Evlilikten korkmak

Hayır annem biliyor ve kendisi destek.. Babamın da haberi var yıllardır. Ama babamla hiç konuşmadık bu durumu. Bilmiyormuş gibi davranıyor.
Maddi olarak rahatım. Birikim yapamıyorum ama istediğim gibi yaşayabiliyorum. Sırf bu konu bile beni endişelendiriyor. Kirada otursak ikimizin maaşı ile ne yapabiliriz? Kiralar burda 2+1 düzgün bir ev olsa dahi 2000 tl. Işten eve yorgun argın gel, ye ve uyu döngüsü beni korkutuyor.

Korkulacak bir şey yok. Evde gelip ayaklarını uzakta uzaya birlikte yatmak falan baya keyifli işler. Kendi adıma kayınaile ve kendi aile ilişkimi oturtmak haricinde zorlanmadım. Elbette maddi sıkıntı da yaşadık bekarken yaşadığım kadar rahat olmadım ama çok şükür.
Sevdiğin adamla bu döngüyü yaşayacaksın öyle düşün. Tabii eş adayına güven duymuyorsan kaygılar daha çok artar o anlamda bi düşünün isterseniz.

Biraz daha bekleyebilirsiniz bence
Birbirinize güvenip seviyorsanız şartlar daha da olgunlaşınca evlenirsiniz
Para biriktirin ikinizde
Ben olsam böyle yapardım

Ailem bu konularda çok toleranslı değil ve evlilik imaları yapılmaya başladılar. Anlıyorum onların da bu sürecin uzamasından dolayı rahatsızlık duyduklarını..

maddi açıdan korkuyor olabilirsiniz ki çok normal daha yeni işe girmiş.

Yeni mezun olup işe girmiş birinin şu an ev geçindirecek kadar kazandığını sanmıyorum.
Sizde yeni hayata atılmış sayılırsınız.

Bir süre bekleyin gezin tozun
Ne zaman hadi derseniz o zaman evlenin.
Evlilik kaçmıyor.

Sagolun içimi ferahlattiniz:)

Yanı zaten seneye düşünüyoruz. Kendisi ailesi tarafından destek görecek. Ben tek başıma halledeceğim sorumluluklarımı.
6 sene oldu ve aslında daha da geciktirmek beni daha çok strese de sokabilir. Çünkü belli bir yasa gelince insan rutininden de çıkmak istemiyor.
Evliliği isterim istemiyor değilim ama bu konuda gerçekten kaygiliyim.

Artık beklediğiniz şeye ulaşabilirisiniz çünkü. Ama bence rahatınızı bozmayın bi süre. Evlilik işini erteleyin derim. Evlennce hep evlisinz bu günler bidaha gelmeyecek.

Artık beklediğiniz şeye ulaşabilirisiniz çünkü. Ama bence rahatınızı bozmayın bi süre. Evlilik işini erteleyin derim. Evlennce hep evlisinz bu günler bidaha gelmeyecek.
Seneye erteleyebiliriz yani erteleme değil de seneye olur sanırım. Çünkü ailelerin de uzamasına razı geleceğini sanmıyorum

Evlilik aşkı evet öldürüyor 7 senedir sevgili oldıgum o ilgli adamı şimdi tanıyamıyorum...

Peki evlenmeden önce aynı zamanda arkadaş mıydınız? Yanı ortak birşeyler yapmaktan zevk alan, birlikte gülüp eğlenebilen çiftlerden miydiniz
Evet tek dostumdu diyebilirim hem arkadas hem dost sevgili herşeydi aşırı romantik ilgi gösteren 7 sene boyunca sevgiliydik ünivertstede tanıştık yapmadıgımız delilik yaramazlık kalmadı şuan napyoruz ??

Evet tek dostumdu diyebilirim hem arkadas hem dost sevgili herşeydi aşırı romantik ilgi gösteren 7 sene boyunca sevgiliydik ünivertstede tanıştık yapmadıgımız delilik yaramazlık kalmadı şuan napyoruz ??
Ben de bundan korkuyorum sanırım. Karşılıklı oturup saatlerce konuşabiliyorum şuan hiç sıkılmadan. Ama bi gün kapıyı açtığımda tv karşısında uzanmış yüzüme bile bakmadan homurdanan biri olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…