evlilikten tiksiniyorum :(

Yazmayacaktın ama dayanamadım bu adam ileride hasta olup kusabilir hatta altına yapabilir onu temizlemek zorundada kalabilirsiniz oyle olursa bascan mi tekmeyi sevgi vicdan nerde kalır o zaman
Konuyu çarpıtmayn hastalik ayrı saygısızlık ayrı

bende benzer sebeplerle evliliğimi bitirdim tuvalet meselesi falan bu sanırım kişisel bir durum benimki hani belli bir yaşa kadar bekarlığa alışınca daha sonra bir başkasının insani de olsa durumlarına katlanamıyorsun senin durum da bu bence.

Teşekkür ederim sonunda biri anladı beni.

Valla gaz cikarmak bence de igrenc. Ben de cok seyden igreniyorum. Camasirlarimizi ayni makinede yikayamiyorum. Zaten ayriyiz da su an is dolayisiyla. Benimki allahtan aliskin her isini kendi yapmaya. Coraplarina dokunamiyorum.

bir de kendi sınırlarını bilmeyip de temizlik takıntısının uç noktasında olan, hayatta bir tek kendini temiz sanan gerisini pasaklı kabul eden ve iğrenen biri de karşısındaki insan normal boyutlarda temiz olsa dahi pis sanar. Bu durumda kaşısı pis değil, kendisi takıntılıdır. Bu nokta çok önemli bence.

Kişisel temizlik mühimdir.Kişisel temizliğine dikkat etmeyen biri ile bende yapamam.
Örneğinize takılmış herkes ama benim yanımda bilerek isteyerek rahatça gaz çıkaran bi insanı da istemem açıkcası.
İş yerinde kızın biri lavobodan çıktığı gibi hoop el yıkamadan çıktı gitti,düşünsene o ellerle sevgilisinin elini tutacak felan yok ya mümkün değil

Belki karşıda ki çok pis değildir de, bunu takan kişi çok titizdir.. evet bunu atlamayalım.

Konu sahibi arkadaşım inan bana aşık olduunda bu tür detaylar seni aşırı derecede rahatsız etmeyecektir, karşındaki çok aşırı pis değilse ya da sen aşırıı titiz değilsen.. Bebişin de yapacak, küçük çocuğunda alasını yapacak, hatta ve hatta bile istiye gözlerine bakarak..

Konuyu çarpıtmayn hastalik ayrı saygısızlık ayrı
Ben gaz çıkarmanın saygisıslık OLDUĞUNU pek düşünmüyorum Eşler Arasında ben esimin hicbiseyinden igrenmiyorum belki Ondandır eşimde benden igrenmez biz İkimiz ayni insan gibiyiz belki ondan bana hic pis ve iğrenç gelmiyor esimin hicbiseyi zaten eşim titiz ve temizdir ama o bana der hep benim Yanımda Hayattaki en rahat halini ol

Cok sirin yazmissiniz,
Okurken bile insanin yuzunde bi tebessum olusuyor ; ))
Hep mutlu olun... (gazli gazsiz farketmez )

Evet benim için erkekte temizlik kriteri:
1.) WC yi temiz bırakıyorsa..
2.) WC den sonra ellerini sabunla yıkıyorsa...
3.) Diş ve tırnak temizliği tamamsa...
4.) Saç,kepek, traş olayı tamamsa..
5.) Ağız ve ter kokmuyorsa..
6.) Düzenli kıllarından arınıyorsa..
7.) İç çamaşırı temizliğini yapıyorsa ve banyosunu...

Benim için yeterli. Böyle yazınca çok gibi görünüyor ama şunlar da yani insanın minimum kıstasları.
Kremlensin demiyorum, benimle yarışır gibi gece kremleri olmasın mümkünse.. Kokulara da aşırı düşkün olmasın..
Kısacası metroseksüel olmasın ama temiz olsun.
Şansıma eşimi sipariş etmişim gibi bu konuda tam da istediğim gibidir.

Babaniz mi cok pisti, anneniz mi takintiliydi bilemem...

Gaz bir ihtiyac ancak nasil ki kakanizi salonun ortasina geldigi gibi yapmiyorsaniz bu tip ihtiyaclarinizi da olabildigince insanlardan uzakken gidermek dogru olan,

fakat surekli ayni evi paylastigin insandan bunu saklaman zor,
oturdugu yerde bacagini kaldirip poposunu havalandirip ikinarak igrenclesmedigi surece tolere edilebilir bence ; ))
ki ayni insan burnunu da karistirir, sonra disinin arasini da temizlemeye calisir,
tum bunlar okurken bile igrenc geliyor dimi...

Temizlik ile titizlik arasinda koydugunuz farka gore igrenc dediginiz seyler de degisir bence,

takinti haline getirmemeye calisin,
ustelik yasiniz da kucuk degilmis,
her erkek babaniz gibi degil, hatta elinizi tokalasirken sıkmaktan bile igrenen insanlar var, ancak onlarinki hastalik kabul ediliyor bilginiz olsun...

Çıkartıyorum ama asla başkasının yanında değil. Tuvalete gidiyorum. Size de öneririm sanirim sizde aydan gelmisiniz haberiniz yok bu icttan.
Benim topluluk içinde gaz çıkarttığımı kim söyledi size ?
Evlilik hayatı bu, 24 saati beraber geçiriyorsunuz.
Tabi ki gaz çıkarmak vs gibi hoş karşılanmayacak şeyler için tuvalete gidilmeli.
Ama gece uyku arasında olabilir veya insan kendini tutamayabilir. Böyle şeyler evlilikte normal olur benim ailem ve çevremde böyle tabiki kimse birbirinin karşısında zart zurt yellenmiyor.
ama 1 kere kazayla kaçırdı diye de insan birbirinden tiksinip uzaklaşmaz.
Laflarınız çok sivri, fevri. Ne demek tiksinmek? Evlenmeyin o zaman.
Zaten eşine saygısı olan biri bunu alenen yapmaz.
Ay'dan gelmişsiniz falan benim lafımı da ısıtıp benim önüme koymayın :)
Saygılar :)

Ya hele trafikte dikiz aynasından görüyorsun ya takım elbiseli insanların burunlarını karıştırdıklarını. Belki az önce bana gelen misafir de burnunu karıştırdı, o güzel ve bakımlı dış görünüşün altında pasaklı,pis bir erkek yatıyor olabilir.Bu aklıma geliyor bazen trafikte iğrenç erkekleri gördükçe.

Osuruk yüzzünden koca boşayan kadın ile ilgili konum geldi aklıma.Örnekler ne kadar çokmuş .Kocam da benim yanımda osurur ama allah için pis adam değildir.Pis olsa ben de boşardım anasını satayım .

Bnce evlilik cok guzel sevdigin adam olunca bunlarin bi onmi yok bence yaninda bilerek yapmiyorsa sorun yoktur bnim icin mesela hamileligimin son gunlerinde bende de istem disi kaciyodu cok utaniyordum ama yapacak bisey yoktu cunku sıksmiyorsun o zmn esimde benden tiksinmesi lazimdi haksizmiyim

Al benden de o kadar,
Wc den ciktiginda elini yikadi mi acaba vb sorular da aklima gelmiyor degil
o yuzden birebir bi gorusme olmadikca el sıkısmamaya calisirim, kalabalikta basimla selam veririm herkese,
fakat cok dusunmemeye calismak lazim, yoksa sokaga cikamaz insanlarla gorusemez oluruz...
abarttigimi farkedince yumuyorum gozumu, batti balik diyorum, sonra gun icinde unutuyorum zaten,
takintiya musait bir beynim var maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…