• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlililk bitince herşey bitiyormuş...

umarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten :69:

cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım :1:
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum :40:
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için :38:

Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah..
gönlümüzdekini hayatımıza versin inşallah canım..

zamanla sende bu moda geleceksin, birazcık daha zaman...
benimde üzüldüğüm o kadar çok şey varki, ama bişeyi değiştirmiyor
gerçi hoş ben biten evliliğim konusunda hiç üzüntü duymadım duymuyorumda
sadece haketmediğim şeyleri yaşamak zorunda kalışım beni çok yaralamış onlar takılırdı bazen kafama..
şimdi onların izleride yavaş yavaş kayboldu

şimdi tek istediğim hayatımdaki tekilliğin çoğul olması..
kıymet bilecek bir insan, anlayışlı, merhametli biri olsun istiyorum hayatımda..
yeniden sevmek istiyorum... sevilmek..

yarım kalan hayaller,bir umutla yapılan evlilik ve herseyin birden bosa gitmesi tabi ki üzüldüm...
bu hayatı bir daha yaşamayacagım ve boyle olması cok acı...
ama dedigim gibi hersey bizler icin buna da sukrediyorum...
insallah guzel seyler yasarız gecmisi bir daha hic konusmayız...
o birinin eksikligini bende cok hissediyorum,,nasıl birseydi unuttum sanki,,
elbet birgun hersey yoluna girecektir insallah gec olmaz en azından kendim icin oyle diyorum :)
sevgiler arkadasım

Allah yardımcınız olsun. Bu aralar kendimi o kadar yakın hissediyorum ki, hislerinizi öğrenmek için girip baktım konuya. Çok da iyi anladım aslında, köprünün diğer tarafına o kadar yakınım ki :59:

insanın severken ayrılması zor birşey gerçekten ve çok üzücü ..
çok üzüldüm durumuna ,senin yerine kendimi koydum ..
ama her evlilikte bir alışma süreci oluyor ..ç
Çiftler ilk başlarda böyle anlaşamıyorlar ama bu süreçte bence sabretmek lazım .çünkü zamanla insan alışıyor birbirine ve eskisi gibi kavgalar olmuyor ..z
aman herşeyin ilacı gerçekten ...
biz de ilk evlendiğimizde bazı konularda anlaşamıyorduk ,ama ben sabrettim ,zamana bıraktım ,ikimizde de suç vardı ,zamnla hatalarımız anladık , birbirimizin huyuna alıştık ve şimdi çok şükür çok mutluyum ..
o zaman ben de sabretmeyip ayrılmayı düşünseydim boşu boşuna bir ayrılık olacaktı ve ben eşime 7 yıldır deli gibi aşığım..
hayatta bazen hemen yılmamak ,mücadele tmek gerekiyor..
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.
.keşke daha fazla mücadele etseydiniz..
ama vardır bunda da bir hayır..
eğer eşiniz olmadan yapamıyorsanız ,sorunları düzeltebileceğinize inanıyorsanız ,arayın onu ..
hiçbirşey için geç değil ..
sonuçta arada büyük bir sevgi var ..
bir ömür boyu sevgisiz yaşamaktansa ,sorunları çözmeye çalışın bence ..
gerçi eşiniz de sizi aramıyorsa onda da sorun var ? size olan sevgisi bittimi? bitmediğine inanıyorsanız sevginizin peşine düşün derim ben size ..ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Allah yardımcınız olsun. Bu aralar kendimi o kadar yakın hissediyorum ki, hislerinizi öğrenmek için girip baktım konuya. Çok da iyi anladım aslında, köprünün diğer tarafına o kadar yakınım ki :59:

