Canim ilk yillar oyle oluyor. Pat 5 sene geciyor adam eve geliyor elinde telefon. Ismail yk dan yine sarki hediye edebiliriz. "Allah belani versin " sarkisiBen yorumları anlayamadım
Gayet normal manevi beklentiler bunlar. Beraber gülüp eğlenemeyeceğim biriyle niye evleneyim somurtup oturmak için mi? En son flört ettiğim kişiyle çok eğlendim mesela. Beraber dizi izleyip yorum yaptık, İsmail YK klibi izleyip dalga geçtik2 muhabbet edemediğin birinden hoşlanamazsın bile zaten.
Umarım istediğiniz gibi olur ilerideki eşiniz. Benim eşim çok içine kapanık bir iki arkadaşı vardır ben ise hem kardeşlerim hem de arkadaşlarım açısından çok sosyalim. Çıkarken de böyleydi. Şimdi benim arkadaşlarım (kız ve erkek) eşleri ya da sevgilileri ile geliyo takılıyoruz ama onun aklına gelmez biz de çıkalım demek. Bol bol yurt dışı yurt içi gezeriz ama arkadaş gezmeleri yapmak aklına gelmez. Çocuk olana kadar çok güzel yemek yapardı (ben evlendikten sonra kursta öğrendim yemek yapmayı) ama şimdi çok yapmıyor. Ama 12 yıl olunca öyle sarmaş dolaş olmak pek olmuyor zaten ben de artık o modda değilim bir ayaklarımı uzatıp dinleneyim oluyorumMerhaba kızlar,
Malum karantina günleri yapacak bir şey yok bol bol düşünür oldum
Evlilik fikri beni hep korkutmuştur çevremde arkadaşlarım evlenmeye karar verdikçe tepkim “oha nası yaniii emin misin” falan olmuştur. Nasıl bir evlilik beni mutlu eder diye düşünüyordum ve kriterlerim çok mu arş dağında diye size danışmak istedim. Gerçekçi olmayan şeyler düşünüyor olabilirim. Kendi evliliklerinizden, çevrenizden gördüklerinizle beni bi gerçek hayata döndürür müsünüz
Öncelikle eşimle en yakın arkadaş olabilmek çok isterim. Beraber gülmekten ölebilmek çok önemli. Hep konuşacak bir şeyler bulabilmek, saçmalayabilmek...
Eşim hem çocuk ruhlu olmalı hem de yeri gelince dağ gibi duracak bana güç güç olabilecek bir adam olmalı çünkü ben kaygılı bir insanım
Maddi olarak orta üstü yaşayabilecek olmamız, en azından bekarkenki standartımın altına düşmeyecek olmam
Gezme görme tutkusu olan yılda 2-3 kere bir ülkeye gidip gezebileceğimiz, tatillerimiz, haftasonu kaçamaklarımız olan
Bu hayatta bir şeyler başarmak için yaşamak için bir tutkusu olan
Akşam işten eve geldiğimizde beraber mutfağa girip güle eğlene yemeğimizi yapıp yiyip, belki bir kadeh şarabımızı içip salaş salaş koltuğumuzda tv karşısında sarmaş dolaş takılabileceğimiz
Tatmin eden bir cinsel hayatımızın olduğu
Beraber takıldığımız bir arkadaş grubumuzun olması güzel olur (how i met your mother ya da friendsteki ortam gibi mesela)...
Öyle aklıma gelenleri yazdım.. Bunlar gerçekçi olmayan istekler mi? Çok mu abartıyorum? Başarılı evlilikler böyle mi oluyor? ☺
Birkaç yıl evli kaldıktan sonra değişiyor beyefendiler. İlk Yıllar mükemmel. Sonrası karabasanHiç abartmıosun güzel kardeşim, senin gibi die die 37 yaşıma geldim. Şuan öyle bir ilişkideyim bakalım umarım bu şekilde devam eder ve evliliğe karar verebilirim ( verebiliriz) olmazsa bi 37 yıl daha aramaya devam
Kızlar vicdanlı olsun en önemlisi o. Ben şuan migrenden ağlarken yemeğimizi hazırlıyor eşim, 10 dakika da bir de gelip kontrol ediyor. Bunlar çok önemli
Birkaç yıl evli kaldıktan sonra değişiyor beyefendiler. İlk Yıllar mükemmel. Sonrası karabasan
Hiç abartmıosun güzel kardeşim, senin gibi die die 37 yaşıma geldim. Şuan öyle bir ilişkideyim bakalım umarım bu şekilde devam eder ve evliliğe karar verebilirim ( verebiliriz) olmazsa bi 37 yıl daha aramaya devam
Az önce ciddi siyaset konuşup üstüne işi geyiğe çevirip gülme krizine girdik. Şimdi ben duş aldım beyim yemek yapıyo, akşam rakı eşliğinde film izlicez. Gece de sevişiriz muhtemelen. Uygun mu acaba hayallerinizdeki evliliğe
İşin geyiği bir tarafa, öyle özellikleri sıralamakla olmuyor o işler. Allah gönlünüze göre versin tabi ki ama insan her zaman her şeyi birden elde edemez. Biri olur ikisi olmaz, ama aşk olur o yeter.
Yazdıklarınızın çoğu 5. yılında olduğum ilişkimde yaşadıklarım. Bir tatile gidemedik birlikte ama öğrenciydik, ben de düzgün bir işe sahip olunca yapacağız. Birlikte yaşadık dönem dönem, her gün her gün aynı olmuyor elbette. Ama arada yapılabiliniyor. Sevgilim benim en yakın arkadaşım. Birbirine her şeyi anlatma konusunda himym’daki Lily ve Marshall gibiyiz. Hatta birçok konuda onlara benziyoruz. Gerçek hayattan çok kopuk değil hayal ettiğiniz şey. Bu sihirle olan bir şey değil sadece, ortak yönlerinizin fazla olduğu biriyle tanışmanız iyi anlaşmanız ve uyumlu olmanız karşılıklı çabayla bu tarz bir ilişkiye sahip olmanızı sağlar. Bir süre sonra da çok doğal gelmeye başlıyor her şey. Sizin burada “çok mu uçuk” dediğinizin zıttı bizim için çok uçuk artık, bundan başka bir ilişki nasıl yürür tahmin bile edemeyiz biz. Böyle bir şeye sahip olduğunuzdan sonra evlenmeniz gerekir sadece. İnsanlar hiç uyum sağlamadıkları ilişkilerin evlenerek böyle bir ilişkiye dönüşmesini bekliyor sadece.
Kıskanma canım Allah sana da verir belkiBen sizin adınıza üzüldüm. Dışarıya herşey mükemmel eşim kusursuz ben kusursuz gösterisi yapan zavallilardansiniz herhalde..yazdığımı dikkatli okuyun dedim ki biri varsa biri olmaz bu çizdiğiniz profil dört dörtlük bir evlilik ve buda anca hayal malesef...siz hayal dünyanızda gezmeye devam edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?