öle çok bişey istememiştim.
kuru ekmek soğanım olsun,bir göz odam bulunsun içinde saygı,sevgi,huzur ve sağlık olsun istedim.
nişanlıyken eşime'seni seviyorum'u bile zorla söylettiriyordum.
arkadaşlarıyla vakit geçiren,iş çıkışı eve gelmek yerine arkadaşlarının yanına giden birisiydi.
ailesiyle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı.onlar hep istediğimizi yapa ngelin olsun istediler.
evlendik.eşim işten eve evden işe gelen biri.sadece cumartesi ve pazar günleri ark. ile takılır.
artık kendiliğinden seni seviyorum der.bu da beni çok mutlu eder.
ailesiyle anlaşamıyouz hala.onlar 7/24 onlarda olmamızı ister.evdeki görümceme ve onunn kızlarına prensesler gibi davranmamı beklerler.ama nafile!kusra bakmasınlar doğurmasını bilen bakmasını da bilir.
eşimin en çok sevdiğim huyu.ne kadar onu yapacaksın bunu yapacaksın dese de (sinirliyken) onu susup dinlerim ve iki canım cicimle istediğim herşeyi yaptırırım.
mesela artık pazar günleri kendi evimizde başbaşa kahvaltı yapıyoruz...(ilk sıralar kaynanamlarda yapıyorduk)
Bekarken aşkın her kapıyı açabileceğini,evlilikte sorunların aramızdaki aşk sayesinde çözülebileceğini sanıyordum...
Büyüklere cevap vermenin,"hayır" demenin saygısızlık olduğunu sanırdım...
Yanılmışım...
ben onları hala öyle sanıyorum.sanırım yanlış yapıyorum bende farkındayım...eşimle paylaşarak çözeriz diyorum ama 6 aydır hiç yol katedemedik.k.validem laf çaktığında cevap vermek istiyorum ama olmuyor işte olmuyor.
ben onları hala öyle sanıyorum.sanırım yanlış yapıyorum bende farkındayım...eşimle paylaşarak çözeriz diyorum ama 6 aydır hiç yol katedemedik.k.validem laf çaktığında cevap vermek istiyorum ama olmuyor işte olmuyor.
biz çok zor bi nişanlılık süreci geçirdik. eşim benim için çok şeyden vazgeçti. en büyük korkum evlendıkten sonra bi sinir , kavga anında bunları suretıma vurmasıydı. ilk olumsuzlukta beni suçlaması.. ama olmadı çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah en büyük dileğim bu. şuan maddi anlamda çok zor bi dönemdeyiz bazen çok bunalıyorum ama o yanımda ya akşam eve geldiğinde gözlerimin içine bakıp bana kocaman sarılıyo ya yatağa girince beni göğsüne saklıyıp uyuyo ya hiçbişeyden korkmuyorum içimi ısıtıyokocam.. şimdi düşünüyrum da iyiyki vazgeçmemeişim ondan iyiki katlanmışım bütün o işkencelere baskılara.
ailesine gelince o güya çok sevdikleri oğullarını sırf benim yaşadığım şehre geliyo diye bi evlatlıktan redetmedikleri kaldı. düğünümüzü rezil ettiler en güzel günlerimi zehir ettiler bütün hevesimi kursağımda bıraktıar ve koca düğünü bu iki gence yaptırıp elimizdeki bütün paraları da alıp kenara çekildiler bizi koca bi borç yığınıyla başbaşa bıraktılar. gidip sorsanız düğün yaptık derler. onlar oğullarını banka hesabı gibi gören para kaynakları kesildiği için hırslarından etrafa saldıran zavallı insanlar. bizse kocamla kocaman bi aileyiz artık . iyiki evlenmişim be
Nişanlıyken eşimin ailesini melek gibi gördüğüm için
kayınvalidesinden yakınanlara ''aa biz hiç öyle değiliz çok iyi insanlar'' falan diyordum.
Evlendiğimde ve bir ömür bu sekilde melek olacaklarını sanmıştım evlendim
etrafımda ki melekler,şeytan olunca öğrendim ki herşey köprüyü geçene kadar...
Sandim ki herşey sevgi herşey aşk...ama yaşadığım kötü olaylardan sonra öğrendim ki
ne sevgi nede aşk tek başına yeterli olmuyor,herşey biryere kadarmış...
Bekarken Eşim bana asla el kaldırmaz sanıyordum,bir tokat bile atsa boşarım diyordum
evlendikten sonra o tokadı yediğimde,öyle kolay boşanılmadığını '' bekara karı boşamak kolay''
sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım...
Eşimi çok seviyorum 3.şahıslar dışında kendi içimizde mutluyuz
Bizi kendi halimize bırakırlarsa daha da mutlu olacagımızı umuyorum...
Yazınızı okudum ve korkttum:18: Aynı bende şuan nişanlımın ailesinin çok iyi insanlar olduğunu hatta melek gibi olduklarını düşünüyorum inşallah benimkilerde şeytana dönüşmez:18:
Yazınızı okudum ve korkttum:18: Aynı bende şuan nişanlımın ailesinin çok iyi insanlar olduğunu hatta melek gibi olduklarını düşünüyorum inşallah benimkilerde şeytana dönüşmez:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?