• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikten korkmak..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden

Merhaba arkadasım
Öncelikle sakın korkma ben çok korkmuştum ve suan 1.5 yıllık evliyim ve vajinismus tedavisi oluyorum.bak bu hastalık korkuyla başlar o yüzden sakın korkma sakin olmaya bahapa gelince bir arkadasım jasmin kullanıyordu ve bu onda cinsel isteksizliğe yok açtı
Biraz özel olacak ama eşin korunsun bence en mantıklısı bu

senın gıbı korkanlar değil,korkmayanlar yazsın asıl..

yoksa gelecegın vajisi olcan sende..

Birkaç ay doğum kontrol ilacı kullanabilirsiniz, alışana kadar.
Ilk seferde kondom sıkıntı yapabilir.

Kesinlikle ilk gece yapmak zorundayız, denemeliyiz demeyin.
Evinize gelin, ruh ve beden halinize göre karar verin.

Yaw korkucaksan evliligin kendisinden kork. Bulasigiydi, camasiriydi, hic bitmiyen temizligiydi. Sonra yeni bir insani hayatinin merkezine koymak, ozgurluklerden feda etmek, bildigin sekliyle hayatinin tamamen degismesi....bu korkularla gelsen anlarim da, yuz milyonlarca kadinin, severek yaptigi biseyden kormak niye?

Kızlar günaydın..
Benim şöyle bir derdim var biraz utanarak yazıyorum ama ilk geceden korkuyorum bunu nişanlıma da söyledim .. O da biliyor Allah'tan çok anlayışlı psikoloğa falan gitmek istediğimi söyledim.. O da bence sende öyle bir sorun yok bilmiyoruz daha dedi ama dedi olursa yapamazsan o zaman gideriz birlikte dedi korkman çok normal dedi.. Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor.. Ben gibi korkan bana moral verebilecek arkadaşlar yazabilir ler mi?? Sadece 1 ay kaldı.. Bir de bana ilaç kullan diyor korunmak için zararlı diye bende kullanmak istemiyorum .. Tabi önce doktora gitmek lazım değil mi? Kafanıza göre ilaç kullanmak:/ olmaz :/ yorumlarınızı bekliyorum kızlar tşk ederimmm şimdiden

tabiki de korunmak için önlem alın.
bir jinekologa gidip yardım isteyebilirsiniz.
doğum kontrol hapları korktuğunuz gibi zararlı değil.
şimdiden stres yapmayın, kendinizi de korkutmayın.
yaşayabileceğiniz en eğlenceli olay bu belki de :KK23:
ilk zamanlar biraz zorluk yaşayabilirsiniz, ama korkacak bir şey yok.

Bu kadar guzel biseyi inan zehir etmeye gerek yok nisanlina da sana da.
İlk gece belki yorgunluktan yapamazsiniz ama ertesi gunlerde yaptiginizda on sevismeye cok cok onem verin. Hatta bi de kayganlastirici alin daha rahat olsun. Ama on sevisme yeterli olursa sikinti olmaz. Kendini sal. :cool: Kasildigin an isin zevk kismina odaklan:oops:
Bi de ben hap tavsiye etmiyorum. Bizde esim korunuyor.(prezervatif ile) adetime bir hafta kala korunmuyoruz. İki senedir de sikinti yasamadik bu konuda. Sakin vucudunun dengesini hormonlarla bozma.
Bu kadar sikinti yapma, kendini esine birak:KK49::KK60:

Ben çok korkuyordum hatta düğün günüm bile korkudan berbat geçmişti suratım beş karıştı ,
kendini kasma kasınca acı çekiyosun ,ama asla şu milletin anlattığı gibi yok tavana kan sıçradı:KK53: gibi bir durum olmuyor zaten böyle korkmamızın nedeni de sağdan soldan duyduğumuz abartılı hikayeler.

