umarım siz başarırsınız ben cok denedim ama yapamadım,inan ki demekle olmuyor içten istemakle ilgili belki de...
ben her aksam yatarken yarın cok farklı olacak diyorum ama yine aynı yine aynı...
zaten kosullar belli suan da ev ev ev...iş olmalı bir an once...
ne garip birsey bu yaa daha dun nelerin planını yaparken bugun neler olması icin ugrasıyorum,
Allah'tan hayırlısını dilemek lazım her zaman,
nerde o hava da uctugum gunler,hergun aldıgım guzel guzel msjlar,tlfnlar
ne kadar garip hic yasanmamış gibi...
illa bunlar olsunda istemiyorum hayatımda ama artık yerine otursun,,
insallah senden güzel haberler bekliyorum sm793...inan ki kalpten
cok keskeler var ama geri dönüşleri yok...ünlü bir yazar söyle demiş,hayatınızda keşkeleriniz yoksa yaşamamışsınız...
demek ki ben cok yasamısım
gercekten bazı seyler elimizde olmuyor,hani diyorlar yaa seviyorsa olu,seviyorsan olur,,olmuyor gercekten olmuyor...
birsey engel oluyor illa ki,,sukrediyorum en azından askın ne oldugunu biliyorum
devam etseydi iyiydi ama etmedi,üzülmüyor muyum,cokkkk...ama elden birsey gelmez artık o yoluna ben yoluma...
yeter ki yoluma bulayım,beni bir bosanalım lafıma pesimden gelen bu eski esimi olene kadar maziye gomeyim,Alla^'tan baska birsey istemiyorum,,
cok tesekkur ediyorum kalp doktoru güzel yorumun için![]()
Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah..
gönlümüzdekini hayatımıza versin inşallah canım..
zamanla sende bu moda geleceksin, birazcık daha zaman...
benimde üzüldüğüm o kadar çok şey varki, ama bişeyi değiştirmiyor
gerçi hoş ben biten evliliğim konusunda hiç üzüntü duymadım duymuyorumda
sadece haketmediğim şeyleri yaşamak zorunda kalışım beni çok yaralamış onlar takılırdı bazen kafama..
şimdi onların izleride yavaş yavaş kayboldu
şimdi tek istediğim hayatımdaki tekilliğin çoğul olması..
kıymet bilecek bir insan, anlayışlı, merhametli biri olsun istiyorum hayatımda..
yeniden sevmek istiyorum... sevilmek..