Evlilik demek sabir,emek,özveri demek...
Öyle ben askimla basbasa olayim herseyin üstesinden gelirizle olmuyor bazi seyler.
Ask bitince yerini sevgi-saygi aliyor zamanla istemedigin seylerle karsilasinca illaki kendini sorguluyorsun degermi diye.Verdigin emekle karsindakinin emegini kiyasliyorsun.
Su durumda iyiyiz ama yasanmamasi gereken lüzumsuz bicok sey yasadik.Dönüp baktigimda pismanliklarim var evet cok yiprandim simdiki aklim yeni evlendigimde olsa daha mutlu olabilirdim.Cünki yasananlar unutulmuyor sadece üstüne sünger cekip devam ediyorsun.
Pismanlik derken 3.sahislara olan gereksiz saygi,hosgörü,alttan almalardan bahsediyorum.Evlilik ne yazikki 2 kisiyle yasanmiyor.
hiç sıkma canını hepsi ödenir yavas yavas.Allah agzınızın tadını bozmasın.ne guzel hep boyle sarılın bırbırınıze
valla böyle giderse bizmde aramız açılacak onlarla.susuyorsam kocamın hatrına susuyorum aslında.böyle olması gerkemiyodu.ne vardı biraz bencil olmasalardı.işimizi gücümüzü bırakıp onlarla ilgilenelim isityorlaer.yanlış anlamayın ilgilenmiyor değiliz.çalşıtığım halde gönülleri olsun diye giderim ararım hiç ihmal etmem ama yetemiyorum ne yazıkki.hayatımız hakkında karar bile veriyolar.evimiz onlara yürüyerek 10 dk uzaklıkta ama onlara göre uzakmış satıcaklarmış evimizi onların dibinde daha yakın bir yerde oturucakmışız.bunları düşünsem aklıma gelmezdi.nişanlılıkta okadar anlayışlılardıki böyle konularda.şimdi ne oldu ne değişti anlamıyorum.ben böyle olacağını hiç beklemiyodum açıkcası.
evlenmeden önce eşimin ailesi kendi ailem gibi olacak diye düşünürdüm...ne salakmışımne kadar iyi olsalar da böyle bişey mümkün değilmiş onu anladım
evet EVLİLİK İKİ KİŞİYLE YAŞANMIYOR ne yazıkki
Çok iyi anlıyorum, burda okuduklarım sayesinde çok fazla hayal kırıklığı yaşamayacağım sanırım:13:şeytana dönüşmek demeyelimde oğullarını onlardan çaldığımızı falan düşünüyolar sanırım.oysaki ben öyle düşünmüyorum.o anne ben eş.içlerine sindiremedikleri tek şey bu işte.bundan dolayı oluıyorya her problem.bundan dolayı işte tüm umupta bulamadıklarımızzz...
Korkmayın lütfen!
Ben eşimin ailesi hakkında türlerinin son örnekleri olduklarını düşünüyorum
Umarım siz hayal kırıklığı yaşamazsınız,şimdiden mesafeli olun
kendinizi hazırlayın melekler sandığımız kadar saf temiz olmaya biliyorlar bazen
nişanlıyım veeeeeeeeeeeeee evlilikte ki en korktuğum şey evliliğin iki kişi olarak yaşanmaması
Çok iyi anlıyorum, burda okuduklarım sayesinde çok fazla hayal kırıklığı yaşamayacağım sanırım:13:
Bugün başka bir konunuza denk geldim ve okuma fırsatı buldum. Sabrınızı kutluyorum ve yaşınızın üstünde bir olgunluğa sahipsiniz. Umarım hakettiğiniz değeri görürsünüz bugün olmasa bile ilerde en azından..
Sevgili desperateandy;
O konuya nediyeceğimi inan bilmiyorum maalesef yaşanan gerçek sorunlar
Bende kendimi kutluyorum gösterdiğim sabır örneği için...
Hakettiğim değeri bugün olmasa bile ilerde göreceğimi umarak bu yola devam ediyorum.
Zaman iyiyide kötüyüde bizlere gösteriyor...
Bu tür olayları hiç kimsenin yaşamamasını diliyorum.
Nekadar az beklenti okadar mutluluk...
Buna uyulduğu zaman mutsuz olmazsınız ( 3.şahıslar için değil,evlilik adına)
iyi dileklerin için teşekkür ediyorum
nişanlıyım veeeeeeeeeeeeee evlilikte ki en korktuğum şey evliliğin iki kişi olarak yaşanmaması
kırgınlıklarım üzüntülerim olmuştur ama çoğunluğunu içime atmadan sohbet ederek hakkımı koruyarak aşmışımdır zamanında beni haklı çıkardığı olmuştur ,çukurların çok olduğundan başkaların sözlerine asla güvenmedim bunlar enerjini tüketen varlıklar gereksiz olanları hayatınızdan çıkartmasını bileceksinizKesinlikle katılıyorum. Ne yazıkki etrafımızda maskesini takmış insanlar(!) çevriliyken 3. şahıslar yüzünden yaşanan sorunların önüne geçilmiyor. Eşiniz yada birlikte olduğunuz insan ne kadar sizi çokta sevse bazen dolduruşlara, kışkırtmalara gelip size olmadık laflar edebiliyor hatta şiddete kadar varıyor çoğu zaman.. Bunları yaşayan o kadar çok ki..
Sevgi çözüm değil herşeyin çözümü için bunu biliyorum ne yazıkki acı tecrübelerim var bu konuda.. En büyük güç sanırım sabır ve inanç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?