Evlilikten emin olmak

Kokteyl daha uygun bence, yemekli düğünde de kulp takılıyor, yemekler soğuk geldi, ben et/tavuk yemem, ara sıcaklar güzel değildi, mezeler kötüydü:silah:
Pasta limonata olsa pasta bayattı, limonata berbattı derken herkesi aynı anda mutlu edemezsin, kokteyl yapın sonra yemek veya ekstra eğlence artık hangisini isterseniz onu yapın, ben kızımı şimdiden tembihliyorum erkek arkadaşın olur da evlenmeye niyetlenirsen düğün yapma, kıy nikahı sonra gidin bir yerde kurtlarınızı dökün diyorum:)))
Ne güzel ya benim annem de pandemi girmiş araya aaa düğün olmayacakmı moduna girmişti . O düğün de beni perişan etti zaten.

Ne güzel ya benim annem de pandemi girmiş araya aaa düğün olmayacakmı moduna girmişti . O düğün de beni perişan etti zaten.
Düğün yapanlara saygı duyarım, öyle istemiştir yapmıştır ama ben ille kızım düğünle evlenecek diye direten biri değilim, adet falan da umurumda değil, nişan bohçası, düğün alışverişi diye beklentilerim yok, ikisi ne karar verirse onu yaparlar, düğün istiyorsa yapar istemiyorsa yapmaz, anne olarak tek duam helal süt emmiş, dürüst, vicdan ve merhamet sahibi, çalışkan biriyle evlensin mutlu olsun, mutsuz olacaksa da evlenmesin.

Aynen gercekten dogru kisiyle yükleri paylaşabilmek o kadar önemliymiş ki. Hep takıldıgım ilişkilerim oldu, bunun yeri de cok baska.
Eşimle zaman zaman kavgalarımız da olsa yine onunla evlenirdim. En önemlisi sadık bir eş ve bana değer vermesi saygı da varsa tadından yenmez eğer evleneceğiniz kişi belli başlı değerlere sahip biriyse sevgi de aşk da beraberinde geliyor. Geçirdiğiniz güzel vakitler bekarken geçirdiğiniz yalnız (her ne kadar arkadaşlarımız olsa da) günler için ne de boşmuş dedirtiyor. Umarım siz de bu uyumu sağlarsınız.

Bence çok normal böyle hissetmeniz. Yıllarca çevremizden,yazılı ve görsel medyadan hep maruz kaldığımız şey
'sen bir de evlenince gör'
'şimdi yap evlenince yapamazsın'
'evlenince olmuyor o işler öyle'
'o evlenmeden önceydi şimdi eser yok' vs vs bu böyle uzar gider.
Öyle bir işlemişki bilinçaltımıza çoğu kişi evlenince herşeyin tepetaklak olacağını falan düşünüyor. Üstüne toplumun aile kutsaldır, aile bilmem nedir diye kutsaması ve bir yığın sorumluluk =evlilik diye hep kulağımıza fısıldanması bunlara sebep bence.
Her ne kadar mutlu bir ailede büyüsek de bu sağdan soldan duyduklarımız bizi etkiliyor ister istemez. Ama doğru kişiyle yapılan hayat arkadaşlığı dünyanın en güzel şeyidir bence. Allah pişman etmesin hep mutlu olun umarım.
Ama bu merasim curcunası da insanı evlilikten bir soğutmuyor değil😄

Aha ben :KK70: Evden cikarken aglamaya falan basladilar eyvah dedim kesin cok kotu bir sey yapiyorum :KK70:
Ahahahahahaha 1 Ay sonra ben :D
Evlendin mi?
Eşimle zaman zaman kavgalarımız da olsa yine onunla evlenirdim. En önemlisi sadık bir eş ve bana değer vermesi saygı da varsa tadından yenmez eğer evleneceğiniz kişi belli başlı değerlere sahip biriyse sevgi de aşk da beraberinde geliyor. Geçirdiğiniz güzel vakitler bekarken geçirdiğiniz yalnız (her ne kadar arkadaşlarımız olsa da) günler için ne de boşmuş dedirtiyor. Umarım siz de bu uyumu sağlarsınız.
Evet bu mühim. Aslında bence önemli olan eş olabilmekten önce arkadaş olabilmek. İlişki gerçekten arkadaş olabilsinle karı kocalıga evriliyor. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim kocaman kalp ve de maşallah ❤

Bence çok normal böyle hissetmeniz. Yıllarca çevremizden,yazılı ve görsel medyadan hep maruz kaldığımız şey
'sen bir de evlenince gör'
'şimdi yap evlenince yapamazsın'
'evlenince olmuyor o işler öyle'
'o evlenmeden önceydi şimdi eser yok' vs vs bu böyle uzar gider.
Öyle bir işlemişki bilinçaltımıza çoğu kişi evlenince herşeyin tepetaklak olacağını falan düşünüyor. Üstüne toplumun aile kutsaldır, aile bilmem nedir diye kutsaması ve bir yığın sorumluluk =evlilik diye hep kulağımıza fısıldanması bunlara sebep bence.
Her ne kadar mutlu bir ailede büyüsek de bu sağdan soldan duyduklarımız bizi etkiliyor ister istemez. Ama doğru kişiyle yapılan hayat arkadaşlığı dünyanın en güzel şeyidir bence. Allah pişman etmesin hep mutlu olun umarım.
Ama bu merasim curcunası da insanı evlilikten bir soğutmuyor değil😄
Of cok doğru. Burda bile okuyoruz yani mesela adam su an iyi ama şey oluyor acaba evlenince herşey değişecek mi? E zaten aynı evdeyiz birbirimize iş kitleme yarışındayız :D yine öyle devam edecek. Yani neden şimdiden farklı olsun ki. Cok titizdir mesela,evlenince de aynı olacak adam değişmeyecek ki. Cok seviyorum. Sevmesem asla katlanamam bunca strese. Aynen şu nişan atlatılsa bir daha seneye görüşürler uzak mesafe minnoşluğu ❤️❤️🤣🤣😂😂

Ahahahahahaha 1 Ay sonra ben :KK70:

Evlendin mi?

Evet bu mühim. Aslında bence önemli olan eş olabilmekten önce arkadaş olabilmek. İlişki gerçekten arkadaş olabilsinle karı kocalıga evriliyor. Güzel dilekler için çok teşekkür ederim kocaman kalp ve de maşallah ❤
Evet eş olmanın yanında arkadaş olmak da çok güzel birşey keyifli vakit geçirebilmek dilerim sizde de bu gerçekleşir. Size de benden bolcaaa kalp❤️❤️❤️

Ahahahahahaha 1 Ay sonra ben :KK70:

Evlendin mi?

3 gün kaldı 😢

Aynen de bundan bence...
Neyden kaçarsan o gelirmiş. Bir grubumuz vardı lisedeyken, ilk defa bir arkadaşımıza gitmiştik hepsi çatal bıçak koydu yastık altına. Ben koymadım :D evlenmem ben siz gibi miyim hayatımı yaşıycammm ben diye naralar attım. Bilin bakalım o gruptan evlenecek tek keriz kim evet evet ben :D

Back
X