- 13 Ocak 2018
- 86
- 63
- 8
Simdi canimcim akıl vermek değil de tavsiye olsunMerhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Price hayirli olsun. Mutluluklar dilerim.aslında pek karar vermemiştim.
yeni tanışmıştık. 2 ay filanı daha. anlaşıyorduk ve eğleniyorduk. evlensek ya diye şaka ile başladı. sonra ciddi ciddi evlilik planlamaya başladık. öyle gelişti. yüzde yüz emin değildim. hala da değilim, kimse olamaz tabi. ama nasıl desem, anlaşabileceğimi hissettim hep.
Emin olamazsın.Zaten emin olsan hata yaparsın.Merhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Ben 6 yıl beklettim çok tecrübeliyim :) 1.Alışverişe çıktım 2.Restauranta gittim ve yemek yemesini,garsona hitap edişi dahil pek çok şeyi inceledim.3.Ailesi ile tanıştığımda onlara karşı çok saygılı ve sabırlı olduğuna şahit oldum (babası sürekli tavla oynamak ister hep yener yener ama yine de o bırakana kadar durmadan oynar asla ben sıkıldım yoruldum demez,onları kırıcı hiçbir söz etmez)4.Herzaman nazik davranır hep beni düşünürdü(O yıllarda üniv yi kazanayım diye dgs sınavı o askerde olmasına ve telefon için müsait olmasına rağmen ben ders çalışayım diye telefonunu kapatırdı tamamen.BEn dgs yi kazandım ve üniv ye geçiş yaptım 4 yıl da üniv.yi kazanmamı beklemişti.O başka şehirde ben başka şehirdeydim.5.Asla el -kol hareketi yapmazdı ve çocukları çok severdi.6.Çok defa kızdırmama rağmen (özellikle) asla küfretmezdi ve ayrılalım lafı hiç aramızda geçmedi toplamda 17 yıldır tanıyorum .11 yıllık evliyimMerhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
neden ki?Bende öyle saniyordum ama suan bosanma asamasindayiz önceden gözümün icine bakan adamin artik umrunda bile degilim
Nasıl biter bu belirsizlikÖyle bir zaman gelir ki kendinden bile emin olamazsın..Evlilikten hiç olmaaaa
Kararsiz degildim. İyi anlasiyorduk birbirimizi seviyorduk. Seni supheye dusuren bir sey varsa, o onemli.Merhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
.Nasıl biter bu belirsizlik
Yalan söylemesi , bana hep yalan söylüyorKararsiz degildim. İyi anlasiyorduk birbirimizi seviyorduk. Seni supheye dusuren bir sey varsa, o onemli.
Valla hiç düşünmedim bileMerhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Aslında ne kadar kör kütük aşık da olsak herkesin kendince kriterleri vardır, dürüstlük, çalışkanlık, sırtını anne babaya dayamama, kıskanç olmama, herşeyime karışmaması, saygı, kumar/ uyuşturucu gibi bağımlılıkları olmaması, vicdan ve merhamet sahibi olması kriterlerim arasında, evlilik için sadece sevmek yetmiyor, sevgi flört ederken yeterli belki lakin iyi bir flörtten, iyi bir eş, iyi bir baba olmayabiliyor.Merhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Yalan söylemesi , bana hep yalan söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?