Size katılıyorum artık bu fiyata gidilmez. Yurt dışı hayal oldu. Zaten oralar pahalı ülkeler. Artık daha da pahalı oldu.. artık benim için de hedef yurt içi. Corona bitince Ölüdeniz için uygun fiyata otel bakacağım. Veya uygun fiyatlara tatil yakalamak lazım..Bir de iki kişi olduğunu düşün 64 bin. Araba alırım o paraya .
Orta üstü gelirli aileler bile yurt dışı tatillerini bıraktı son bir iki senedir. Gezelim görelim tadında ülke içinde takılıyoruz artık topluca
Ki o bile aşırı pahalandı. İki sene önce 6 gece 2 kişi 1800 liraya kaldığımız uhd otel, geçen sene 3 geceye 4800 istiyordu. Bu sene zaten oteller hayal olduğu için fiyat bakma zahmetine girmedim ama 10 bin üstüdür muhtemelen.
Size katılıyorum artık bu fiyata gidilmez. Yurt dışı hayal oldu. Zaten oralar pahalı ülkeler. Artık daha da pahalı oldu..
Artık benimde hedef yurt içi. Corona bitince Ölüdeniz için uygun fiyata otel bakacağım. Veya uygun fiyatlara yurt içi yakalamak lazım..
Pahalıymış sizin gittiğiniz. Belki Coronadan sonra fiyatları bir nebze indirirler. Çünkü çok zarar ettiler..
Ama yurt dışı zor en azından Avrupa. Bir yakınımız Ingiltereye gitmek istiyordu. British Museum 'u çok görmek istiyordu. Kendisi Mısır Tarihini cok sever. Şu an Ingiliz Sterlini 9 lira.
Yakınlarım ve ben acıların çocuğu Emrah gibiyiz..
Size katılıyorum artık bu fiyata gidilmez. Yurt dışı hayal oldu. Zaten oralar pahalı ülkeler. Artık daha da pahalı oldu.. artık benim için de hedef yurt içi. Corona bitince Ölüdeniz için uygun fiyata otel bakacağım. Veya uygun fiyatlara tatil yakalamak lazım..
Pahalıymış aldığınız fiyat. Belki Coronadan sonra fiyatları bir nebze indirirler. Çünkü çok zarar ettiler..
Ama yurt dışı zor en azından Avrupa. Bir yakınımız Ingiltereye gitmek istiyordu. British Museum 'u çok görmek istiyordu. Kendisi Mısır Tarihini cok sever. Şu an Ingiliz Sterlini 9 lira.
Yakınlarım ve ben acıların çocuğu Emrah gibiyiz..
Otelleri %80 indirimli de yapsalar bu yaz otel düşünmüyoruz biz. Yazlıkla idare edecez, aile saadeti yaşayacaz bu sene. Hijyene takık bir kadın değilim hiç normal şartlarda ama otel ortamına girilmez bu yaz. Yurtdışı zaten bedava da olsa gidilmez. Paşa paşa oturacağız totişkomuzun üstüne
Umarım gönlünce olur ama bazen olmuyor...
Ya da hep aynı olmuyor.
Yok bu sene otel tatili fikrini çıkardık tamamen planlarımızdan. Sosyal mesafeye dikkat etseler de oturduğum şezlongdan beş dakika önce koronalı birinin kalkmadığından emin olamam ki. Ya da servis yapan garsonun virüs taşımadığından. Sakat otel işi.Bazı oteller sosyal mesafe düzenlemesi getirecekmiş her şeye. Öyle olursa belki bir şans verilebilir ☺
Evet bu sene oteller mantıklı değil. Kimin odayı kullandığı belli değil. Her şey olabilir.Otelleri %80 indirimli de yapsalar bu yaz otel düşünmüyoruz biz. Yazlıkla idare edecez, aile saadeti yaşayacaz bu sene. Hijyene takık bir kadın değilim hiç normal şartlarda ama otel ortamına girilmez bu yaz. Yurtdışı zaten bedava da olsa gidilmez. Paşa paşa oturacağız totişkomuzun üstüne
Evet bu sene oteller mantıklı değil. Kimin odayı kullandığı belli değil. Her şey olabilir.
Yazlık mantıklı. Civarda 65 üstü varsa gelmezler. Sakin sakin tatil yaparsınız.
Birkaç yıl evli kaldıktan sonra değişiyor beyefendiler. İlk Yıllar mükemmel. Sonrası karabasan
Yazık kıyamam o kadar mı acıttı mesajım. Noldu birileri ayna gösterince nasılsa sacmaliyorsunuz. Sahte dünyanızda yarattığınız sahte evciliklerde bir yere kadar....Kıskanma canım Allah sana da verir belki
O zaman daha çok beklersinöyle bir dünya yok malesef.... çizdiğin resim birçok kadının hayali....ama bu resimde olmayacak şeyler çok...biri olsa biri olmayacak...karşına bir kadın gelir ben hepsini yaşıyorum mükemmel bir evliliğim var derse mutlaka yalan söylüyordur inan bana... .
Siz buradaki ''istediği hayatı yaşayamadığı için çemkiren'' hemcinslerinize bakmayın. Kıskançlıktan hep bunlar
Düşünceleriniz ve hayalleriniz çok güzel. Söylediklerinizin hiçbiri de atla deve değil. Bunları yaşayan, gerçekten mutlu olan insanların sayısı da çok fazla. Tek dikkat edeceğiniz yer şu olsun: Evlenmek için evlenmeyin, gerçekten hayallerinizi süsleyen, ruhunuzla eşleşen biriyle tanıştığınızda evlenin. Aksi taktirde burada dönen yorumlardan farklı bir hayatınız olmaz
Bir de her yıl 3 ülke görmezsin de 1 ülke görürsün, arabanı 2. yılda almazsın da 4. yılda alırsın vs. bu tür maddi olgular kriter olmamalı gerçek mutluluk için.
kendiniz gibi birini bulursaniz neden olmasin ki.
Ama orta ustu kazanip yilda 2-3 yurtdisi gezisi, cok daha fazlasi yurtici gezisi dendiginde cocuk dusunulmemeli gibi geliyor bana, orta ustu kazanmak da hepsine yetmeyecektir, direk zengin statusunde olmak gerekir.
Ben anladım, benim kafadansın :) Bu yazdıklarının hepsini rahat rahat yapabilmek için 3 yıl çocuk erteledik biz :))) Umarım gönlüne göre bulursun sen de, hayattan alacağın zevk katlanarak artıp, yaşama tutkun tepeye çıkacaktır bulduğunda :)Aslında kendimi doğru ifade edemedim galiba o kısımda. Düşündüğümde dünyayı beraber gezdiğim bir eş düşlüyorum. Bu maddi yetersizliklerden olmaz o ayrı tabiki ama ikimizin de o kafa yapısında olabilmesi, maddi durumumuzun yettiğince ülke içinde gezmeyi isterim mesela o zaman da :) kamp kurmayı deneyelim doğaya karışalım, otel tatili yapalım, doğu karadeniz'in yaylalarını keşfedelim, gaziantep'te dibine kadar yiyelim gibi :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?