ben bunun cevabını çok düşündüm 1. si aşktı evet sevgi degildi aşktı çünkü gercekten gözüm kör olmuştu . bir travma yasadım esimle ilgili o beni çok yaraladı aşk modundan çıktım... belki uyumlu olmadıgımız sevgiliykende belliydi ama o aşk denen sey her seye bir perde cekiyorBu evlilik kararını çok aşıkken mi verdiniz ? Uyum konusuna dikkat ettiniz mi ? Yoksa eşiniz mi maske taktı?
siz 24 yaşında evlenen herkese ne acelen vardı mı diyorsunuz ...hep dediğim şeyleri yine diyeceğim
sevgiliyken tatile gitmezsen, pastanede çay içmekle sevgililik geçirir adama ben dünyayı gezmek istiyorum ve sen bu planlara dahil olmazyacaksan baştan bileyim demezsen, evlenmek için bu kadar acele edersen bunlar normal 24 yaş çok erken daha yeni atanmış insanmışsınız ne aceleniz vardı?
bir kere öğretmenseniz ne rahat meslek, koca koca tatilleriniz var o kadar çok yer gezebilirsiniz ki..
ben olsam 1 teklif ederim 2 teklif ederim 3.'ye alır bileti kendim giderim. gelmeyenin paşa gönlü bilir.
araba kullanmayı öğrenin, adamı birlikte birşeyler yapmaya güzellikle ikna etmeye çalışın elbette. ama olmuyorsa da olmuyordur. o TV izlesin siz yemek yapın diye mi evlendiniz siz?
her ne kadar kızsamda ilk anda aslında haklısınız ...özellikle zorlukla okuyup gezme tozma hevesi olanlara kesinlikle ne acelen var diyorum
ama bunun dışında da genel olarak ne acelen var diyorum, evet.
iyi düşün çocukta yok yaşta genç.10 yıl sonra bu adam sanma ki daha eğlenceli olacak...
her ne kadar kızsamda ilk anda aslında haklısınız ...
fakat şu an geçmişe bakıp ah etmek sadece acı verir bana onun yerine gelecege bakıp sorun odaklı düşünmek daha faydalı olur
Aslında 24 yaş çok erken bir yaş değil ama evlendiğin adam seninle ortak zevklere sahipse eğer.
Aksi olunca 30 da yaptığın evlilik de bir eziyet oluyor..
Gezme, tozma gibi hayaller senin gibi düşünen bir eşle daha da eğlenceli gerçekleştirilebilir.
Ama işte önce onu açmak lazım.
Köyde yetişmiş diyorsun, görmemiş, yaşamamış ki tadını almadan nasıl sevsin, istesin.
Bence o baskın bir karakter sen de çabuk pes ediyorsun, böyle olmasına izin verme.
Başta zorla dediğine getir, sonra nasıl uyum sağlıyor gör.
Bunlar gerçekten küçük sorunlar.
Greksiz simariklik seninki BnceMerhaba kızlar. 2015 yılının nisan ayında evlendim. Eşimle 1 yıllik sevgiliydik. Severek evlendik anlayacağınız. Hani evliliğin ilk yılı zor diye duyuyrdm ben de çok zor ve mutsuz geçiriyorum. Eşimle hiç bir ortak noktamızin olmadığını maalesef evlilikte anladım . 1 tane bile ortak noktamız yok. Hangisinden başlıym bilmiyorum anlatsam belkide çok basit gelecek size ama benm icin 24 saatimi mahvetmek için yeterli .
Mesela ben yeni atandım sayılır ve daha önce hayatım sınavlara hazırlanmakta geçti hayatımı yasayamadigim için atandigindan zaman gezmek toz mak parami gönlünce harcamakti hayalim cnku çok fakir bir öğrencilik gecrdm. evlenmeden öncede 1 yıl gönlüme göre yasadm . Evlendikten sonra böyle olmadı. Küçük imkansizliklarla dolu bir ilçedeyz ve gezmek toz mak için il merkezine gitmemiz gerekiyor. Bu benim için çok önemli cnku burada hafta sonları çok bunalyrm ama eşim için bu çok gereksiz şeyler ona kalsa hep evde oturalim gezmek çok gereksiz . Ben tüm dünyayı gezmek gibi hayaller kurarken bulunduğum il merkezine bile gidemiyorum artık sebebi araba gaz yakiyor diye.