Hayırlısı olsun inşallah.
Açıkçası pek öyle yazılan çizileni okumakla olmuyor maalesef.
Herkesin olaylara tepkisi o kadar farklı ki.
Ben ki aylar öncesinden kendimi hazırlamıştım.
Yapacağım konuşmalar,vereceğim tepkiler hep madde madde önümdeydi her an.
O an gelince tüm planlarımı gerçekleştirdim de bazı hesapta olmayan durumlarla karşılaşınca şok oldum.
Şöyle ki; kendinizi hazırlıyorsunuz,iyi kötü acınızı da çekiyorsunuz,atlatıyorsunuz da etrafa müdahale edemiyorsunuz. Onları kontrol etmek çok güç.
Bir de koca faktörü var tabii. Onun da yaşadıklarından etkileniyorsunuz. Ben kocamın ciğerini bildiğim için onda da rahattım.Onu da yönlendiren bendim hep olduğu gibi..
Ya bu konular çok derin. Uzun lafın kısası; Rabbim hiç kimsenin yuvasını bozmasın,mecbur kalanlara da yardım etsin inşallah!

insanın severken ayrılması zor birşey gerçekten ve çok üzücü ..
çok üzüldüm durumuna ,senin yerine kendimi koydum ..
ama her evlilikte bir alışma süreci oluyor ..ç
Çiftler ilk başlarda böyle anlaşamıyorlar ama bu süreçte bence sabretmek lazım .çünkü zamanla insan alışıyor birbirine ve eskisi gibi kavgalar olmuyor ..z
aman herşeyin ilacı gerçekten ...
biz de ilk evlendiğimizde bazı konularda anlaşamıyorduk ,ama ben sabrettim ,zamana bıraktım ,ikimizde de suç vardı ,zamnla hatalarımız anladık , birbirimizin huyuna alıştık ve şimdi çok şükür çok mutluyum ..
o zaman ben de sabretmeyip ayrılmayı düşünseydim boşu boşuna bir ayrılık olacaktı ve ben eşime 7 yıldır deli gibi aşığım..
hayatta bazen hemen yılmamak ,mücadele tmek gerekiyor..
zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.
.keşke daha fazla mücadele etseydiniz..
ama vardır bunda da bir hayır..
eğer eşiniz olmadan yapamıyorsanız ,sorunları düzeltebileceğinize inanıyorsanız ,arayın onu ..
hiçbirşey için geç değil ..
sonuçta arada büyük bir sevgi var ..
bir ömür boyu sevgisiz yaşamaktansa ,sorunları çözmeye çalışın bence ..
gerçi eşiniz de sizi aramıyorsa onda da sorun var ? size olan sevgisi bittimi? bitmediğine inanıyorsanız sevginizin peşine düşün derim ben size ..ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Buna da katılmıyorum.
Hiç bir kadın mücadelesini vermeden boşanmaz.
Emin olun ki kanının son damlasına kadar savaşmıştır.
Ama peygamber değiliz ki sabrımız da bitiyor sonuçta bir yerde.
Sevgi... Hep seviyorum diyoruz da sadece sevgi evliliği kurtaramıyor maalesef!

Buna da katılmıyorum.

ben de size katılmıyorum ..
kadınların özellikle çalışan kadınların çoğu kendilerini başbakan sanıp ,evleniyor..
işine gelirse ,gelmezse boşanırım ne olacak diye bir düşünce var artık insanlarda...
ekonomik özgürlüğü olan hiçbirşeyle mücadele etmeyip en kolay yolu seçiyor..
arkadaşlarımdan çok var böyle tipler..
tartıştıkları konuları ,akıllarına taktıkları incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden boşanmaya gidiyorlar ..
çünkü artık insanların ahlak anlayışı da değişti..
olmazsa boşanırım düşünceis var ..halbuki bir evliliğe adım atarken iice düşünüp ona göre evlenmek lazım ..baştan böyle düşünüp evlenirse insan sonu hezimet oluyor..
dizilere bakın ..o kadar rahat bir şekilde gayrı meşru hayatları önümüze seriyorlarki insanların bilinçaltına bu düşünceleri empoze ediyorlar..
kiminin eli kiminin cebinde belli değil dizilerde ..boşanıyor ,evleniyor ,boşanıyor ,aldatıyor..insanlar da izledikçe ne var ben de boşanırım bak boşananlar da ayakta kalıyor fikrine kapılıyor ...ama gerçek olan öyle değil işte ..
arkadaş zaten basit meselelerden ayrıldık demiş kendi söylemiş..
bir erkeğin içkisi varsa ,alkolikse,kadın kız ayağı varsa ,her türlü yolsuzluğu yapıyorsa vs ahlak dışı işleri varsa o zaman boşanırsın tabi..
ama böyle ufak tartışmalarda ,iki tarafın da kendi egosunu tatmin etme yarışına girmesiyle boşanmak çok yanlış bana göre..

güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,,
ama hayat öyle bir garip ki bazen kendin birsey yapamıyorsun,,
ya koşullar ya da karsında ki hükmü veriyor zaten,diyorum yaa en çok üzüldüğüm kurulan hayallerin yıkılması dibe dogru batmak...
ama bir yanım hep umutlu oluyor fakat bir ışık yok hala :23:
benim durumumu yaşayan arkadaslar nasıl atlattılar acaba merak ediyorum ben sanki bununla ölecekmisim gibi hissediyorum.
sizlere belki yardımcı olamam belki ama dertlesmek istediğinizde ben buradayım sevgiler :nazar:

severek ayrılmak! Eşimle zaman zaman bu noktaya gelıyoruz çok basıt bırseyden.
Ama ben hep kendimi suçluyorum onda bır kusur bulamıyorum çoğu kez.
Seviyoruz ama anlaşamıyoruz da. Ne onunla ne onsuz ama böyle de yürümüyo.
:14:

Buna da katılmıyorum.

kesinlikle katılıyorum,onun vermediği mücadeleyi ben verdim ama sonuç ortada
sevgi gerçekten evliliği götürmüyor,bana ne nedir diye sorsanız size net birsey yazamam bile
o kadar garip ki gercekten Laale arkadasima sonuna kadar katiliyorum,kimse evliliğinin bitmesini istemez
kimse boşanmak için evlenmez...:19:

zaten tartısmalar basit seylerden cıkıyor bende anlamıyorum sonra da anlasamıyoruz diyoruz,
tahammül sınırlarımız iyice daralmıs sanırım ama her iki tarafında,
aslında bir taraf idar etmeyi bilse,ya da konusarak anlasmaya varsa olaylar hicde büyümeyecek.
arkadaslar birsey daha ögrendim ki hayattan en büyük darbe sevdiğinden geliyor buna inanın...

ben de size katılmıyorum ..
kadınların özellikle çalışan kadınların çoğu kendilerini başbakan sanıp ,evleniyor..
işine gelirse ,gelmezse boşanırım ne olacak diye bir düşünce var artık insanlarda...
ekonomik özgürlüğü olan hiçbirşeyle mücadele etmeyip en kolay yolu seçiyor..
arkadaşlarımdan çok var böyle tipler..
tartıştıkları konuları ,akıllarına taktıkları incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden boşanmaya gidiyorlar ..
çünkü artık insanların ahlak anlayışı da değişti..
olmazsa boşanırım düşünceis var ..halbuki bir evliliğe adım atarken iice düşünüp ona göre evlenmek lazım ..baştan böyle düşünüp evlenirse insan sonu hezimet oluyor..
dizilere bakın ..o kadar rahat bir şekilde gayrı meşru hayatları önümüze seriyorlarki insanların bilinçaltına bu düşünceleri empoze ediyorlar..
kiminin eli kiminin cebinde belli değil dizilerde ..boşanıyor ,evleniyor ,boşanıyor ,aldatıyor..insanlar da izledikçe ne var ben de boşanırım bak boşananlar da ayakta kalıyor fikrine kapılıyor ...ama gerçek olan öyle değil işte ..
arkadaş zaten basit meselelerden ayrıldık demiş kendi söylemiş..
bir erkeğin içkisi varsa ,alkolikse,kadın kız ayağı varsa ,her türlü yolsuzluğu yapıyorsa vs ahlak dışı işleri varsa o zaman boşanırsın tabi..
ama böyle ufak tartışmalarda ,iki tarafın da kendi egosunu tatmin etme yarışına girmesiyle boşanmak çok yanlış bana göre..

