Evlilikten bahsetmiyor

duygu olmadan mı evleneceksin ben anlamıyorum bazı insanları
evlilik hakkında konuşmaya gelene kadar bu daha önemli bi konu
2 ayda o duygu oluşmadıysa evlilik yoluna girmeye gerek yok

Konu sahibinin dediğinin tam anlaşılmadığını düşünüyorum. Görücü usulü tanıştırılan kişiler evlilik hayatından beklentileri gibi dolu konular konuşur. Benim anladığım kadarıyla adam lay lay lom boş konular konuşuyor. Evlilik niyeti olsa ciddi konular konuşmaya çalıştırdı diye düşünüyor ben yanlışsam düzelt konu sahibi

++++++++++

Tadilat ne alaka? Sizin de kafaniz karisik sanirim. Oglana da böyle garip garip yazdiysan ondan evlenmek istemiyor olabilir.

Görücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz
Bu ciddiyetsiz tavrı bence çok itici. Bırakmayı düşünüyorsanız bunda eminseniz eğer bence ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazmayın. Bir başkası böyle bir açıklamayı hak ediyor olabilir. Ama egoist biri ise bırakın hiç açıklama yapmayın.
Kızlar belki bana kızacak ama ben olsam ghostlardım. :halay: Böyle bi aklı başına gelsin. Ya hayatınızdan kaybolmuş olur kurtulursunuz ya da aklı başına gelir ciddiyetini takınır biraz.

Adam resmen görücü usulü sevgililik diye bişey bulmuş. Yakında ailevi veya iş sorunlarım var der ara verelim der, yedeğe falan da atar. Oh. Bunu da kendilerine göre yonttular en sonunda.

Görücü usulü biriyle tanıştık. Sürekli arayıp mesaj atıyor.yaklaşık 2 ay oldu ama evlilikten hiç bahsetmiyor. Ailemin evde tadilat yaptığını söyledim. Bana güldü. Evdeki tadilatın evlilikle alakası yok. Bırakmayı düşünüyorum ne yapmalıyım. Ciddiyetsiz olduğunu belirten bir mesaj yazıp bırakmayı düşünüyorum. Ne yazmalıyım?Anlaşmada problem yok egoistlik var biraz

Egoistlik önemsiz bir mesele değil ki. Tersine çok ciddi bir durum. Gönlünüz yoksa şimdiden kesip atın bence.

Görücü usulü zaten riskli bir şey, 2 ayda ne acelen var?

Back
X