- 24 Ocak 2016
- 174
- 75
- 48
- 28
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
Etrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin evlenmeEtrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
Mesaj tekraribir daha dünyaya gelsem evlenmezdim :) hiç bana göre diilmiş.
Kaynanalardan çok değişen eşleri gördükçe korkuyorum bende..![]()
Canım sıkıldıkça geceleri hep burayı okurum şahsen sizden çok ben sinirlenirdim kaynanalara sanırım ondanDert bölümünde gezerseniz tabiki soğursunuz... Evliliği mutlu giden kişiler neden gelip buraya yazsın ? Bakın siz bile dert ettiğiniz konuyu yazdınız...
Yok kimse zorlamiyor AllahtanDert nedir tam olarak anlayamadım?Zorluyolar mı sizi evlenin diye istemeyen evlenmiyor zaten mecburi değil ya![]()
Çocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.
Bencede kesinlikle katiliyorumÇocuk sahibi olma dürtümüz olmasa kendine bakabilme gücü olan hiç bi kadın kolay kolay evlenmez zaten.