Evlilikten soğudum

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Erken yaşta evlendim kaçarak evlendim daha 1 ay oldu birsürü sorun oldu atlattık çok şükür şimdi dinginiz sessiz sakiniz eşimle iyi anlaşıyoruz ama evlilikten sıkıldım soğudum açıktan okul okuyorum akşama kadar evdeyim bana bir akıl verin ben ne yapıcam uğraş nasıl bulucam

Niye sıkılıyosun canim esinle aran iyise? Bende biraz erken evlendim ama ilk bir sene onu cok sevdigimden zamanin nasil gectigini anlamazdim. Sevdigi yemekleri yapardim gezer tozardik hep .
Ben evlenmeden hergun gezen bi insandim ve simdi canim istemiyor gezmeyi.

Ben de anlamadım

Yaşın küçük diye hevesin çabuk geçiyor galiba biraz olgunlaşınca bu hallerin geçer

Eğer açıktan üni falan okuyorsan bence sınava girip örgün oku. Kafan dağılır iyi olur.

Eşinizle iyi vakit geçiyorsa bence birşey yapın. Gezin eğlenin. Veya kendinize bir uğraş bulun.

Evlilik bu oyun değil ki siz eşinizin sevdiği yemekleri yapin muhabbetiniz artsın yavaş yavaş oturur düzenin inşallah evliliğin Güzel yanlarını görmeye caliş

öldüresiye dövmesinden sonrası benim için önemsiz.

kendini gelistir

Başka bir konunda "öldüresiye dövdü" demişsin ya ölmeyi bekle madem. Sonsuza dek sıkılmaktan kurtulursun.Tövbe yarabbim ya! Elinde kalacaksın adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…