Evlilikten beklentim

Yazdığınız seyler aslında çok büyük beklentiler degil ve gerçekten güzel hayaller
Ama hayat bu her şey planladigimiz gibi olmuyor, umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza

Yılda 2-3 kere yurt dışına çıkmak haricinde anlattığınız gibi bir evlilik yaşıyorum.
Gelirimiz de fena değildir hani ama, henüz o aşamaya gelemedik ve epey bir süre de gelebileceğimizi tahmin etmiyorum. Hele dolar euro böyle giderse hiç gelemeyeceğiz sanırım o aşamaya.

Benim de kafamda kurduğum bir hayalim vardı.Buna çok benziyor.
Erkek arkadaşım uyuyor gibi ama tabi ki tam anlamıyla değil.

Bu tür evlilikler yaşayanlar var ki çokta imrenirim.
Yani çıkabilir tabi ki. Neden olmasın.

Bir şarap kısmı bana uymuyor geriye kalanlar çok güzel bence.

Çıtam hiç yüksek değil zaten..ben de hayalci değilim.mütevazi hayatım olsun diyordum ama mesela esip o an düşünmeden biryerlere gitmeyi eğlenmeyi isterdim.o kadar yani..sebepsizce gülmek..eşim hiç sevmez..
Evleneceğim zaman biliyordum hayaller mi hayatlar mı
Eşimden bin kez Allah razı olsun.sağlık sorunları atlattım hala da devam ediyor.bir kere olsun olumsuz bır tarafını görmedim.hep saygılı ,düşünceli ,güvenilir,kadına değer veren ,insanlığa saygılı ,tedbirli,iktisatli,akılcı düşünen,sığınacağım liman..ve seviyorum..
Zaten hayatımı eşimden ibaret görmedim görmem de .bu saçma geliyor bana..hayat arkadaşım..benim hayatımı güzelleştirme görevi yok..kötüleştirmesin kafi
Sizin hayallerinizi de abartı bulmuyorum..inş olur ..ama olmadı diye müstakbel eşinizi bunaltmayın..

Canim ilk yillar oyle oluyor. Pat 5 sene geciyor adam eve geliyor elinde telefon. Ismail yk dan yine sarki hediye edebiliriz. "Allah belani versin " sarkisi tovbe yarabbim

Az önce ciddi siyaset konuşup üstüne işi geyiğe çevirip gülme krizine girdik. Şimdi ben duş aldım beyim yemek yapıyo, akşam rakı eşliğinde film izlicez. Gece de sevişiriz muhtemelen. Uygun mu acaba hayallerinizdeki evliliğe

İşin geyiği bir tarafa, öyle özellikleri sıralamakla olmuyor o işler. Allah gönlünüze göre versin tabi ki ama insan her zaman her şeyi birden elde edemez. Biri olur ikisi olmaz, ama aşk olur o yeter.

Umarım istediğiniz gibi olur ilerideki eşiniz. Benim eşim çok içine kapanık bir iki arkadaşı vardır ben ise hem kardeşlerim hem de arkadaşlarım açısından çok sosyalim. Çıkarken de böyleydi. Şimdi benim arkadaşlarım (kız ve erkek) eşleri ya da sevgilileri ile geliyo takılıyoruz ama onun aklına gelmez biz de çıkalım demek. Bol bol yurt dışı yurt içi gezeriz ama arkadaş gezmeleri yapmak aklına gelmez. Çocuk olana kadar çok güzel yemek yapardı (ben evlendikten sonra kursta öğrendim yemek yapmayı) ama şimdi çok yapmıyor. Ama 12 yıl olunca öyle sarmaş dolaş olmak pek olmuyor zaten ben de artık o modda değilim bir ayaklarımı uzatıp dinleneyim oluyorum

Birkaç yıl evli kaldıktan sonra değişiyor beyefendiler. İlk Yıllar mükemmel. Sonrası karabasan

inşallah bu sefer olur :)

Ay çok tatlısınıızzz
Şu anlattığınız bile çok güzel bence. Böyle olsun aşk olsun daha ne isteriz. Kalanlar (gezme tozma) tuzu biberi :)
En güzeli beraber çokgüzel vakit geçirebiliyor olmak...

Yazdıklarınızın çoğu 5. yılında olduğum ilişkimde yaşadıklarım. Bir tatile gidemedik birlikte ama öğrenciydik, ben de düzgün bir işe sahip olunca yapacağız. Birlikte yaşadık dönem dönem, her gün her gün aynı olmuyor elbette. Ama arada yapılabiliniyor. Sevgilim benim en yakın arkadaşım. Birbirine her şeyi anlatma konusunda himym’daki Lily ve Marshall gibiyiz. Hatta birçok konuda onlara benziyoruz. Gerçek hayattan çok kopuk değil hayal ettiğiniz şey. Bu sihirle olan bir şey değil sadece, ortak yönlerinizin fazla olduğu biriyle tanışmanız iyi anlaşmanız ve uyumlu olmanız karşılıklı çabayla bu tarz bir ilişkiye sahip olmanızı sağlar. Bir süre sonra da çok doğal gelmeye başlıyor her şey. Sizin burada “çok mu uçuk” dediğinizin zıttı bizim için çok uçuk artık, bundan başka bir ilişki nasıl yürür tahmin bile edemeyiz biz. Böyle bir şeye sahip olduğunuzdan sonra evlenmeniz gerekir sadece. İnsanlar hiç uyum sağlamadıkları ilişkilerin evlenerek böyle bir ilişkiye dönüşmesini bekliyor sadece.

Nasıl/nerede tanışmıştınız? :)
Ortak yönlerimin olduğu biriyle tanışabilme fikri o kadar zor ki sosyal ortamım zaten belli. İşyerinde karşıma çıkan kimse yok yıllardır aynı şirketteyim zaten. Başka da yok malesef

Kıskanma canım Allah sana da verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…