evlilikten tiksiniyorum :(

1.si insanlar bazen aldatıldığında, dayak yediğinde bile(başka örnekler de vardır ama şuan aklıma gelmiyor) sırf sevdikleri için evliliklerini sürdürmeye çalışıyorlar.ha ben bunu doğru buluyor muyum, hayır ama gaz çıkarıyor falan diye ayrılmak bunların yanında çok komik kalıyor.ve evet yeterince sevmiyordur, yeterince seven insan bazı şeyleri görmezden gelebilir ya da rahatsız olduğunu belli edip karşısındakinin kötü huylarını düzeltmeye çalışabilir ama ayrılmak çok fazla.insanlar bir ilişkide veya evlilikte birbirlerinin bazı huylarına karşı sabır göstermezlerse bu ilişki veya evlilik uzun sürmez zaten, bu durumda da evlenmenin bir mantığı yok bence.bilerek ve sürekli yapılacaksa kızılır tabi ama bazı şeyleri tolere etmek gerekir sonuçta aynı evde yaşanılacak, hayatlar birleşecek.evlilik bu, çocuk oyuncağı değil.
2.si evet katlanırdım.rahatsız olduğumu belli ederdim ama sevdiğim insanı, kocamı bunun için mi bırakacağım?eğer öbür huyları iyiyse(ki burada konu sahibinin babasının daha başka kötü huyları olmadığını varsayıyorum çünkü eğer olsaydı onları da yazardı diye düşünüyorum) bırakmam.önemli olan bir insanın iyi huylarının kötü huylarından fazla olmasıdır.
3.sü çok düz mantık düşünüyorsunuz.bunu yapanlara karşı hoşgörüyle yaklaşmam benim de öyle olduğumu göstermez.sizi ilgilendirmez ama yine de söyleyeyim kendim de aynısını yapmıyorum.yazdıklarımı doğru okuyun, ben de hoş bir davranış olmadığını söyledim zaten.
4.sü tekrar söylüyorum yazılanları düzgün okuyun, hele ki cevap yazacaksanız...ben hiçbir zaman tutulamaz demedim, BAZEN kaçırabilir insan dedim.insanız ya biz hani.

Evlenme öyleyse, kocanın gazı bebeğin bezi nasıl dayanır insan dimi ? :)
Tek sorun bu olsun evde huzur mutluluk olunca insan herşeyi göz ardı edebiliyor

sürekli yapılınca rahatsız eder insanı..ama bunun wc de var..insanların ve tüm canlıların doğasında var..avrupalılar gaz işini doğal diyorlar fakat onlar da genirme işie uyuz oluyorlar..düşünsenize..birisi geniriyor..ne yemek yediyse anlıyorsun..ama nedense türk insanları bayılıyor..birisi genirince ben kızarıyorum..geniren kişi hiç oralı bile olmuyor..

Konuya bak ya allahim sabir ver biri bi sey atmis ortaya bizim kk uyeleride adet sancisini, Allah, din karistirmis birbiriyle tartisiyo

Konu ayrı bir olay da regle iğrenç diyenini ilk defa gördüm.
Çok ilginç.
Ben de tiksinirim ondan bundan ama reglden tiksinti duymadım hiç.

ayy sevince böyle şeyler o kadar umrunda olmuyor ki sen bile şaşırıyorsun :) insan hali olabilir

Evlendik diye edebide saygıyıda bırakmadık ya tuvalet diye bişey var. O benim canım canım.Ayrıca evlenince saygı olmalı çok rahat olunmamalı

Pardon siz Mars' tan mi geldiniz ?
Siz gaz cikarmiyor musunuz ?

Hooop eleştiri ve konu sahibini sindirme bombardımanı başlasın.
Yaşın daha erken zaten takma evliliğe kafami, kariyer hayatına odaklan. Aşkın gözü kördür derler buna da inan :)
Dünyanın bin bir türlü hali var, erkeklerin pasaklı olduğuna inandırmışsın kendini... Sakat karısına, cocuklarına yıllarca bakmış ne adamlar var... Sen kendine merhametli, vicdanı olan bir eş adayı bul varsın pasaklı olsun :)

Reactions: mbz
Yok artik. Gaz cikarmak cok insani bir sey. Gecenlerde feci gaz sancisi cekiyordum, sevgilim karnimi ovdu gaz cikarip rahatlayayim diye, bizi tanisaniz sokagimiza on metre yaklasmazsiniz herhalde

kusura bakma tatlım yarın birgün evlenince derdin gaz olmayacak o gaz olayı sıradan birşey zaten birgün sen yellenirsin öbür gün eşin yellenir. takılmaaaaa

Baban ne derece pisti merak ettim. Sadece gaz cikariyorsa şimdi allah var benimki de yapıyor :)

Reactions: mbz
anlıyorum daaa
erkek düşkünü dedin ya herkese ahaha neysee
Ya birisi ben sevgilime kurban olurum demis. Diger bayanlarda esinin yaninda kazaran veya hastalik haricinde gaz cikarmayi normal gormus. Ne yapayim bende ister istemez bu dusunce olustu erkek olsunda b....tan olsun gibi:)) tabi bu herkes icin gecerli degil.

İnanki benim eşim bir yapıyor abartmıyorum sesi borozan gibi yeni evliyken uykuda yaparken korkudan yataktan sıçrardım tuvalette yapma meselesine gelince yan komşuya havalandırmadan sesi gidecek diye utanıyorum ama yapcak bişey yok allahtan kokmuyor bide koksa napardım bilmiyorum artık çözümde bulamadım bu sevepten boşamakta hiç aklıma gelmedi

Arkadaş s.çmayangillerden. Bezelyede yatamayan prenseslerden sanırım.
Ay allahım sabahın köründe okuduğum konulara bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…