Evlilikten çok bunaldım

Olabilir. Belki suda olabilir ben ankarada büyüdüm asla küçümsemek için söylemiyorum kendisi koy de buyumus bu yüzden zevklerimz yani gezmek eğlenmek bu gibi konulardaki zevklerimz farklı olabilir mi
Tabii ki olabilir. Aranizda kültür farkı var gibi sanki. Bir de eşin kendini gelistirmeye cok açık değil sanki.

Tabii ki olabilir. Aranizda kültür farkı var gibi sanki. Bir de eşin kendini gelistirmeye cok açık değil sanki.
Aynen. Mesela ben kitap okumayı çok severim hatta en büyük hayalim bi kitap yazmak bi insani mutlu etmek istiyorsam kitap alırım ama eşime hadi gel 1 saat kitap okuyalım dersem cevap hep olumsuz olur

Çok yeni evlisin hemen boşan demeyeceğim bu yüzden.
Onun hayata bakışını değiştirmeyi dene.

Ona aslında paranın, malın ne kadar değersiz olduğunu, insanın sağlığındayken harcaması,
yemesi, gezmesi gerektiğini, bunların bu yaşlarda anlamlı olduğunu anlatmalısın.

Bunu anlatan kitaplar okut, filmler izlet.. ( Öneride bulunabilirim..)

Aslında bir kez tadına baksa inan bakışı değişecek.

Örneğin beş yıldızlı bir otelde kocaman bir jakuzinin içinde her şey dahil bir tatil yapsa
ona verilen paraya acımayacak. Çünkü gerçekten tadını almış olacak.

Bunun için başta pahalı diyecek biliyorum.

Yazın öyle bir tatil en az 4 bine patlar ama Şubatta 1800 e yapabilirsiniz.
Yapmıştım böyle bir tatil ordan biliyorum.

Sen ayarla bunu lütfen çok istiyorum diye ikna et.
Başta sana uyum sağlayacak belki zorla ama bu düzene alışacak.

Sakın o istiyor diye öyle bir yaşama razı olma.
Sessiz sessiz ağlamanın faydası yok, çatır çatır ağlat gerekirse.

İstemiyorum böyle bir yaşam is-te-mi-yo-rum! diye sokacaksın beynine gerekirse. :)

Aynen. Mesela ben kitap okumayı çok severim hatta en büyük hayalim bi kitap yazmak bi insani mutlu etmek istiyorsam kitap alırım ama eşime hadi gel 1 saat kitap okuyalım dersem cevap hep olumsuz olur
Siz baya baya farklisiniz ama ya:-( esiniz inatçı bir insan mi? Bazı insanlar degismeye daha yatkin olur.Belki sizi örnek alir?

İnsan evlenince esinin bin turlu bilmedigi huyunu goruyor. Duzelecegini snmiyorum. Biz kadinlar sinema alisveris kuafor ev gszmesi severz genelde, erkeklerin cogu standart hafta sonu koltuga uzanayim mac izleyim. Kumandayi ver yemegimi ver onumden cekil modu.

Ona aslında paranın, malın ne kadar değersiz olduğunu, insanın sağlığındayken harcaması,
yemesi, gezmesi gerektiğini, bunların bu yaşlarda anlamlı olduğunu anlatmalısın.

Örneğin beş yıldızlı bir otelde kocaman bir jakuzinin içinde her şey dahil bir tatil yapsa

İstemiyorum böyle bir yaşam is-te-mi-yo-rum! diye sokacaksın beynine gerekirse. :)
Altina imzami atarim :-)

Evet var tabiki yüzde yüz olumsuz diyemem. .. en basitinden yemekleri ben yaptığım icin temizlik yapar bu ilk aklima geldi saçma olablr ama

Hiç saçma degil. Demek ki eşiniz bazi erkekler gibi bu kadinin bu erkegin gorevi gibi yanlis dusuncelere sahip biri degil. Olumlu bir ozellik.

Bugun bir kagida esinizin olumlu ve olumsuz ozelliklerini yazin bence. Sonra baska secenekler var iken neden onunla evlenmeyi tercih ettiginizi yazin. Yarin bunlari okuyun. Biraz zaman taniyin evliliginize.

Maddi olarak zorda olabilirsiniz. Bilmiyorum belki diyorum. Esiniz benzin parasi vs. demis ondan dolayi dedim. Belki o da birseyler yapmak istiyordur ama maddiyati dusunuyordur.