Ben çok korkuyordum hatta düğün günüm bile korkudan berbat geçmişti suratım beş karıştı ,
kendini kasma kasınca acı çekiyosun ,ama asla şu milletin anlattığı gibi yok tavana kan sıçradı:KK53: gibi bir durum olmuyor zaten böyle korkmamızın nedeni de sağdan soldan duyduğumuz abartılı hikayeler.
Tavana kan sıçradı ne ya hahahhahaha :KK70::KK70::KK70:

yok artııkkkkkk :rolleyes:
hahaha ay iyi güldüm :KK70:

yahu alt tarafı sevişilecek ya abartmaya gerek yok
insanın varoluşundan beri sevişiliyor, ilk insan bile bi şekilde yapabildiğine göre konu sahibi de yapar :p
(tavsiye: kayganlaştıcı jel alın, ilk seferden çok zorlamayın, sistit olursunuz sonra.)
mutluluklar şimdiden..

Milleti dinleme canim hic oyle abartilcak bisey yok ben o kadar korkmustum ki gayet dogal bisey simdi hamileyim normal dogumu dusununce aa diyom ilk gece neymiski :)

Aferin Koalina, kizi iyice korkut :cool:
Sen bakma ona, cok sevdigin birinin kollarinda olacaksin sonucta. Insan sevdiginden korkar mi?:KK60:
Yok yahu yani zerre bir şey olmaz diye de yanlış bir şey söylemek istemedim. Zarın yapısıyla ve insanın psikolojisiyle alakalı...

Korkulacak bir sey yok.. Ben de asiri korkuyordum hatta düğün günü eve gitme saatimiz yaklastikca tir tir titremeye soguk terler dokmeye baslamistim. Ama hic de korkulacak bi sey değilmiş. . Kendini kasma. Oraya sartlanma yeter..:KK66:

Kızlar günaydın..
Korunmak için haplar eğer çölyak hastası değilsen zararlı değil diye biliyorum canım,ama doktor kontrolünde kullanmak en iyisi içindeki bir bileşene alerjin vs olabilir.İlk geceden korkuyla karışık bir heyecan duyman da bir sorun yok gayet doğal bence,sonuçta hiç yapmadığın bir şey ve bazıları tarafından çok abartılıyor.Bence bu sorunu psikoloğa gitmeden de kendi içinde çözebilirsin.Kan sıçradı,acıdan bayıldım vs hepsi uydurma olduğunu düşünüyorum.:)

yrn3533408 .!.:
Milleti dinleme canim hic oyle abartilcak bisey yok ben o kadar korkmustum ki gayet dogal bisey simdi hamileyim normal dogumu dusununce aa diyom ilk gece neymiski :)

Haaa haaa ilahi daha dur cocugun getirdigi sorumluluk altinda normal dogumda neymiski diyeceksin

Ayrica bir ark. Yazmis sagolsun ilk gece korkysuda neki csmasir bulasik utu temizlikten kork hadi ben bunlari eve yardimci kadin alip hallettiydim calistigim icin
Ancak simdi bebegim oldu onun sorumlulugu ve bakimi yannda hesey faso fiso ......

Kızlar günaydın..
sana diyecegım tek sey baska ınsanların sacma yorumlarını dınleme benım korkmamı saglayan evlı arkadaslar sagolsun yok bır yıldır evlıyımhala acı cekıyorum falan fılan ya okadar aptalkı bunu bekar bırısıne anlatmaları ...korku dene seyı ozaman soktular beynıme 1 yıllık evlıyım onlar sayesınde vajınusmus oldum... ama sen dınleme kımsenın anlatmasına fırsat verme.... okadar ınsan yapıyor mutlu ve huzulular bu yemek yemek ıcmek gıbı bırsey olaması gereken kendılıgınden olan bırsey...kokulacak da hıc bırsey yok beynınden cıkarmaya calıs bunu sımdıden....

korkulacak bırsey yok derken bana tesellıde bulunan arkadaslardan alıntı:) yasamaıdm daha ama emınım yasadıgım an bu ne yaa bunun ıcın mı bekledım onca zman dıyecegım..bosa gecen zmana uzulecegım

Back
X