Evlilikten korkuyorum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle 5,5 yıllık bir ilşkim var ve nasipse şubat ayında nişan eylül ayı gibide evlenmeyi planlıyoruz önceden çok isterdim ama iş ciddiye binmeye başlayınca korkar çekinir oldum sizdede oldumu böyle şeyler tecrübeli bayanlar

Buyuk basarilar buyuk risk almayi gerektirir.

Herkeste olur boyle ceekinmeler kolay mi tuva kuruyorsun.

Mutlu Evliligin formulu yok. Oncelikle karsilikli guven ve sevgi ve bool dua etmeni oneririm.

Allah gonlune gore versin.

kendini bu kadar kasma
karşılıklı ilgi sevgi anlayış olduktan sonra herşey yolunda gider
ama şunuda unutma hiçbir evlilik dört dörtlük değildir
mutlaka inişler çıkışlar olacaktır
önemli olan bu tip durumlarda aradaki seviyeyi korumak ilişkinin yara almasını engellemek
bol dua et
Allah huzurlu mutlu bir evlilik nasip etsin!

hiç korkmayın derim
5,5 yıl birbirinizi tanımanız için çok uzunca bir süre
biz 2 yıl sonunda evlendik
ben de acaba evlendiğimizde değişir mi diye çok düşünüyordum çok şükür hiç değişmedi , sevgisi giderek arttı
saygı olmadan zaten olmaz , 11 yıllık evliyiz gül gibigeçiniyoruz çok şükür rabbime
bana 1 gün bile niye seninle evlendim dedirtmedi

Güzel çiftleri görünce seviniyorum.
Bizde 5 yıldır beraberiz 1 ay sonra allah kısmet ederse evlenicez
Sen şimdiden başlamışsın korkulara
Bende son zamanlarda olmaya başladı korkular
Onu çok seviyorum ve sevgimiz biticek diye öyle korkuyorumki
Ama yaşamadan da bilemeyiz
Allah hayırlı geçimler versin hepimize

rüya evlilik

etrafımda hiç yok biraz görmüş olsaydık bence hiç korkmazdık

bende çok korkuyorum :18:

5.5 yılın sonunda ailenle tanıştırıp ilişkiyi evlilikle sonlandırmayı düşünüyorsan

demekki güveniyorsun demektir bunca zaman birliktelikte neyin ne olduuğunu anlamışsındır

hiiiç korkma bencee evlilik sevdiğin adamla oluncaa çookkk güzelll

Allah mutluluk versiinnn

bende de yuzugu takinca olmustu naptim ben ne yapiyorum demistim ve bi hafta yuzuk takamamistim bi korku basmisti icimi simdi 11 agustosta 9. ayimiz dolucak ve her gun ona baktigimda bi kez daha iyi ki seninle evlenmisim diyorum ve bana her gun bunu dedirttigi icinde cok sukrediyorum.. korkularin normal bence ama evini kurunca hepsi gecicek insanin kocasiyla yasadigi kendi evi gibisi yok

Bende iş ciddiye binince çok derin düşünür olmuştum

Ne bileyim özgürlüğüm elden gidiyor gibi hüzünlenirdim

Bir yandan ailemden ayrılma

Bir yandan de mutsuz evlilik örnekleri

İster istemez korkutuyor insanı

Ama çok şükür hepsi düşüncelerde kaldı

Eee tabi çok normal korkularımızz
Aynıı korkularr bendede mevcutt
Umarımm korkularımız yersizz olurrr
Mutluu huzurluu bir yuvamızz olur...

canım o korku bende de var nişanlıyım nasipse nisan ayında dügünümüz olacak.

bu gözünü karartıp evlenme sanırsam 18-20 yaşları arasında oluyor sorgulama olmadan.

ben bile ara ara kendimi sorguluyorum . sevmesine seviyorum , güveniyorum. aklımda onunla ilgili soru işareti de yok acaba işlerin üstesinden gelebilecek miyiz birbirimizi

yıpratır mıyız özgürlüğüm gider mi vs vs.. bunları nişanlımla konustum rahatladım.

. ama etrafta gördüklerimiz forumda okuduklarımız bizi etkiliyor diye düsünüyorum.

yeni hayat kendi yuvan , sorumluluklar. güzel düsün güzel olsun. bol dua et.

ben hiç korku yaşamdım evlenirken bşk sorunlrın olmdığın emin misin ?aklınd en ufak bir soru işareti vrs netleştirmeden evlenme .

Olmaz mı?
Gelin odasında zırıl zırıl ağlamıştım salya sümük.
Ne işim var benim burada demiştim.
Yarım saat kimseyi almamıştım içeri.
Size şunu söyleyebilirim herkes kendi evliliğini şekillendiriyor.
Kimse gibi olmak zorunda değilsiniz. Sizin evliliğiniz, hayatınız. Sizin kurallarınız..

Bende de aynı sorun var ama nişanlımda çok daha fazla var. Bende erken başlayıp istikrarlı ilerledi bu korku. Ama nişanlımda hiç yokken son 2 ay kala feci bir şekilde başladı. Çok huzrsuzluklarımız oldu. Hala da zaman zaman oluyor ama evlenince geçecegini umut ediyorum. Çünkü ben de 3 bucuk senedir kendisiyle beraberim ve onu hiç böyle görmemiştim. Evlenen tecrimeli insanlar derler ya hani, düğün yaklaştıkça kavgalar ve stres artıyor diye. Şimdi onlara hak veriyorum.

Arkadaşın dediği gibi forumda konuşulanlarda etkiliyo insanı
Ama hep kendime şunu hatırlatıyorum
İnsanlar burda mutluluklarını değil sornlarını daha çok paylaşıyorlar
Gerçi bikaç arkadaşımız evlendikten sonra işlerin değiştiğini ve güzel bişe olduğunu söyledi
Allah onları nazarlardan saklasın Mutluluklarını daim etsin
İçimizi biraz da olsun rahatlatıyo böyle güzel yorumlar

ah bu stresssss birgün kalpten götürecek diye korkuyorum işler ciddiye binince insan kendini düşünmekten alıkoyamıyor bende nişanlıyım ekimde düğünümüz olacak düşünüyorum bu hazırlık aşamaları bizide yıpratırmı diye yıpratmaz inşallah.. Yaş geçtikçe insan dahamı çok stres yapıyor bilemiyorumki Streste,sıkıntıda olsa seviyorum nişanlımı yok yok bişeycikler olmaz inşallah Rabbim gönlünüze göre versin sevgili hanımlar rahatladım birazcık ne kadar cok stres yapmışım bennn

aynı dert bizde de mevcut.kavgasız günümüz yok.hergün ağlıyorum.Çok zor bir durum.

Ben bu konuyu unutmuştum saolun canlarım yorum yapan herkesin elleri dert görmesin çok güzel şeyler yazmışsınız okurken içim rahatladı 1 şubatta nişanım oldu herşey çok güzeldi aileler birbirini sevdi. Ilk isteme o kadar heyecan vericiydiki hayatımda hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum allahım herkese nasip etsin sevdiğiyle inşallah şu andada herşey çok güzel gidiyor allah bozmasın biraz rahatladım nişanlımında desteğiyle dilerim herşey güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…