksızlığı bizde de var. En basitinden ben lunaparka gitmek istiyorum. O istemiyor. Ben gezip dolaşmak istiyorum. O evde oturmak istiyor. Dinlediğimiz müzik zevkleri bambaşka. Ve bu cidden bir noktadan sonra patlama noktasına getiriyor insanı. Ben de çok kez ağladım. Saatlerde. Hıçkıra hıçkıra. Evleneli 1 yıl oldu. İlk 3-4 ayında hep çiçek bekledim. Sürpriz yapmasını istedim. Basit bi çiçek çikolata bile beni mutlu edecekti. Ama yapmadı. Yurt dışındayım. Ailemden arkadaşlarımdan uzak. Bu daha da yoruyor beni çünkü bir noktada ona muhtacım dil , yer bilmediğim için. Bir gün yine çok ağladım. Çünkü ben de çok daralıyordum dediğin gibi. Evde tıkılıp kalmıştım. Çocuğum bile yok benim. Olmasını isterdim çünkü bi uğraş olurdu en azından bana. Neyse. Bir gün ağladım yine çok. Ağlamama asla dayanamaz. Ama bu sefer hem ağladım hem anlattım. Açık konuştum. Yüzüne vurdum biraz da. Siz erkeklerin nasıl yatağa ihtiyacı varsa biz kızların da sürprize çiçeğe gezmeye ihtiyacı var. Bu bu kadar basit dedim. Bir kaç şey daha dedim. Ertesi gün ben demeden hazırlan gezelim dedi. 1-2 hafta sonra moralimin bozuk olduğunu söyledim. Bana çiçek çikolata aldı. Tamamen kendi isteğime göre yönlendiremem onu. Ben böyleyim çünkü diyor. Ama bazı yerlerde fedakarlık yapmalılar. Yapmak zorundalar çünkü. Diyeceğim o ki konuşmayı dene. Üzgün olduğunu belirt. Ağla gerekiyorsa ama çok da üzme kendini artık lütfen. Bak hemen hemen aynı yaştayız. Bir daha gelmeyeceğiz bu zamanlara. İmkanın varsa al bebeğini çık dışarı gez. Arkadaşlarınla takıl. Belki o da kıskanır gelir

Bende 30 falan sandım
Benimde eşimle aramda 6 bucuk yas var
Gayet ideal bence
Yasıt olunca erkek cocuk gibi kalıyor bana gore
Sorun yas değil yaslarınız ideal bence

Eşimle benim aramda 10 yaş var, 3 senelik gayet mutlu giden bir evliliğimiz var. Yaş farkını belirtmemişsiniz ama herşeyi de yaşa bağlamamak lazım, karakterler uymuyorsa ya da karşınızdaki uyumsuz ve zor bir insansa bunun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum. O benden büyük yazmışsınız, bu normal zaten erkeğin büyük olması daha iyi zaten ilişkide bana göre. Ama anlaşamamak farklı birşey, sizin sorununuzun yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Yaş farkı sıkıntı, ha siz anlaşamıyorsunuz zaten o ayrı da aranız iyi bile olsa 10 seneye sıkıntı çıkardı. Bence herkes yaşıtıyla evlenmeli

Çiçeğe para yok der, git iskender al desem koşa koşa gider. Benimki konuşmakla yola gelmez. Öküz çünkü.

Çiçeğe para yok der, git iskender al desem koşa koşa gider. Benimki konuşmakla yola gelmez. Öküz çünkü.
Valla eşimle biz de çoğu konuda öyleyiz. Evlendiğimizden beri istediğim bir yüzük var. Almıyor ama kendisi 10000 TL verip bi estetik ameliyat olmak istiyor. Ne alaka yani ? Olmadığından değil aslında. Bazı konulara takılmamayı öğrendim artık. Çünkü anlamıyor. Gerçekten. Mutsuz mutsuz mu yaşayalım? Bazı yerlerde ben onun huyuna gitmeye çalışıyorum. Ama bir yandan eğitiyorum da. İstediğimi yaptırıyorum. Yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…