- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Nişanlına onunla yaşamak istemediğini söyle.Meraba kızlar
Böyle bişiyin başıma gelceğni hiiiiç düşünmezdim ama görümcem başıma dert oldu. Konu şu ki benim görümcem onlara gittiğmiz zaman ne kahvaltı ne yemek hiç bişey hazırlamaz bana (bnm annemi geçen ramazan iftara çagırmışlardı ve bana ne yemek yapcan diye sormuşlardı. Bnde madem ben yapıcam bize gelseydiniz iftara demiştim şakayla karışık) genelde bişey yiyceksem onların evinde bn hazırlarım normaldede nişanlıma yemek yapmazlar , görümcem evde oldugu halde yatak çarşafları ayda 1 değişir , bulaşık yıkar ama o tabak bardak sabuna değmez suyun altından geçirir. Şimdi diyceksiniz ki sana neeee. Bnde aynen öyle diodum zaten ' aman banane evlenince evim ayrı barkım ayrı istediğni yapsın ' diodum ama öyle olmadı. Kaynanam ikinci evliliğni yaptı başka şehre gidio kayınprderde ikinci eşle evli. Kaynanam gidince nişanlımla görümcem birlikte kalcaklar. Evlenincede birlikte oturcakmışız. Bende aşırı titiz biri sayılmam dağınığımdır biraz ama görümcem benden beter o yüzden birlikte oturmak istemiyorum.
Ve bide saçma sapan arkadaşları var ben işteyken kız arkadaşlarının evime gelmesini istemiyorum. Gelen giden illaki makyaj malzemelerimi kullancak. Odamı karıştırcak çünkü arkadaşları öyle tipler. Benim bi sürü cilt bakım ürünüm vardır o yüzüne sabun bile sürmez ama bnde varsa kullanır eee aynı evde ortak kullancaz. Kullanmaz demeyin geçenlerde bizde yıkandı banyoya girdim toplamaya bnm jiletimi kullanmış
Aynen öyle : D tamda o durumdayim çünkü : Dbu arada kullanıcı adınıza da koptum gülmekten
şu internette dönen meşhur telefon konuşmasından alıntı di mi?
Söyledim deNişanlına onunla yaşamak istemediğini söyle.
Ben 22 oda 21görümce kaç yaşında?
size yemek yapmak zorunda değil benceSöyledim de
B
Ben 22 oda 21
Bncede değil zaten de nişanlımada yapmıyo ki evde nişanlım bütün gün ya dışarda yiyo yada bize gelip yiyo. Aynı evde oturursak bn işten gelio bide ona yemek hazırlarsam çıldırırım ki zaten yemek yapsada yenmiyo. Bnm derdim şuan yApıp yapmaması değil aynı evde oturursak bu haline katlanamam diorumsize yemek yapmak zorunda değil bence
onişanlını ikna et o zaman.Bncede değil zaten de nişanlımada yapmıyo ki evde bütün gün ya dışarda yiyo yada bize gelip yiyo. Aynı evde oturursak bn işten gelio bide ona yemek hazırlarsam çıldırırım ki zaten yemek yapsada yenmiyo. Bnm derdim şuan yApıp yapmaması değil aynı evde oturursak bu haline katlanamam diorum
Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (bence açıkça söyle nişanlına yok derse ayır yolları ileride çoook büyür bu problemler görümcenle aynı banyoyu kullanacaksın eşimle özelin de pek olmayacak bence konuş bunları senin misafirin gelecek o laf olacak yani bencee dön bu yoldam görümcen kaç yaşında
bunun için ayrılınırmı nişanlınla açıkça konuş istemiyorum diye,hayır bizimle kalıcak derse o zaman bir çare düşünürsün[/QUOT
Nişanlımda napsın kardeşini kız başına tek oturtmak istemiyo bn kaynanamla kayınpederime kızıyorum ya hiç mi düşünmüyolar bunlar yeni evlencek diye. Sorumsuzluk diz boyu
ya tamam da kızı evden mi çıkaracaksın onun evi değil mi,istediğini çağırır.Bnm
Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (
Bnm
Benim zaten arkadaşım falan gelmez bütün gün işteyim ztende sorun onun onların evinden cıkmayan arkadaşları : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?