Televizyon kültürüm 0.
O yüzden dizilerle ilgili yorum yapamayacağım.
Bahsettiğiniz kadınların dört duvar arasında neler yaşadığını bilseydiniz emin olun bu satırları yazmazdınız.
Biz kadınlar,hele ki boşanmış kadınlar güçlü olmasak bile güçlü görünmek zorundayız.
Çevremize eşe hele ki eski eşe ihtiyacım yok imajını vermek zorundayız.
Çünkü yaşadıklarımız bizi o kadar yopratmış oluyor ki eşimizin bizi üzdüğü asıl konulara değenerek yaralarımızı açmaya çekiniyoruz hatta inanmazsınız ama utanıyoruz bile.
Ne saçma di mi?
Öyle ama işte..
Yaşayan biliyor..

Laale arkadasım cok haklısın,sanırım bu yazdıklarını en iyi ben biliyorum sıcagı sıcagına bunları yaşayan biriyim hala...

allah yardımcınız olsun, dilerim yeni hayatınızda çok daha mutlu olursunuz.

Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.

O kurken cok duygulandım cnm hakkında hayırlısı bende hıssettım bu yasadıgın duyguları zaman zaman
cok guzel yazmıssın hıssettıklerını malesef hayat bıze ıyı kotu ne sunuyorsa onu yasıyoruz
ama dedıgın gıbı bır kere dusmeye gor ama merak etme tarih tekerrurden ıbarettır herkes payına dusenu alır bu hayatta umarım bundan sonra cok mutlu olursun

Biz kadınların temelinde var sanırım bu sorun evlenince hayatımızın merkezini eş ve cocuklar olarak görüyoruz oysa yaşam hep tek kişilik.
Oysa hayat bize hep düşlediğimiz o mutlu sonları getirmeyebiliyor..Bu yüzden yarınımızı gerçekten iyi düşünmeliyiz.Neden insanlar evlenince arkadaşlarından işinden vs. bir sürü şeyden vazgeçerki ?

Dünyanın sonu değil canım günümüzde her 4 insandan ikisinin evliliğini sonlandırdığı kervanın içerisindesin sadece senin içinde bulunduğun durumu istesemde anlayamam ama sadece anlamak isterim bak diyorsun 2 yıl geçti şöyle dönüp arkana baktınmı? O koskoca 2 yıl içerisinde neler kaybettin zaman çok kısa ve yarın hiç olmayabilir...

O yüzden geçmişin yasını tutacağına geleceğin güzelliklerini yaşamaya bak en azından kendin için bişeyler yap..Sana herkes fikir verebilir ,herkes bişeyler söyler ama hayatını yoluna koyacak tek insan kendinsin ...

Eğer çalışmıyorsan iş aramakla başla...Ama maddi açıdan sıkıntında yoksa kurslara katılmanı tavsiye ederim hem sosyal açıdan iyi olur hemde kendini geliştirmiş olursun

Umarım hayatının bundan sonrası sana hep güzellikler getirir...:3:

