evlilikten tiksiniyorum :(

Ne alaka?

Dogru aslinda evet guzel bi noktaya degindiniz. Bana da bebek şeysileri cok igrenc geliyo ama anneler ayni dediginiz modda. Hatta okadar igrenc geliyoki basta evlenecegim adama eger cocuk olursa altini sen degistiriceksin diye anlasma imzalatmayi bile dusunmustum

Arkadasim sen evliligi erkeklerlerle sartlandiriyon ama ne kadinlar var ornk verim ben mideniz bulanmaz ins karsi komsum vardi gicik bsy kadinin kendisi odun esi iyi biriydi kadin bna dediki ben kabizligim bitmiyoo esim elcek giyim parmagmla temzleyim demis esine ne dediyse ve dha neler anlatti ogun inanin yemeden icmeden kesildm gunlerce boyle kadinlarda var bunlarin hepsi tamamn saygiyla ilgili

Yani hem regl olma isi hem gaz cikarma işi igrenc dedim sonra kendime abartma dedim, duzeltme yapmama gerek yok artik sanirim

Ya da ekini kullandigim icin duzeltme yapma gereksinimi duymadiniz degil mi? Benim rahatsiz oldugum kisim o 2 cumle arasinda kullandiginiz kelimeler yan yana olunca disaridan bu ne ya? Dedirttiriyor..Ben normalde kendim de fazla dikkat edemem ancak bu tarz kelimeyi yanyana kullanirken 2 kere dusunulmesi lazim..

Disaridan kotu anlasilabilecek tarzta yazdiniz..Ve ben cok rahatsiz oldum Allah ve b.. yanyana bu sekilde kullanamazsiniz..Eger amac saygisizlik degilse ki degil galiba biraz daha dikkat lutfen..

Cok agir seyler yazicaktim cok sinirim bozuldu, kalkip beni burda saygisizlikla sucluyosunuz ve bana boyle yazamazsiniz diyosunuz ben neyi yazip yazmiycagimi gayet iyi biliyorum kimseye de yazdigim şeyleri yargilama hakki dusmez

Ama simdi okuyunca Allah b... derken ne dusundugunuzu anladim, oyle bi anlam cikarttirmak istemedim allah belalarini... yazmam gerekirdi. Neyse cok uzadi, duzeltme yapiyorum

**** dedim ama sanirim bir sure sonra duzeltilmiyor kaldi oyle****

Erkek+gaz=evlilik :) yok be guzelim keske evliligin tek igrencligi bu olsa kimse bosanmasa diger igrencliklerin yaninda gaz havada bulut

Merak etme arkadaşım kendin gibi düşünen biriyle evlenirsen sorun yasamazsın. Her erkek bir değil. Ben de senin gibi düşünürdum ama eşim çok şükür yüz göz olmaz lackalasmaz. Ki bu konuda aramizda hic konusma gecmemistir. Boyle basladik boyle devam ediyoruz.Yani her ilişki evlilik farklıdır o nedenle sözlerimi seçerken çok dikkat etmeye calisicam ama ben çok rahat erkek ve kadınları anlayamıyorum. Esinin yanında gaz çıkarmak çok çirkin bence. Aska sevgiye saygisı olan insan böyle davranmaz. Ben o adamı bir ömür arzulayacagim aynı yatağa gireceğim. Isterim ki yanımda temiz olsun kendine dikkat etsin saygısı olsun. Evet gaz çıkarmak çok insani ama wc var git istediğini yap. Simdi birileri vaay adam hasta olsa ne olacak falan der hastalık hali haric tabi ki öyle bir durumda eşimin altını bile alırım hiçte tiksinmem. Ama yanımda zar zırt gaz cikariyorsa bu adamın bana saygisı yoktur.

Kusura bakmayin ama konu b.. olunca ve siz oyle yazinca inanin ben de cok sinirlendim..Uzatmayip duzelttigimiz icin sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…