.Cirkin insan ozguvensiz, guzel insan ozguvenli demedim ...yorumumu iyi oku oyle cevap ver...guzellik insanin ozguvenini artirir dedim...ve guzel insanin secenegi hep daha fazladir dedim..bu zaten bilinen evrensel bir gercek her ne kadar kabul etmesen de...neden bu kadar zoruna gitti anlamadim ayrica...sen şūkretmeye devam...
Ayrica bireysel olarak fikrimi yazdim zaten...senin mesajindan alintiladim cūnkū gercekten dusuncene katılmiyorum..bunu ifade etmek de en dogal hakkım..
Yada; Sevgi biter yalan olur, seni sokan yilan olurEvliligi pekmez sandim,yerim yerim bitmez sandim
ne guzel duygular içerisindesiniz, bende hiç beceremiyrm . masallah diyimalliswell bana problemler buyuk gibi gelmedi ben de 2015 mayısta evlendim yani sle ayni zamanda evlenmisiz sayilir
Evlenmeden once sureklo her gun disarda o kafe senin bu kafe benim o ildisi gezisi senin bu yurtdisi gezisi benim cilginlar gibi gezerdimve her hafta sinemaya giderdim simdi ise tam ev kuşu oldum haftasonu cogunlukla evdeyiz ben şöyle düşünüyorum ben sevdiğim adamla aynı çatı altında yaşayabilmek için evlendim sonuçta, gezeriz tozarız da elbet ama çok sık olmayabilir
Daha geçen evliliğimiz başından beri ilk defa sinemaya gitmiş olduk mesela :)
Biz de biraz cimrilik yapıyoruz aman sinemaya para vermeyelim aman şimdi durduk yere mazot harcamayalım fln :)
Benim eşim de trafikte deli gibi sinirleniyor resmen surekli uyarıyorum o da küfrediyor fln hiç hoşlanmadığm erkek tipidir üstelik :)
Benim de burada bir kaç arkadaşım var ama inanki görüşmek için can atmıyorum ne bileyim hep eşimle olsam yetiyor bana aynı evde olsak yetiyor yani ben içerde tv izlerim ya da ev işi yaparm o pc başında oyun oynar ya da çalışır :)
Bence sen beklentilerini biraz düşür ve sahip olduklarınla mutlu olmaya çalış, severek evlenmişsin sonuçta, düşün dünyada bir sürü kadın sevmediği, zorla evlendirildiği adamın koynuna girmek zorunda kalıyor, severek evlendiğimize göre bir çok insana göre çok şanslıyız
Eşni ve evlilik yaşantını olduğu gibi kabul et
Zavalli analarn haberi bile olmuyo ki olan bitenden, insan kendi sevip evlenince kotu olunca aileye bisey diyemiyor. Aile evlendirince direk siz yaptnz diyebiliyrz. Dunyaya iki gelme bi sansimiz yok o bu ne der diye diye kendimizi yemeyelim.hayat her turlu drvam ediyor,Konu sahibi otur eşinle açık açık konuş neden mutsuz olduğunu isteklerini sırala , halen ben ,ben ben diye diretiyorsa ertesi gün git boşanma davası aç , görsün ciddi olduğunu birde o üzülsün sen niye hep ağlayacaksın anan seni üzülmen içi mi evlendirdi
WuuuuuYada; Sevgi biter yalan olur, seni sokan yilan olur
Bulungm bu küçük ilçede 2 tane çok samimi arkadaşım vardı onlarda es durumdn gittiler şu an hiç arkadsm yok burda o yüzden eşimle ile gideblyrm. Araba kullanmayı bilmiyorum o yüzden ile tek başıma gidemiyrm dolmuslar da çok skntili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?