Evlendim hemde severek ama olmadı yürümedi birşeyler oldu anlaşamadık çok kırdık birbirimizi,üzdük...Ne o beni aldattı ne de ben onu sebep bu tür şeyler hiç değil,çok basit birşey hatta bu kadar basitlik yüzünden biten bir evlilik demek ki kopmakda haklıymış.Ne o beni durdu ayrılmayalım diye ne ben onu,seviyorduk ama yapamadık.Olmadı üzüldüm çok üzüldüm hala içimde acısı vardır bu ayrılığın.Ne zaman bir müzik duysam bir film izlesem benzer bir söz duysam o aklıma gelir neden yapamadık derim.Görüşmedik hiç bitti çünkü/ama biten sadece bu değilmiş arkadaşlarda bitti teker teker,iyi gün dostu arkadaşlar tek tek çektiler ellerini,nasılsın diye sormak bile çok geldi bazen.Ne düşündüler acaba neler geçti akıllarından bir tek ayrılan biz miyiz? Zararım kendime olmussa sen niye korkuyorsun benden,şanslıysan ailen destek ben sanslıydım...Herşey çok çabuk değişiyor saniyede hayatlar değişiyor ne oldum değil ne olacağım demeli insan,,ama yinede iyi tarafından bakıyorum çok geç belki ama dostu düşmanı ayırt etmeyi gördüm.Kim içten kim değil anlıyorsunuz ama neye üzüleceğinizi bilemiyorsunuz ben hala içimde ki acıya üzülüyorum arkadaşılkar dostluklar demek ki sadece sen iyiysen varlar,ayağın bir sekteye vurdu mu herkes etrafından kaçıyorlar en iyi arkadaş kendinsin.Bundan sonrası için hayatıma çok ilk sayfalar açacaga benziyorum,umarım bundan sonra karşıma hep vefalı insanlar çıkar,yüzden değil gönülden.Çok kırgınım gerçekten herşeye bu hayata özellikle kendime,hiç affetmeyeceğim.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ve adınıza hersey hayırlı olsun.

İyi gün dostlarına dair yazdıklarınızda çok haklısınız.

Her zor zamanında,her derdinde;yanında olduğunuz,destek olduğunuz,üzüntülerini paylaştığınız insanlar,sizin aynı seylere ihtiyaç duyduğunuz anlarda yanınızda olmazlar,sizin üzüntülerinizi paylaşmazlar.Kendi dertleri olduğunda yakınlığınızın farkına varırlar.Başka bir deyişle çöplerini boşaltma ihtiyaçları olduğunda paylaşıma programlıdırlar.

Her ne olursa olsun eksilten,üzen,yıpratan ilişkilerden biran evvel kurtulmak gerek.

Hayatı,sevgiyi,paylaşmayı hakedenlerle yaşayabilmek herseyi çok daha anlamlı kılıyor.

Dilerim tecrübelerimizin kazandırdıklarıyla,gördüğümüz gerceklerle,farkındalıklarla devam ettiğimiz yolda huzur bizlerle olur.

umarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten :69:

cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım :1:
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum :40:
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için :38:
arkadslarım bende suan aynı durumdayım sizin mesajınızın her satırında kendimi buldum benim düşündüğüm gibi pişmanlıklar korkular acabalar fakat ben henüz ayrılmadım bir boşanalım lafıma peşimden gelen adam ayrıyız bende istiyorum devam etsin ama bi şekilde olmuyor ne yapmam gerek gercekten bilemiyorum net değilim daha davamız acılmadı bu iş uzasında istemiyorum ya tamam ya devam ama nasıl:(

arkadslarım bende suan aynı durumdayım sizin mesajınızın her satırında kendimi buldum benim düşündüğüm gibi pişmanlıklar korkular acabalar fakat ben henüz ayrılmadım bir boşanalım lafıma peşimden gelen adam ayrıyız bende istiyorum devam etsin ama bi şekilde olmuyor ne yapmam gerek gercekten bilemiyorum net değilim daha davamız acılmadı bu iş uzasında istemiyorum ya tamam ya devam ama nasıl:(

Nacizane fikrim;boşanma kararınızdan emin olun.”Evliliğiniz için yeterince fedakârlık yaptınız mı, eşinizi seviyor musunuz, probleminiz eşinizle mi yoksa aileler ile mi, boşanmak şu an yaşadığınız problemlere çözüm olacak mı, boşandıktan sonra nasıl hissedeceksiniz, evliliğinizin kurtarılma ihtimali var mı, problemlerin tek sebebi eşiniz mi yoksa iki tarafında bu durumda rolü var mı?” Bu tür soruları kendinize sorarak boşanma kararınızı değerlendirebilirsiniz.

Kararınızın olgunlaşmasını bekleyin. Boşanmaya karar verdikten sonra, bu karar içinizde olgunlaşana ve kesinleşene kadar, bu durumu etrafınızdaki insanlarla paylaşmayın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X