Evlilikten Ümidi Kesmiş 30+ hanımlara soruyorum

Bu düşünce yapısını değiştirmediğiniz sürece sanırım böyle olmaya devam edecek. Negatifliğiniz, kendinize güvensizliğiniz burda yazarken bile bize yansıyor. Yüzyüze olduğunuz bir adama yansımaması mümkün değil. İstediğiniz kadar dile getirmeyin bunu muhakkak yansıtırsınız.

Bakın ben çarpıcı güzellikte bir kadın değilim, dişiliği ön planda olan bir kadın hiç hiç değilim, bir bakan bir daha dönüp bakmaz normal şartlarda, sarışın renkli gözlü falan da değilim bildiğiniz kara kaşlı kara gözlü türk kızıyım. Ama etrafımda talipler, peşimden koşan adamlar hiç eksik olmadı. Ben evlilikten kaçtıkça evlilik teklifleri geldi. Neden sizce? Çünkü kendime güvenim aşırı denebilecek düzeyde, genel kültürüm yüksek seviyede. Bir adamın karşısına geçtim mi futboldan siyasete, modern sanattan klasik müziğe kadar her konuda söyleyecek üç beş cümlem vardır. Erkek milleti öyle sandığınız gibi güzelliğe çok önem vermiyor. Evet ilk başta arada çekim olması için güzellik önemli olabilir ama sonrasında karakter ön plana geçiyor. Hayatıma giren erkeklerin hiç biriyle sevgili olmak amacıyla tanışmadım ben. Biriyle arkadaş grubunun içinde, diğeriyle ortak hobimizle ilgili bir dernekte, öbürüyle bir seyahatte falan tanıştım. Öncesinde hep arkadaşlıklarım oldu sonra hayatıma girdiler.

Siz sosyalleşmeyip, kendinize güvenmeyip, adamları tepenize çıkartıp size gelmelerini, sizde kalmalarını bekliyorsunuz. İnanın bu imkansıza yakın bişey. Ha olur mu olur ama siz bu karakter ve ruh halinde kaldığınız sürece değer gören bir kadın olmazsınız evlenseniz de. Mutsuz bir evliliğe adım atarsınız.

Sistem evliliği pompaladığı sürece durum bu,sistem sex pompaladığı sürece ihanet aldatmanın arkası kesılmeyecek,ben 38 yaşın bekar çok mutlu biriyi,hiç evlenme derdim olmak,yanı derdim evlenmek olmadı,ama sende haklısın,bazen öle dangalakÇa neden evlenmedın nıye düşğnmıyorsun dıye saçma sorular geliyorki,hatta sormaya cesaret edemeyen bile pat diye patlıyor,çocuk sevmeıyıruz,acıyan gözlerle senınde ılsun duası hemen,yahu ben çocuk istemedığım evlenmedım,bence tez vakitte bu evlenme işinden sıyrıl,bekarlar daha mutlu,ınan bana

Siz deyince baktım oraya da hagaten aynı şeyler
Bence erkek bu, dediydi dersiniz
Zaten fake diyenlere cevap vermiyor özellikle.
Ben yine de kensini takdir ediyorum, kezban argümanlarını güzel kullandığı için ve de 2012den beri azimle buralarda takıldığı için hahah.

Senin bayağı ve basit mesajlarını muhatap Alma Gereği bile duymamıştım ama haddini aştın basit insan... Sen benden daha acınacak durumdasın 2010'dan beri burdayım hadi yallah başka kapıya. Mesajını kibledim Mune Israrla konu dışı yorum sataşma var. Ayrıca Mune iftira var benim ekşi sitesinde bu tür Konuları açtığım hesabım yok bana iftira atılıyor.

Mune bana iftira atılıyor

Iftiracı kötü kalpli iftiracı. Hadi sıkıyorsa link ver nerde açmışım aynı konulu duyuruları link ver sıkıyorsa. İftiracı. Bu nasıl bir kötü kalplilik.

Mune bu kadın ya da erkek büyük ihtimalle bana iftira atıyor.

Eski konularina goz attim.Anladigim kadariyla senin tanisma ve birini begenme konusunda bir sorunun yok. Soyle davranirsam boyle olur boyle davranirsam soyle olur diye dusunup duruyorsun. Bunun bir formulu yok. Karsimizdaki insana cok fazla anlam yukleme gibi bir yanlis yapiyoruz bazen. O yuzden beklentin minimum seviyede olsun.

Sen icinden geldigi gibi davran. Mesaj atmak istiyorsan kendini kisitlama. Cok fazla da uzerine dusme ama. Sen icinden geldigi gibi davran. Gidecek olan yine gitsin. Kismet degilmis der gecersin.

Son düzenleme:
Bu ne yaw bayağı basit acınası kötü kalpli, atarlanmaların bile adnan ziyagil gibi. Yavaş gel bakalım genç :) Sende bir gariplik var ama tam çözemedim, böyle yaygara yapıp üstünü örtemezsin :)
Üyelik tarihin 2012, nasıl 2010dan beri buradasın? @dertlisimge diye başka üyeliğin vardı senin hatırlıyorum ben seni.
Ekşi duyurudaki nickte mesela konferansa gittiğinden bahsetmişsin burada da aynı konuyu açmışsın?
Kafa mı buluyorsun burada milletle sen?

2010'dan beri üye olan sensin ben değil, yazın Yanlışı olmuş: "sen benden daha acınacak durumdasın 2010'dan beri burdasın" doğrusu.

Bana ekşide hep aynı evlenemedim Tarzı konular açmış diye iftira ettiniz hani nerde ? Neymiş konferansla ilgili 1 konu varmış. Evet 80 milyonluk ülkede konferansa tek Katılan benimdir zaten hıhı çok mantıklı(!!)

bırde soyle dusunun. evet evlendın 1 sene sonra ama kocan senden önce vefat ettı dıyelım allah korusun. ve yıne yalnız kalıcaksn kacıs olmaz. cocukda olmazsa. bence cok gereksız endıse ııcındesın. bende 30 yasındayım hayatımda kımse yok.. he olsada olurdu ama mutsuz bır beraberlıktense yalnız kalmayı yeglerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…