Evlilikten soğudum

Gercekten duzgun, karakterli adamlarin anneleri de öyle oluyor merak etmeyin. Ikisi birbirinin aynasi.
Ayrica herkesin dedigi gibi derdi olan yaziyor. Bu suna benziyor, ben doktorum ve universite son sınıftayken yenidogan yogun bakim ünitesinde çalışmıştım ve inanin cocuk yapmaktan hayatimda hic bu kadar korkmamistim. Resmen istemiyordum. Sanki hastaliksiz cocuk dogurmak şansmış gibi geliyordu. Ailelerin yasadiklari zorlukları filan da görünce iyice ben asla cocuk yapmayacağım diye karar vermistim. Kadin dogum servisinde calissam kesin bebek yapasım gelirdi :anne: burda takılirsanız boyle gelmesi cok normal yani.
Evet çok haklısınız valla teskkur ederim

Evliliğinde mutlu olan kadınlar instagramda kalpli foto paylaşmakla, yemek sitelerinde gezinmekle meşgul çünkü. Eskiden ben de öyleydim. Allahın sopası yok...
Evliliğinde mutlu olan kadınlar instagramda kalpli foto paylaşmakla, yemek sitelerinde gezinmekle meşgul çünkü. Eskiden ben de öyleydim. Allahın sopası yok...
aynı ablam burayı bı okutturamadim hiç işim olmaz diyor neden çünkü çok mutlu.Yani haklısınız.

Etrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum

Mutlu evlilik var tabiki. Ben mutluyum.
Ama bdv de takılarak bulamazsınız o ideal çiftleri. Burası dertlilerin köşesi..

Mutlulugu neyde aradığına bağlı kimi vardır eşiyle iyiyse kimseyi takmaz kimi vardır illa herkesle iyi olmasi gerektigine inanir mutlu olamaz

Evlilik bence birazda kapıyı kapattıktan sonra dışarda kalanların sözlerine aldırmamaktır

Ben 13 yılda bunu öğrendim şimdi benim icin mutluluk eşimle iyiysem kim ne derse desin umrumda degil ;)

Etrafimda her halta karışan kaynanalar gördükçe Gelinlerine hizmetçi gibi davranan kaynana lari gördükçe evlilikten soğuyorum hiç mi mutlu evlilik yok ciddi ciddi evlenmek istemiyorum
Bende bu mağdurlardan biriyim, ama öyle deme etrafta genede iyi insanlar,iyi kayınvalideler iyi görümceler var.Yeterki kıskanç kayınvalide görümce olmasın bütün o karışma falan bundan kaynaklı,benimkiler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü eşim şu anda görüşmüyor onlarla.Ama umarım sen çok iyi insanlarla görgülü,hasetliği,kıskançlığı olmuyan,tek yüzü olan insanlarla karşılaşırsınCanı gönülden söyledim bunu sana

Bende bu mağdurlardan biriyim, ama öyle deme etrafta genede iyi insanlar,iyi kayınvalideler iyi görümceler var.Yeterki kıskanç kayınvalide görümce olmasın bütün o karışma falan bundan kaynaklı,benimkiler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü eşim şu anda görüşmüyor onlarla.Ama umarım sen çok iyi insanlarla görgülü,hasetliği,kıskançlığı olmuyan,tek yüzü olan insanlarla karşılaşırsınCanı gönülden söyledim bunu sana

Evlilikten umdugumu bulamama ragmen bulmus olsaydim da simdiki aklim olsaydi kesinlikle evlenmezdim bekarlik sultanlik tadini cikarin

Evliyim mutluyum şükür.sorunlar elbet oluyor.kayinvalideye hizmetçi olan gelinler de ezdirmesin kendini bu zahmet.bu insanın kendi elinde

Back
X