- 21 Haziran 2014
- 97
- 18
- 13
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
Konuyu çarpıtmayn hastalik ayrı saygısızlık ayrıYazmayacaktın ama dayanamadım bu adam ileride hasta olup kusabilir hatta altına yapabilir onu temizlemek zorundada kalabilirsiniz oyle olursa bascan mi tekmeyi sevgi vicdan nerde kalır o zaman
Teşekkür ederim sonunda biri anladı beni.Arkadaslar ya insaf. Kizcagizi bir dovmediginiz kalmis. Kizcagiz sadece bir soru sormus. Konuyu uzatmadan yazdigi icinde herkes sadece gaz kismina takilmis. Ne kadar erkek delisi hanimlarimiz varmis megersem. Konu sahibesi sana gelince. Annenin babanla anlasamadigi baska meseleleride vardi mutlaka. Tabiki kisisel bakimini yapmayan pis birini kimse cekmek zorunda degil. Gaz ve diger konulardada zaruri durumlar ( hastalik vs) disinda git tuvalete arkadasim. Yanimda yapmak zorundamisin. Kari kocayiz diye saygi elden birakmaliyizmi yani. Evlilikten cok korkma sevecegin ve anlasabildigin biriyle evlendikten sonra o kadar korkunc degil. Ama cokda olmasi gereken birseyde degil.
Çıkartıyorum ama asla başkasının yanında değil. Tuvalete gidiyorum. Size de öneririm sanirim sizde aydan gelmisiniz haberiniz yok bu icttan.Pardon siz Mars' tan mi geldiniz ?
Siz gaz cikarmiyor musunuz ?
Ben gaz çıkarmanın saygisıslık OLDUĞUNU pek düşünmüyorum Eşler Arasında ben esimin hicbiseyinden igrenmiyorum belki Ondandır eşimde benden igrenmez biz İkimiz ayni insan gibiyiz belki ondan bana hic pis ve iğrenç gelmiyor esimin hicbiseyi zaten eşim titiz ve temizdir ama o bana der hep benim Yanımda Hayattaki en rahat halini olKonuyu çarpıtmayn hastalik ayrı saygısızlık ayrı
Cok sirin yazmissiniz,Birgün yatarken
yanımdaki beşikte yatan bebeğim gaz çıkardı
hemen arkasından yanımda uyuyan babası gaz çıkardı
ve ben nedendir bilinmez çok mutlu oldum
birgün sen de gaza mutlu olmayı öğreneceksin çekirge diyorum sana
Evet benim için erkekte temizlik kriteri:Belki karşıda ki çok pis değildir de, bunu takan kişi çok titizdir.. evetbunu atlamayalım.
Konu sahibi arkadaşım inan bana aşık olduunda bu tür detaylar seni aşırı derecede rahatsız etmeyecektir, karşındaki çok aşırı pis değilse ya da sen aşırıı titiz değilsen.. Bebişin de yapacak, küçük çocuğunda alasını yapacak, hatta ve hatta bile istiye gözlerine bakarak..
Benim topluluk içinde gaz çıkarttığımı kim söyledi size ?Çıkartıyorum ama asla başkasının yanında değil. Tuvalete gidiyorum. Size de öneririm sanirim sizde aydan gelmisiniz haberiniz yok bu icttan.
Ya hele trafikte dikiz aynasından görüyorsun ya takım elbiseli insanların burunlarını karıştırdıklarını. Belki az önce bana gelen misafir de burnunu karıştırdı, o güzel ve bakımlı dış görünüşün altında pasaklı,pis bir erkek yatıyor olabilir.Bu aklıma geliyor bazen trafikte iğrenç erkekleri gördükçe.Babaniz mi cok pisti, anneniz mi takintiliydi bilemem...
Gaz bir ihtiyac ancak nasil ki kakanizi salonun ortasina geldigi gibi yapmiyorsaniz bu tip ihtiyaclarinizi da olabildigince insanlardan uzakken gidermek dogru olan,
fakat surekli ayni evi paylastigin insandan bunu saklaman zor,
oturdugu yerde bacagini kaldirip poposunu havalandirip ikinarak igrenclesmedigi surece tolere edilebilir bence ; ))
ki ayni insan burnunu da karistirir, sonra disinin arasini da temizlemeye calisir,
tum bunlar okurken bile igrenc geliyor dimi...
Temizlik ile titizlik arasinda koydugunuz farka gore igrenc dediginiz seyler de degisir bence,
takinti haline getirmemeye calisin,
ustelik yasiniz da kucuk degilmis,
her erkek babaniz gibi degil, hatta elinizi tokalasirken sıkmaktan bile igrenen insanlar var, ancak onlarinki hastalik kabul ediliyor bilginiz olsun...
Al benden de o kadar,Ya hele trafikte dikiz aynasından görüyorsun ya takım elbiseli insanların burunlarını karıştırdıklarını. Belki az önce bana gelen misafir de burnunu karıştırdı, o güzel ve bakımlı dış görünüşün altında pasaklı,pis bir erkek yatıyor olabilir.Bu aklıma geliyor bazen trafikte iğrenç erkekleri gördükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?