- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
1.si insanlar bazen aldatıldığında, dayak yediğinde bile(başka örnekler de vardır ama şuan aklıma gelmiyor) sırf sevdikleri için evliliklerini sürdürmeye çalışıyorlar.ha ben bunu doğru buluyor muyum, hayır ama gaz çıkarıyor falan diye ayrılmak bunların yanında çok komik kalıyor.ve evet yeterince sevmiyordur, yeterince seven insan bazı şeyleri görmezden gelebilir ya da rahatsız olduğunu belli edip karşısındakinin kötü huylarını düzeltmeye çalışabilir ama ayrılmak çok fazla.insanlar bir ilişkide veya evlilikte birbirlerinin bazı huylarına karşı sabır göstermezlerse bu ilişki veya evlilik uzun sürmez zaten, bu durumda da evlenmenin bir mantığı yok bence.bilerek ve sürekli yapılacaksa kızılır tabi ama bazı şeyleri tolere etmek gerekir sonuçta aynı evde yaşanılacak, hayatlar birleşecek.evlilik bu, çocuk oyuncağı değil.He, sevmediği için ayrılmış. Adam yemek yerken dahi yapıyormuş. Sen katlanabilir miydin? Buna katlanan eminim kendisi de aynısını yapıyordur. 'Tutamadım kaçtı' gibi bir bahane olmaz. Bunun mantığı alan almış, ne gerek var kibarlaşmaya mantığıdır.
Asla kocam osurmaz icinde tutar hep,o yuzden cok mutlu bir evliligm var
Ben pedimi sık sık değiştiririm ayrıca tiksinirim o gün elimi sürekli yıkarım malesef kötü huyKonu ayrı bir olay da regle iğrenç diyenini ilk defa gördüm.
Çok ilginç.
Ben de tiksinirim ondan bundan ama reglden tiksinti duymadım hiç.
Pardon siz Mars' tan mi geldiniz ?Kızlar ben gerçekten tiksiniyorum ya. Babamla annem babamın evin içinde çok bakımsız dolaşması, pis olması yüzünden ayrıldı ve bende bu sebepten tüm erkeklerden tiksiniyorum.Mesela o yanımda gaz çıkarsa ben ondan uzaklaşırım anında. Bi daha aynı yatğa girmeye bile tiksinirim tabi bunu bilinçli yaptığı sürece.
Evlilik gerçekten bu kadar iğrenç mi, insanlar bu kadar saygısızca, iğrenç mi davranıyor.
Ya birisi ben sevgilime kurban olurum demis. Diger bayanlarda esinin yaninda kazaran veya hastalik haricinde gaz cikarmayi normal gormus. Ne yapayim bende ister istemez bu dusunce olustu erkek olsunda b....tan olsun gibi:)) tabi bu herkes icin gecerli degil.anlıyorum daaa
erkek düşkünü dedin ya herkese ahaha neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?