- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi yazyagmurumm
-
Arkadaslar ya insaf. Kizcagizi bir dovmediginiz kalmis. Kizcagiz sadece bir soru sormus. Konuyu uzatmadan yazdigi icinde herkes sadece gaz kismina takilmis. Ne kadar erkek delisi hanimlarimiz varmis megersem. Konu sahibesi sana gelince. Annenin babanla anlasamadigi baska meseleleride vardi mutlaka. Tabiki kisisel bakimini yapmayan pis birini kimse cekmek zorunda degil. Gaz ve diger konulardada zaruri durumlar ( hastalik vs) disinda git tuvalete arkadasim. Yanimda yapmak zorundamisin. Kari kocayiz diye saygi elden birakmaliyizmi yani. Evlilikten cok korkma sevecegin ve anlasabildigin biriyle evlendikten sonra o kadar korkunc degil. Ama cokda olmasi gereken birseyde degil.
A ter kokusuna ben de bayılırım ki koku ile ilgili bilimsel bir şeyler de vardı. Tam neydi hatırlamıyorum ama.
Bir gazla kaçmaz canım merak etme. Acayip bi şey. Hani ben anne değilim henüz bebek kakası bana çok iğrenç geliyor ama anneler utanmasam yerim modunda ya işte bu da öyle bir şey :) Minik pırtlar duymamazlıktan gelinebiliyor.
Kel alaka: )) konunun tamamini okumadan anlamadan birtek cumleye takiliyor herkes.Ne alaka?
anlıyorum daaaKel alaka: )) konunun tamamini okumadan anlamadan birtek cumleye takiliyor herkes.
Yani hem regl olma isi hem gaz cikarma işi igrenc dedim sonra kendime abartma dedim, duzeltme yapmama gerek yok artik sanirim
Ya da ekini kullandigim icin duzeltme yapma gereksinimi duymadiniz degil mi? Benim rahatsiz oldugum kisim o 2 cumle arasinda kullandiginiz kelimeler yan yana olunca disaridan bu ne ya? Dedirttiriyor..Ben normalde kendim de fazla dikkat edemem ancak bu tarz kelimeyi yanyana kullanirken 2 kere dusunulmesi lazim..
Disaridan kotu anlasilabilecek tarzta yazdiniz..Ve ben cok rahatsiz oldum Allah ve b.. yanyana bu sekilde kullanamazsiniz..Eger amac saygisizlik degilse ki degil galiba biraz daha dikkat lutfen..
Cok agir seyler yazicaktim cok sinirim bozuldu, kalkip beni burda saygisizlikla sucluyosunuz ve bana boyle yazamazsiniz diyosunuz ben neyi yazip yazmiycagimi gayet iyi biliyorum kimseye de yazdigim şeyleri yargilama hakki dusmez
Ama simdi okuyunca Allah b... derken ne dusundugunuzu anladim, oyle bi anlam cikarttirmak istemedim allah belalarini... yazmam gerekirdi. Neyse cok uzadi, duzeltme yapiyorum
**** dedim ama sanirim bir sure sonra duzeltilmiyor kaldi oyle****
Kocası tuvalete giriyor diye boşanan biri vardı sanırım aklıma o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?