- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 48
Merhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Merhabalar kızlar sevdiğiniz kişiyle evlenirken nasıl emin oldunuz , kriterleriniz nelerdi çok kararsızım ben lütfen akıl verin
Price hayirli olsun. Mutluluklar dilerim.
Uzak dur . Yalanci bir insanla mutlu olunur mu sence. 1 dk ini bile ayirma ona bence.Yalan söylemesi , bana hep yalan söylüyor
Ne güzel Allah mesut etsin.. bende suan bosanma asamasindayim kendimi cok kullanilmis hissediyorum ve beni artik böyle bosanmis olarak artik biri istermi ki düsüncesi icimi kemiriyor..ilk evliliginden sonra bosanmis ardindan su anda ikinci evliliginde (henuz yeniyiz ama olsun) COK mutlu olan biri olaraktan soyle diyebilirim. evlenirken 3 seye dikkat etmek gerekiyormus:
1. duygularimiz
2. mantigimiz
3. bilinc alti hissi
ilk evliligim mantigima sigiyordu, gayet asiktimda, ama gelgelelimki icimde derinlerde bir yerlerde evlenme karari verdigimizde biseylerin yanlis oldugunu kesinlikle biliyordum. o hissi bastirdim cunku asiktim ve mantiken evlenmemem icin bir sebeb yoktu. icindeki o hissi yok saymamak cok onemliymis.
kendimce boyle bir sonuca vardim ayrildiktan sonra. ikinci evliligimde ise hic bir tane tereddut bile yasamadim evlilige karar verdigimde. kendimdende ondanda aramizdaki ask sevgi saygidanda emindim cunku. simdiye kadar hicbir gun bile 'acaba' hissine kapilmadim ama dedimya; cok basindayiz. Insallah daim olur.
Dogru karar vermek onemli. sagduyun duygularin ve mantigin kadar 'uyanik' olmali bence. ailenin fikrini hice sayma ayrica.
mutluluklar dilerim:))
Eşinizin burcu nedir çok merak ettim ?Ben 6 yıl beklettim çok tecrübeliyim :) 1.Alışverişe çıktım 2.Restauranta gittim ve yemek yemesini,garsona hitap edişi dahil pek çok şeyi inceledim.3.Ailesi ile tanıştığımda onlara karşı çok saygılı ve sabırlı olduğuna şahit oldum (babası sürekli tavla oynamak ister hep yener yener ama yine de o bırakana kadar durmadan oynar asla ben sıkıldım yoruldum demez,onları kırıcı hiçbir söz etmez)4.Herzaman nazik davranır hep beni düşünürdü(O yıllarda üniv yi kazanayım diye dgs sınavı o askerde olmasına ve telefon için müsait olmasına rağmen ben ders çalışayım diye telefonunu kapatırdı tamamen.BEn dgs yi kazandım ve üniv ye geçiş yaptım 4 yıl da üniv.yi kazanmamı beklemişti.O başka şehirde ben başka şehirdeydim.5.Asla el -kol hareketi yapmazdı ve çocukları çok severdi.6.Çok defa kızdırmama rağmen (özellikle) asla küfretmezdi ve ayrılalım lafı hiç aramızda geçmedi toplamda 17 yıldır tanıyorum .11 yıllık evliyim
Baya sevgi dolu bir şekilde başlamışÜniversite mezunu olması ve aynı dine inanıyor olmak(hatta aynı mezhep) bu tanışma kriterimdi,okuduğu bölüm itibariyle de iyi bir bölüm olmalıydı çünkü uzun vadede işsiz kalmamalıydı, fen edebiyatta okurdum ordakiler öğrenilmiş çaresizlik içindeydi geleceğe dair ben güçlü erkek severim,saygı duymam lazım,kaygılı insan soğutur beni,kendi fakültemdekilere o gözle bakmadım bile,bu saydığım özellikler var diye eşimle görüşmeye başlamıştık.
Tek kriterim nefes almasi
Ben bana katlanabilecek yeryuzunde baska erkek tanimiyorum sanirim kaprisli degilim ama mukemmeliyetçiyimdir. Inatçiyimdir. Daginigim. Keyifciyim vs vs vs...
Bi yerde okumuştum hayatta güzel şeyler hep istedigin icin gelir , kötü şeylerde korktugunuz icin.
Ben hic dsunmedim şöyle olsun boyle olsun diye. Allah gonlune gore verir derler ya aslinda oyle oluyor.
yengeç :)Eşinizin burcu nedir çok merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?