Evde yapılacak seylere bir uye guzel ornekler vermis. Film, oyun farkli tarzlarda sevdiginizi soylemissiniz. Tarzini birakin serisi olan bir komedi filmi var esim cok seviyor ben keyif almiyorum pek. Ama onun o anki mutlulugu beni mutlu ediyor. Cay icmeyi sevmiyorum, o ise demligi bitirecek kadar seviyor onunla bir bardak iciyorum. O da kahve sevmez ama ben esimle hep yemekten sonra bir turk kahvesi iceriz diye dusunurdum dedim yuzunu gozunu burusturuyor ama iciyor, guluyoruz onun o anki haline. Bunun gibi bir cok ornek.

Birbiriniz icin bir seyler yapmayi deneyebilirsiniz:KK51:

http://www.forevernew.com.tr/lily-y...olon-23235601?colour=Pretty+Bleach+Distressed

:) teşekkür ederim

Film ve kitap önerebilirim demişsiniz kitap okutamiyorum o yüzden film önerisi çok faydalı olur

Tatil planı hatta her şey dahil Otel planı vardı ama onuda bi kaç kez başıma kalktı o yüzden tatilden vazgecmstm. ..

Eşinizle beklenti ve bakış açılaınız farklı. Anladığım kadarıyla eşinizin ufku dar ve maalesef değişmez. Babam da eşiniz gibi bir insandır gezmeye çıkmak isterdik iki km gider döner biz somurtunca da " daha iyisini kocan yapsın " derdi. Adamın ufku dar ve annemi de kapadı eve senelerdir böyle. Biz ailecek bir tatile gitmedik inanır mısınız ? Eşinizi alın karşınıza konuşun, öfkeyle değil ama mutsuz olduğunuzu anlatın ona güzellikle. Baktınız anlamamaya devam ediyor, üzgünüm ama böyle hayat geçmez.

Gezmek için değil hizmet ettirmek için evleniyorlar gezmek isteyen kadın evlenmesin
İnsan evlenince esinin bin turlu bilmedigi huyunu goruyor. Duzelecegini snmiyorum. Biz kadinlar sinema alisveris kuafor ev gszmesi severz genelde, erkeklerin cogu standart hafta sonu koltuga uzanayim mac izleyim. Kumandayi ver yemegimi ver onumden cekil modu.

Mesela bizde esimle zittik ama artik birbirimozden ódun vererek biseyler yapiyoruz ben hic dizi izlemezdim onla berabrr izliyorum o bana yemek yapiyo temizlikte yardim eediyo ben masaj yapmayi sevmezdim sirf mutlu etmek icin yapiyorum mac izlemeyi cok severdi artik.izlemiyo vs ikimizde degistik yoksa katlanamazdim senin esinin gercekten içi gecmis cok mu inatci kesinlikle olmaz mi diyor yoksa yavas yavas konusarak degisebilir

Bi deBiz cok gezdigimiz icin artik hevesim.kalmadi bi de gitmedigim sehir kalmadi simdi 1 ay evden cikmasam gikim cikmiyo esim gezelim istersen der yok derim sen biraz erken evlenmissinn cnm

Sizin yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum ya araba kullanmayi ogrenip alir arabayi giderdim ya da zor mor dinlemem her haftasonu kendi basima atlar dolmusa giderdim kurs murs ayarlardim. Ingilizce falan cikista kahve icip eve donerdim.esiniz de meraklanor her hafta ne var orda diye o da pesinizden gelir. O istemiyo diye eve kapanacak haliniz yok ya.alissin gezmeye

