Evlilikten beklentim

Size katılıyorum artık bu fiyata gidilmez. Yurt dışı hayal oldu. Zaten oralar pahalı ülkeler. Artık daha da pahalı oldu.. artık benim için de hedef yurt içi. Corona bitince Ölüdeniz için uygun fiyata otel bakacağım. Veya uygun fiyatlara tatil yakalamak lazım..

Pahalıymış aldığınız fiyat. Belki Coronadan sonra fiyatları bir nebze indirirler. Çünkü çok zarar ettiler..
Ama yurt dışı zor en azından Avrupa. Bir yakınımız Ingiltereye gitmek istiyordu. British Museum 'u çok görmek istiyordu. Kendisi Mısır Tarihini cok sever. Şu an Ingiliz Sterlini 9 lira.
Yakınlarım ve ben acıların çocuğu Emrah gibiyiz..

Ukrayna’ya hala gidebiliriz galiba ne diyorsunuz kızlar Lviv çok güzel şehirmiş diyorlar hem

Otelleri %80 indirimli de yapsalar bu yaz otel düşünmüyoruz biz. Yazlıkla idare edecez, aile saadeti yaşayacaz bu sene. Hijyene takık bir kadın değilim hiç normal şartlarda ama otel ortamına girilmez bu yaz. Yurtdışı zaten bedava da olsa gidilmez. Paşa paşa oturacağız totişkomuzun üstüne

Bazı oteller sosyal mesafe düzenlemesi getirecekmiş her şeye. Öyle olursa belki bir şans verilebilir

Bazı oteller sosyal mesafe düzenlemesi getirecekmiş her şeye. Öyle olursa belki bir şans verilebilir ☺
Yok bu sene otel tatili fikrini çıkardık tamamen planlarımızdan. Sosyal mesafeye dikkat etseler de oturduğum şezlongdan beş dakika önce koronalı birinin kalkmadığından emin olamam ki. Ya da servis yapan garsonun virüs taşımadığından. Sakat otel işi.

Bunlar her güzel evlilikte olması gereken şeyler hemen hemen. Zaten insan eğlenmediği,iyi vakit geçirmediği biriyle neden evlensin ? Benim evliliğim bu şekilde yani. Benim için olması gereken bunlar,abartılı istekler değil. Bunlar için öncelikle birbirinizi çok çok iyi tanımanız lazım ama.

Evet bu sene oteller mantıklı değil. Kimin odayı kullandığı belli değil. Her şey olabilir.
Yazlık mantıklı. Civarda 65 üstü varsa gelmezler. Sakin sakin tatil yaparsınız.

Evet bu sene oteller mantıklı değil. Kimin odayı kullandığı belli değil. Her şey olabilir.
Yazlık mantıklı. Civarda 65 üstü varsa gelmezler. Sakin sakin tatil yaparsınız.

65 üstü yazlıklara yerleşmiş bile nasıl becerdilerse. Ülkenin en acayip nesli bence onlar

Sizi de cok karamsar buldum ya.
Acaba herkesin beklentisi farkli oldugu icin mi boyle oluyor?
Konu sahibinin beklentisinde bisey yok ki. Anlasip uyusabilecegi bir es istiyor sadece.
Zaten bu da olmayacaksa evlenmenin amaci ne?
Surprizler pahali hediyeler ne bileyim cok yakisikli bir adam, cok zengin bir adam falan istemiyor. Aksam yemegine fransaya gidelim, miamiden ev isterim falan demiyor.

Siz evli misiniz birlikte eglenip tatile falan gitmiyor musunuz mesela? Veya etrafinizdaki ciftler yapmiyor mu hic boyle seyler?

kendiniz gibi birini bulursaniz neden olmasin ki.

Ama orta ustu kazanip yilda 2-3 yurtdisi gezisi, cok daha fazlasi yurtici gezisi dendiginde cocuk dusunulmemeli gibi geliyor bana, orta ustu kazanmak da hepsine yetmeyecektir, direk zengin statusunde olmak gerekir.

Siz buradaki ''istediği hayatı yaşayamadığı için çemkiren'' hemcinslerinize bakmayın. Kıskançlıktan hep bunlar

Düşünceleriniz ve hayalleriniz çok güzel. Söylediklerinizin hiçbiri de atla deve değil. Bunları yaşayan, gerçekten mutlu olan insanların sayısı da çok fazla. Tek dikkat edeceğiniz yer şu olsun: Evlenmek için evlenmeyin, gerçekten hayallerinizi süsleyen, ruhunuzla eşleşen biriyle tanıştığınızda evlenin. Aksi taktirde burada dönen yorumlardan farklı bir hayatınız olmaz

Bir de her yıl 3 ülke görmezsin de 1 ülke görürsün, arabanı 2. yılda almazsın da 4. yılda alırsın vs. bu tür maddi olgular kriter olmamalı gerçek mutluluk için.

Aslında kendimi doğru ifade edemedim galiba o kısımda. Düşündüğümde dünyayı beraber gezdiğim bir eş düşlüyorum. Bu maddi yetersizliklerden olmaz o ayrı tabiki ama ikimizin de o kafa yapısında olabilmesi, maddi durumumuzun yettiğince ülke içinde gezmeyi isterim mesela o zaman da :) kamp kurmayı deneyelim doğaya karışalım, otel tatili yapalım, doğu karadeniz'in yaylalarını keşfedelim, gaziantep'te dibine kadar yiyelim gibi :):)

Haklısınız zaten benim de düşündüğüm şey değil "2-3 yurtdışı yurtiçi gezisi olmazsa o evlilikten mutlu olmam" sadece böyle gezmeli tozmalı bir kafa yapısında olabilelim eşimle :) maddi şartlar elverdiğince :)

Ben anladım, benim kafadansın :) Bu yazdıklarının hepsini rahat rahat yapabilmek için 3 yıl çocuk erteledik biz :))) Umarım gönlüne göre bulursun sen de, hayattan alacağın zevk katlanarak artıp, yaşama tutkun tepeye çıkacaktır bulduğunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…