Sinema en sevdiğim şeylerden biri ama eşim gereksiz masraf olarak görüyor
Daldan dala atlicam ama eşimle aynı kurumda çalışıyoruz is yerinde aramızda en ufak bir anlaşmazlık olsa eve dönerken arabada sinirle dolup taşıyor bi kere yine aramızda bir soğukluk oldu yolda arabada bana bağırmaya başladı aniden fren yaptı o zaman çok korktum eve geldim çok agladm yanıma bile gelmedi sonra ona bu konuda hassas olmasını söyledim arabada korktuğumu söyledim geçen yine çok ufak bir bozulma oldu aramızda hemen başka bir şoför e sinirlendi bastı gaza o... diye başlayan bir küfür etti normalde böyle biri değil ve yine beni üzdü.
Arkadaşlar ben çok mutsuzm size içindekilern belki yüzde ikisini anlattım bir hısım la. Psikologa da gttm 4 seans ama ona da gtmyrm artık pek faydası olmadı.
Evlilikten mutlu değilim . Nikah yapmamizda aceleye geldi şimdi insanin 1 günde verdiği ani bir kararın bütün hayatına mal olduğunu düşünüyorum . Bosansam hayatım nasl olir kafam hep bunlarla dolu. Ne yapsam icinden çıkamıyorum . Bazen hepsi bu evlilik bir kabus olsa uyansam diyorum çok mutsuzum
bu sıkıntıları yaşamak için çok erken ne bileyim,üzüldüm durumuna.düzelmeyen düzelmiyor.bence açık açık bu evliliğin iyi gitmediğini söyle toparlansın azıcıkufffff...bilmiyorum...buda bir imtihan işte
senaryo demişssinz ama yuzde doksan oranında doğru tahmin yaptınız eşim tam anlattıgınız gibi birisi...bakın benim amacım sizi eleştirmek değil, eleştirsem elime ne geçecek ki?
öncelikle bunu eleştiri gibi algılamayın şöyle düşünün; bu dediğim şekilde tanımadan, aceleyle evlenince, gözünüz kör olarak karar alınca, bu yaşadıklarını yaşamanızda pek de şaşılacak bir yan yok. önce bunun "farkında" olmanız sizi, kimseyi suçlamayıp duruu kendinizi yıpratmadan çözmee çalışmaya götürebilir. yazıda kaç kere çok ağladım, sessiz sessiz ağladım vb. demişsiniz. Demek kırılıyorsunuz, suçluyorsunuz...
elbette şanslı da olabilirdiniz, eşiniz gezmeyi tozmayı çok seven, sizinle oturuıp kürk mantolu madonna okuyacak, sevdiğiniz filmleri seven yahut yeni şeyler denemeye çaık birisi de çıkabilirdi, ahh ne güzel olurdu. ama siz böyle çıkmasını şansa bağlamışsınız. Keşke şansa bağlamasaydınız...
olmamış. gel gelelim bunun için eşinizi suçlayamazsınız, belki adam da diyordur ki benim hatun ne entel dantel hatun çıktı , hep aklı fikri gezmede tozmada, filmde, kitapta, halbuki evde otursa, mantı açsa şöyle terağlı yesek, arabayı filan çok kullanmasak para biriktirsek yaşımız 30 olmadan ev alsak... belki adam da böyle düşünüyor? (bunlar atamamen senaryo tabi ki atıyorum ama anladınız herhalde)
birbirinizi gerçekten seviyorsanız, birbirinize karşı esneyebilmeniz lazım, bunu da denemeden bilemeyeceksiniz ama tatil rezerve etmeye kalktım başıma kaktı demişsiniz. bu nasıl oldu tam bilemiyorum. adama "ben bu tatili çok istiyorum" dediniz ve "olmz " mı dedi?
Hepsini izledim ve hepsi birbirinden güzel. Amir Khan ve Bollywood candır:)Film önerilerim..
The Villain.
Table21
Pk. Aslında Amir Khan'ın tüm filmleri.. :)
Dhoom3
Barfi
7. Koğuştaki Mucize
Bunlar erkek kadın herkesin ortak seveceği yapımlar her telden çalıyorlar çünkü :)
İyi seyirler. Yakın zamanda her şey değişir umarım..
tatile yesşil ışık yaktı ama iş yerınde ekstra iş istemedigim zaman paramz olmazsa nasıl gidicz tatile gibisnden imalar yaptı oysa para yönunden bir sıkıntımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?