Evlilikten korkar oldum!!!

ayy nigüzel aslında herkesin istediği erkek tipi dedğim gbi ufak tefek kusurlarını da görmezden gelebilirsen evlen . beş senede yeterince tanıma şansında olmuştur. iyice düşün taşın canım, herşey istediğin gbi olur inşallah

bu arada evlilik gerçekten korkulcak bişey değil. hele kafa dengini bulduysan çokta eğlenceli.. ben bazen ailemin evinde mutlu olmadığım kadar mutlu olduğumu düşünüyorum

Amin canım inşallah dediğin gibi olur. Dur bakalım kafamı toparlayıp bi düşüneyim iyice olmadı valla alcam elime kağıdı kalemi yazıcam artıları eksileri :) sonra tutuşturcam eline al eksilerini artı yap gel iste diycem yorumun ve güzel dileklerin için teşekkürler canım

bu arada evlilik gerçekten korkulcak bişey değil. hele kafa dengini bulduysan çokta eğlenceli.. ben bazen ailemin evinde mutlu olmadığım kadar mutlu olduğumu düşünüyorum

orası kesinlikle öyle bende onunlayken evde durduğum zamanlardan bin kat mutluyum elbette :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…