Ne kadar bor
Merhaba kızlar. 2015 yılının nisan ayında evlendim. Eşimle 1 yıllik sevgiliydik. Severek evlendik anlayacağınız. Hani evliliğin ilk yılı zor diye duyuyrdm ben de çok zor ve mutsuz geçiriyorum. Eşimle hiç bir ortak noktamızin olmadığını maalesef evlilikte anladım . 1 tane bile ortak noktamız yok. Hangisinden başlıym bilmiyorum anlatsam belkide çok basit gelecek size ama benm icin 24 saatimi mahvetmek için yeterli .
Mesela ben yeni atandım sayılır ve daha önce hayatım sınavlara hazırlanmakta geçti hayatımı yasayamadigim için atandigindan zaman gezmek toz mak parami gönlünce harcamakti hayalim cnku çok fakir bir öğrencilik gecrdm. evlenmeden öncede 1 yıl gönlüme göre yasadm . Evlendikten sonra böyle olmadı. Küçük imkansizliklarla dolu bir ilçedeyz ve gezmek toz mak için il merkezine gitmemiz gerekiyor. Bu benim için çok önemli cnku burada hafta sonları çok bunalyrm ama eşim için bu çok gereksiz şeyler ona kalsa hep evde oturalim gezmek çok gereksiz . Ben tüm dünyayı gezmek gibi hayaller kurarken bulunduğum il merkezine bile gidemiyorum artık sebebi araba gaz yakiyor diye.
Sinema en sevdiğim şeylerden biri ama eşim gereksiz masraf olarak görüyor
Daldan dala atlicam ama eşimle aynı kurumda çalışıyoruz is yerinde aramızda en ufak bir anlaşmazlık olsa eve dönerken arabada sinirle dolup taşıyor bi kere yine aramızda bir soğukluk oldu yolda arabada bana bağırmaya başladı aniden fren yaptı o zaman çok korktum eve geldim çok agladm yanıma bile gelmedi sonra ona bu konuda hassas olmasını söyledim arabada korktuğumu söyledim geçen yine çok ufak bir bozulma oldu aramızda hemen başka bir şoför e sinirlendi bastı gaza o... diye başlayan bir küfür etti normalde böyle biri değil ve yine beni üzdü.
Arkadaşlar ben çok mutsuzm size içindekilern belki yüzde ikisini anlattım bir hısım la. Psikologa da gttm 4 seans ama ona da gtmyrm artık pek faydası olmadı.
Evlilikten mutlu değilim . Nikah yapmamizda aceleye geldi şimdi insanin 1 günde verdiği ani bir kararın bütün hayatına mal olduğunu düşünüyorum . Bosansam hayatım nasl olir kafam hep bunlarla dolu. Ne yapsam icinden çıkamıyorum . Bazen hepsi bu evlilik bir kabus olsa uyansam diyorum çok mutsuzum
cunuz harcınız var bilmiyorum ama ikiniz en az 3000 tlden 6000 Tl alıyorsunuz. Oğretmensinşz anladığım kadarıyla ayda 6000 Tl giren evinnadamı araba gaz yakıyor diyorsa yuh diyorum d

Eşinizle beklenti ve bakış açılaınız farklı. Anladığım kadarıyla eşinizin ufku dar ve maalesef değişmez. Babam da eşiniz gibi bir insandır gezmeye çıkmak isterdik iki km gider döner biz somurtunca da " daha iyisini kocan yapsın " derdi. Adamın ufku dar ve annemi de kapadı eve senelerdir böyle. Biz ailecek bir tatile gitmedik inanır mısınız ? Eşinizi alın karşınıza konuşun, öfkeyle değil ama mutsuz olduğunuzu anlatın ona güzellikle. Baktınız anlamamaya devam ediyor, üzgünüm ama böyle hayat geçmez.
Sanki benim babamı anlattiniz. .. benim babamda böyle ve en büyük korkum eşimin babam gibi olmasiydi tabiki bu konuda..

Eşim çok aşırı inatçı değil bu arada biyisi sormuştu ama alıntı yapamadım

Ne kadar bor

cunuz harcınız var bilmiyorum ama ikiniz en az 3000 tlden 6000 Tl alıyorsunuz. Oğretmensinşz anladığım kadarıyla ayda 6000 Tl giren evinnadamı araba gaz yakıyor diyorsa yuh diyorum d

Inan bende aynen böyle düşünüyorum . ParayI amaç değil araç olarak düşünüyorum ama eşim böyle degl

http://www.forevernew.com.tr/lily-y...olon-23235601?colour=Pretty+Bleach+Distressed

:) teşekkür ederim

Film ve kitap önerebilirim demişsiniz kitap okutamiyorum o yüzden film önerisi çok faydalı olur

Tatil planı hatta her şey dahil Otel planı vardı ama onuda bi kaç kez başıma kalktı o yüzden tatilden vazgecmstm. ..

goldcity-tourism-complex-oda3.jpg

deluxe%20(5).jpg

jacquizzi-bath.jpg

Sen onu şu otele götür Şubat ayında.
Hem ucuz hem on numara tatilin dibini görsün.
Millet yaşıyor be biz de anca çalışalım diye bak nasıl uyanıyor. :)

Otel adı Goldcity Turizm Complex bu arada. Alanya'da olur.

Sonra Karlık Evi Kapadokya, romantik gecelerimiz olsun ikimizi orada hayal etsene bebeğim diye kandır:KK66:

index.php

tsr03542635500192481145000.jpg

Bu iki yerde para harcayan harcadığı paraya acımaz, zaten lüksüne göre çok çok uygunlar emin olabilirsin :)

Bunlar tatil önerilerim.. ( Ama ne olursa olsun git, bunu bir tattır pes etme)

Gelelim filmlere..:)

Back
X