evlilikten tiksiniyorum :(

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum. :( Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.

Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.

Simfi bisey diyecegimde neyse :KK14:
Tabiki bilerek yapilan seyler insani sogutabilir ama bunun icin kocamdan uzaklasmam zaten yapmazda .
Fakat annenizde babaniz pis diyemi ayrildi gaz cikariyr vs . Diye ?

Ona barsaniz kadininda akintisi osu busu oluyor elinde olmadan o zamn kocanizda sizden igrensin .

kaç yaşındasın tatlım..
Belirli bir yaşa gelip evleneceğini anlayınca ve sevdiğin insanı bulduğunda bu düşüncelere güleceksin :)

Gaz çıkarmak gayet her insanın olağan bi ihtiyacı siz gaz çıkarmıyor musunuz?
Evlilik iğrenç bişey değil bence eşin sonuçta o senin onunda ihtiyacı var. Sen bu adamla ilişkiye de gireceksin o zaman hepten tiksinir yanına yaklasmazsin ki

Bence evlilik cook guzel esini seviyosan oda seni tabi hic dediğin gibi saygısız davranilmiyo saygi olmali bence Senin ki biraz psikolojik ta olabilir

:cool:kadınlar regl oluyor bundan daha iğrenç ne olabilir ki ?

Regl olmak iğrenç birşey değildir Allah'ın bizlere bahşettiği bir durumdur. Olmazsa sağlık acısından neler olabileceğini söylememe gerek yok sanıyorum.

Ayrıca zıpzıp gelmeden sorayım konu sahibi bacı yaş kaç?

:cool:kadınlar regl oluyor bundan daha iğrenç ne olabilir ki ?

Bu da bize has sanırım regl olayına hastalanma diye nitelendirip bir de üzerine en iğrenç şey olarak adlandırmak. Halbuki o çok değer verdiğimiz doğurganlığımızın, anne olabilmemizin doğal döngüsü sadece. çiş değil kaka değil.

komik ... her insan gaz cikarir .. bu gayet normal bir durum ...ayrica esin olacak kisininde sende bi cok seyden tiksinecegi sey olacak ... adet akinti hamilelik surecinde dikkat edemedigin seyler olacak ... kuzum sen hic evlenme gercekten

Boyle dusunuyorsan sakin evlenme arkadasim.
oyle zamanlar olur ki ikiniz birlikte bozuk yemek yer ishal olursunuz siraya girersiniz tuvalet icin, koku üstüne koku :KK53: ve gulersiniz buna.
ben hamileyken kac kere uluorta kustum kocam temizledi, coktan igrenip bosamaliydi beni o_O

Regl olmak iğrenç birşey değildir Allah'ın bizlere bahşettiği bir durumdur. Olmazsa sağlık acısından neler olabileceğini söylememe gerek yok sanıyorum.

Ayrıca zıpzıp gelmeden sorayım konu sahibi bacı yaş kaç?
Allah bahsetti diye guzel ve mis kokulu mu oluyor.
B.ka igrenc diyebiliyorsak, regle de denilebilir. Sonucta b.k da hayati ve önemli.

Back
X